Mehmet Kasapoğlu Kimdir? Nereli? Çalışma ve Eğitim Hayatı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu 1976 yılında İstanbul’da doğdu. Kasapoğlu hakkında daha fazla bilgi için yazımızı okuyabilirsiniz.
Mehmet Kasapoğlu Kimdir? Nereli? Çalışma ve Eğitim Hayatı

Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 22 Aralık 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbullu olan Mehmet Kasapoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olan Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapmaktadır.

Eğitim ve Çalışma Hayatı

1-20230208152555.webp

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını aynı üniversitede mahalli idareler ve yerinden yönetimi programında tamamladı. Florida State Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde yönetim organizasyonu alanında araştırmacı, uzman ve proje koordinatörü olarak çalıştı. Sonrasında Palm Beach Atlantic Üniversitesi’nde işletme yüksek lisansını tamamladı ve İstanbul Üniversitesi'nden yerel istihdam konusu ile doktora derecesi aldı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevinde bulundu

Siyasi Hayatı

2-20230208152555.webp

2009 yılında Başbakanlık Müşavirliğine atandıktan sonra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda farklı görevler üstlendi.

9 Temmuz 2018 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanı seçilen Mehmet Kasapoğlu, görevine halen devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Akif Çağatay Kılıç Kimdir?Osman Aşkın Bak Kimdir?

Mehmet Kasapoğlu nereli?

Mehmet Kasapoğlu İstanbulludur.

Mehmet Kasapoğlu'nun eşi kimdir?

Gençlik ve Spor Bakanı olan Mehmet Kasapoğlu'nun eşi, Ayşe Betül Kasapoğlu'dur.

Mehmet Kasapoğlu kaç yaşında?

1976 doğumlu olan Mehmet Kasapoğlu 46 yaşındadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.