Normcore Topuz Trendi

Ensede Normcore topuz, topuz modellerine farklı bir anlam katıyor. Son zamanlarda bir hayli popüler olan Normcore topuz modelini içeriğimizde inceledik.
Normcore Topuz Trendi

Geçtiğimiz sezonlarda birçok kişide gördüğümüz ve dikkatleri üzerine çeken Normcore topuz modeli bu sezon trend olacak gibi duruyor. Bu içeriğimizde Normcore topuz hakkında bilinmesi gerekenlere yer verdik. İşte Normcore topuz hakkında her şey.

Normcore Topuz

Normcore Topuz

Bu sonbahar kış sezonu kadınların saçlarını etkilemeye devam ediyor. Öyle ki birbirinden farklı saç modelleri karşımıza çıkmaya başladı bile. Normcore topuz modeli de bu saç modellerinden birisi. Modern ve şık bir görünüm veren Normcore topuzu, her yerde kullanılabilir yapıda olması sayesinde kısa sürede popüler oldu. Sporda, davetlerde veya ofis ortamlarında kullanılabilir olan bu model, ensede toplanarak bir toka ile tutturulan bir saç modelidir.

Normcore Topuz

Pratik yapımı ile dikkatleri üzerine çeken Normcore topuzu, fazla malzeme gerektirmemesi sayesinde çok tercih ediliyor. Ayrıca giyeceğiniz çoğu kıyafete uyumlu olan bu saç stiliyle oldukça güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Normcore Topuz

Eğer kahkülleriniz varsa bu saç modelini dağınık bir şekilde de kullanabilirsiniz. Yanlardan çıkaracağınız birkaç tutam saç ile doğal bir görünüm de verebilirsiniz. Ünlü tasarımcıların defilelerinde mankenlere de uyguladığı saç modeli, bu sezon kadınların saçlarında farklılık yaratacak.

Normcore topuz modelini detaylıca inceledik. Dilerseniz "2024'ün Trend Topuz Modelleri" adlı içeriğimizi inceleyerek diğer topuz modellerine göz atabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.