Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatcı Hakkında Bilgi

Son günlerde ekonomi programlarında karşımıza çıkan ve dikkatleri üzerine toplayan Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Genç İş Adamı Ateş Ahlatcı kimdir? İşte Ateş Halatcı hakkında bilgiler.
Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatcı Hakkında Bilgi

Türkiye’nin en büyük holdinglerinden biri olan Ahlatcı Holding’in genç yönetim kurulu üyesi Ateş Ahlatcı son zamanların en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. İşte genç yaşına rağmen iş hayatındaki başarısıyla dikkat çeken Ateş Ahlatcı’nın hayatı, kariyeri ve biyografisi


1. Ateş Ahlatcı 18 Temmuz 1997 yılında Çankaya’da özel bir hastanede dünyaya gelmiştir. Üniversiteye kadar Çorum’da eğitim gören, Ahlatcı Bahçeşehir Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümünde okumaktadır.

Ateş Ahlatcı


2. Eğitim hayatında üniversite ile yetinmeyen ve kedini geliştirmeye devam eden Ateş Ahlatcı 2017 senesinin yaz ayında ABD’ye gitmiştir. Washinton’da 3 ay kalan Ahlatcı, Mentore College’de dil eğitimini tamamlamıştır.

Ateş Ahlatcı


3. Ahlatcı 2019 senesinde ise İtalya’nın Milano şehrinde yer alan Bocconi Üniversitesi’nde Digital Marketting eğitimi almıştır.

Ateş Ahlatcı


4. Ateş Ahlatcı'nın eğitim hayatı kadar iş hayatında da kendini geliştirmek istemiş ve 2014 yılında-henüz 17 yaşındayken Ahlatcı Holding bünyesinde bulunan kuyumculuk ve döviz sektöründe iş hayatına başlamıştır.

Ateş Ahlatcı


5. Ateş Ahlatcı 17 yaşındayken görev aldığı pozisyonda kanuni uyum sürecinin oluşturulması adına çalışmış ve firmanın müşteri-pazar stratejisinin oluşturulması kapsamında büyük bir rol üstlenmiştir.

Ateş Ahlatcı


6. Ateş Ahlatcı üniversiteye başladıktan ve başarılı bir iş hayatından sonra Ahlatcı Holding’te henüz 20 yaşındayken yönetim kurulu üyesi olmuştur.

Ateş Ahlatcı


7. Bununla da yetinmeyen Ahlatcı, 2018 yılından itibaren şirketin pazarlama ve operasyon müdürü görevine terfi etmiştir.

Ateş Ahlatcı


8. Ateş Ahlatcı, Ahlatcı Holding’teki görevlerinin yanı sıra holdingin tüm reklam ve sosyal medya yönetimini de kendisi yapmaktadır.

Ateş Ahlatcı


9. Ahlatcı Holding, 1984 yılında Çorum’da küçük bir kuyumcu dükkanı ile iş hayatına başlamıştır. Günümüzde 6 ana sektörde 34 şirket faaliyet göstermektedir.

Ateş Ahlatcı


10. Türkiye’nin Altın üretimi ve ihracatı alanında önemli bir yere sahip olan Ahlatcı Holding'in 3200 çalışanı vardır.

Ateş Ahlatcı


Ahlatcı Holding'in Öne Çıkan Faaliyetleri

1. 1984’te Eğridere Çarşısı’nda küçük bir kuyumcu dükkanıyla sektöre ilk adımını atan Ahlatçı Holding, daha sonra toptan bilezik ve alyans üretim ve satışına başlamıştır.


2. Ahlatcı Holding 1992 yılında döviz bürosu yetkisini almıştır. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Efektif Piyasaları'nın Türkiye'deki 8 üyesinden birisi de Ahlatcı Holding'tir.


3. Ahlatcı Holding, 1998 yılından beri Borsa İstanbul Kıymetli Madenler Piyasası üyesi olarak yurtiçi ve yurtdışı borsalarında işlem yapmaktadır. 


4. 2006 yılında kurulan Ahlatcı Otomotiv, Çorum’da Volkswagen Yetkili Satıcılığı ve Servisi faaliyetini yürütmektedir. 2015 yılının Ekim ayında Skoda ve Seat markalarının yetkili satış ve servis hizmetine de başlayan Ahlatcı Otomotiv'in Çorum’da otomotiv sektöründe yeni markalarla da hizmet vermeye devam edilmesi planlanmaktadır.


5. 2008 yılında bir ilki gerçekleştiren Ahlatcı Holding, Anadolu'da T.C. Darphane Yetkili Özel Ayar Evi yetkisini almıştır. Ankara ve doğusundaki tüm illerdeki gümrük müdürlüklerine hizmet verilmektedir.


6. Ahlatcı Holding, 2012 yılında Türkiye'nin üçüncü altın rafinerisini kurarak 15 bin metrekare kapalı alan içinde faaliyete başlamıştır. 


7. Ahlatcı Holding, 2014 yılı ortasında AHL Enerji, GES tarlaları yapmak üzere faaliyete başlamış ve 2016 yılı başı itibari ile hâlihazırda 45 MW kurulumunu tamamlamıştır. 2021 yılına kadar 100 MW GES projesinin tamamlanması hedef olarak belirlenmiştir.


8. 2016 yılında bir sosyal sorumluluk projesi olarak, Çorum'da 1,548 kişilik Fevziye Ahlatcı Öğrenci Yurdu hayata geçirilmiştir.

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.