Marvel Filmlerindeki Akılalmaz Hatalar!

İşte hepimizin severek izlediği süper kahraman filmlerindeki ilginç hatalar...
Marvel Filmlerindeki Akılalmaz Hatalar!

Marvel Filmlerindeki 10 Hata

Marvel, çok büyük bir şirket olmasına ve ekibinde bir sürü kişi çalıştırmasına rağmen filmlerinde bazı sahnelerde gözden kaçmayan büyük hatalar yapmaktadır. Kimse mükemmel ve kusursuz değildir her insan hata yapar. Peki siz severek izlediğiniz Marvel filmlerinde hiç hata yakalayabildiniz mi? İşte marvel filmlerindeki göze batan inanılmaz hatalar;

Marvel Filmlerindeki Hatalar


1. Yeniden Kameralara Gözüken Lamba (Spider-Man)

Peter Parker, ilk kez spider güçlerini keşfettiğinde bileğinden ağını vurur atar ve bir abajur çeker. Peter Parker, abajuru kendine doğru çekerken abajur kırılır. Fakat bir sonraki sahnede lambanın hala masada olduğunu görüyoruz. Bunu bize açıklamalısın Marvel.

Spider-Man Film Hatası


2. Thor'un Bilmediğimiz Güçleri mi Var? (The Avengers)

İlk sahnede arabanın önünde bir göçük olduğunu görüyorsunuz. İkinci sahnede Thor arabaya yaklaştığında göçük bir anda gözden kayboluyor. Thor'un süper bir gücü olduğunu zaten biliyorduk ama bu kadarı da pes.

the-avengers-film-hatasi.jpg


3. Kendi Kendini Temizleyen Maske (Spider-Man 2)

Birinci sahnede örümcek adamın maskesinin sol tarafı hasar almış gibi görünüyor. İkinci sahneye baktığımızda maske yenilenmiş ve tertemiz duruyor. Ya örümcek adamın kostümü kendini yenileyebiliyor ya da Marvel şirketi çok dikkatsiz.

Spider-Man 2 Film Hatası


4. Bir Anda Kaybolan Kulaklık (Iron Man)

İlk sahnede kadının kulağında kulaklık olduğu çok bariz bir şekilde gözükürken ikinci sahneye geçildiğinde kulaklık bir anda ortadan kayboluyor. Herhalde bu kulaklık istediği zaman görünmez olma özelliğine sahip.

Iron Man Film Hatası


5. Kendine Kendine Kanlarını Temizleyen Tony Stark (Iron Man)

Marvel şirketinin makyaj konusunda oldukça dikkatsiz olduğunu görebiliyoruz. Rahmetli Tony Stark'ın ilk sahnede kulağının arkasının kanadığını ikinci sahnede ise bu kanın yok olduğunu bariz bir şekilde görüyoruz.

Tony Stark Film Hatası


6. Dünyanın En Sert Saçları (The Avengers)

Kaptan Amerika, motosikletini sürerken saçları hiç hareket etmiyor. Ya çok fazla saç jölesi kullanıyor ya da yeşil ekranın önünde sabit bir motosiklet üzerinde duruyor. 

The Avengers Film Hatası


7. Topuklularla Savaşamaz Değil mi? (Watchmen)

İlk sahnede kadının topuklu ayakkabı giydiğini görüyoruz. Savaşmaya başlayınca kadının topuklu ayakkabıları yok olup yerine spor ayakkabı geliyor. 

watchmen-film-hatasi.jpg


8. Superman Tarafından Kurtarılacaksanız Bir Anda Kıyafetiniz Değişebilir (Superman)

Superman kadını kucakladığında elbisesinin dirseklerine kadar gelmediğini görüyorsunuz. Fakat ikinci sahnede kadının elbisesinin bir anda değiştiğini farketmişsinizdir.

Superman Film Hatası


9. Hemşire Kirli Yastık Kılıflarını Saniyeler İçerisinde Değiştiriyor Olmalı (The Dark Knight)

Birinci sahnede yastığın üzerinde kan lekesi varken ikinci sahnede bir anda yok oluyor. En dikkatsiz insanın bile görebileceği hatayı Marvel çalışanlarının görmemesi sizce de ilginç değil mi?

the-dark-knight-film-hatasi.jpg


10. Pietro'nun yarası aniden iyileşmiş gibi gözüküyor. (Avengers: Age Of Ultron) 

Uzaktan baktığımızda oldukça kanlı ve derin gözüken yara ikinci sahnede yakın çekim kamerada yok oluyor. Herhalde Pietro kanlarını kendi kendine temizleyebiliyor.

Avengers Age Of Ultron Film Hatası

Neoldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum