Miami'de Yapılabilecek 10 Eğlenceli Aktivite

Miami muhteşem bir eğlence şehri olarak hafızalarımıza kazınmıştır. Peki ya Miami'de denize girmek, lüks partilere ve festivallere katılmak dışında eğlenceli ne gibi aktivitler yapılabilir? Bu içeriğimizde Miami'nin bilinmeyenlerine keşfe çıkıyoruz!
Miami'de Yapılabilecek 10 Eğlenceli Aktivite

Miami'de Yapmanız Gereken Şeyler

Miami meşru bir parti şehri olarak ün kazanmıştır. Ünlülerden gençlere hatta yaşlılara kadar herkesin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Sibel Can ablamızın bile burada evi var sonuçta. Miami'nin gece hayatını herkes biliyor ancak bu şehrin aynı zamanda keşfedilebilecek tarihi mahalleleri, göz kamaştırıcı mimarisi ve mükemmel güzellikteki adaları var. Bu şehri en iyi şekilde değerlendirebilmeniz için Miami'de yapabileceğiniz 10 şeyi listeliyoruz. Hadi yine iyisiniz. Miami tatil programınız bizden!


10. Kano Gezileri

Miami plajları mükemmeldir. Ancak sakin ve düz suları keşfe çıkmak için mükemmel bir ekosisteme sahip. Kayak ve kano, Everglades Ulusal Parkı'nda yapılabilecek çok sayıda eğlenceli şeylerden sadece ikisi. Eylül ayından Mayıs ayına kadar Biscayne Körfezi'nin yedi dönümlük Mangrov adasına kano gezileri düzenlenmekte. Ayrıca Chicken Key olarak adlandırılan kuş çiftliğine de kano gezileri mevcut.

kano-gezileri.jpg


9. Balık Tutmak

Miami Atlantik'te, makaralarını salmak isteyen balıkçılar yıl boyunca bu sulardan faydalanır. Hulover Inet İskelesi ve Güney Pointe Park İskelesi İspanyol uskumrularını yakalamak için balıkçıların popüler alanlarından. Yelken balığı ve orkinos gibi balıklar arıyorsanız, uzmanların rehberliğinde yarım günlük tekne gezilerine çıkmanızı öneririz.

balik-tutmak-001.jpg


8. Dalış

Mercan resiflerini keşfetmek için Belize'ye gitmeniz gerekmiyor. Dünyanın en büyük üçüncü bariyer resifi olan Florida Reef, sahilden kısa bir mesafede yer alıyor. Miami'nin kuzeyinde bulunan St. Lucie Inlet, Key West ve Dry Tortugas Ulusal Parkı'na sadece 360 metre uzaklıkta.

dalis-001.jpg


7. Schnebly Redland'in Şaraphanesi ve Bira Fabrikası

Şarap tadımı Miami'de yapılacak şeyler listenizde önemli bir yer olmayabilir, ancak Schnebly Redland's Winery & Brewery yerel bir sır! Üzümsüz şarapları, sadık bir turist kitlesine sahip...

schnebly-redlandin-saraphanesi.jpg


6. Tarihi Mekanlar

Batı Hint Adaları, Batı Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri'nin güneyindeki Miami Overtown (bir zamanlar Güney Harlem olarak bilinir), 19. yüzyılın sonunda siyahlar tarafından inşa edilmiştir. Şehrin diğer bölgelerindeki oteller ve etkinlikler sayesinde Miami'nin tarihi mahalleleri bugünkü popülaritesini kazadı.

tarihi-mekanlar.jpg


5. Yeni Dünya Senfonisi

Yeni Dünya Senfoni kampüsü, South Beach'in ikonik binalarından biri. Florida'daki tek ödüllü mimar Frank Gehry tarafından tasarlanmıştır. Miami'de ne yapacağınızı düşünüyorsanız, şık kıyafetlerinizi giyinip orkestra konserlerinden birine katılabilirsiniz.

yeni-dunya-senfonisi.jpg


4. Art Deco Turu

Miami, 1929 borsalarının çöküşünden sonra ortaya çıkan tarihi Art Deco bölgesiyle ünlüdür. Art Deco, Akdeniz ve modern Miami binalarını anlatan 90 dakikalık bir yürüyüş turu sergiliyor.

art-deco-turu.jpg


3. Alışveriş

Alışveriş merkezleri Dadeland ve Adventure alışveriş merkezleri gibi geleneksel iç mekanlardan oluşuyor. Ya da Merrick Park, Bal Harbour gibi seçkin açık hava alışveriş merkezlerini tercih edebilirsiniz. Bu şehirde kesinlikle alışverişin tadını çıkaracaksınız.

alisveris-002.jpg


2. Kaplıcalar

Miami'nin en göz alıcı tatil köyleri plajlara özel erişim sağlamakla kalmaz, aynı zamanda lüks kaplıcalara da ev sahipliği yapar.

kaplicalar.jpg


1. Seaquarium

Miami'nin merkezine yakın bir konumda bulunan bu popüler turistik mekan, ziyaretçilerine yunus balıkları, manatlar, katil balinalar ve açık akvaryumlarla eşsiz bir deneyim sunar.

seaquarium.jpg


Önerilen İçerik; Maceracı Ruha Sahip Kişilerin Gidebileceği 8 Tatil Noktası!
NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.