Yeni Sezonda Trend Olan Kahkül Çeşitleri

Yeni bir tarz oluşturmak istiyorsanız kahkül tam size göre. İçeriğimizde yeni sezonda trend olan ve güzel görünüm katan kahkül çeşitlerini bulabilirsiniz.
Yeni Sezonda Trend Olan Kahkül Çeşitleri

Kahkül kadınlara daha feminen bir görünüm veriyor. Bazı kadınların ise daha genç görünmesini sağlıyor. Geçtiğimiz sezon popüler olan kahkül modeli, bu sezon da kadınların en çok tertcih ettiği saç modelleri arasında yer alıyor. 2024 – 2025 sonbahar kış sezonunda kahküller farklı bir stil yaratacak. Bu sezonda kahküller dağınık ve düz olmak üzere iki şekilde kullanılıyor.

1. Dağınık Kahkül Modeli

kahkül saç kesimi

Bu sezon dağınık kahkül modeli ön plana çıkıyor. Ne çok kısa ne de çok uzun olan bu modeller havalı bir stil yaratıyor. Saç kesiminizle ve giyiminizle uyumlu olacağını düşündüğümüz bu modelin oldukça güzel bir görünüm sağlayacağını söyleyebiliriz.

2. Düz Kahkül Modeli

kahkül saç kesimi

Düz kahkül modelleri ise daha sert bir görünüm veriyor. Kahkül kestiren kadınlar bazı saç modellerini rahatlıkla kullanabilir. Öncellikle açık ve dağınık saçlarla çok doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz. At kuyruğu ve örgülerde ise şık bir stil oluşturabilir. Siz de kahkülü seviyorsanız, bu sezon dilediğiniz modelde kestirerek trend olabilirsiniz.

Her kadın kahkül kestirmeden önce, yüz şekline uygun olup olmadığına dikkat etmelidir. Çünkü yüz şeklinize uygun değilse kötü bir görünüme sebep olabilir. Bu yüzden yüz şeklinize uygun kahkül kesimi yapmanız gerekiyor. Kahkülün yüz tipinize uyup uymayacağını "Kahkül Hangi Yüz Tipine Uyar?" adlı içeriğimizi inceleyerek öğrenebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.