Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Özellikleri, Kullanıcı Yorumları

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 ekmek kızartma makinesinin performansını, yorumlarını ve özelliklerini sizler için inceledik.
Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Özellikleri, Kullanıcı Yorumları

Kahvaltıda kızarmış ekmek hem lezzet hem de pratiklik açısından sık sık tercih edilir. O zaman Kitchenaid 5KMT2204 ekmek kızartma makinesi, pratikliği ve tasarımı ile sizin için ideal bir tercih olacaktır. Bu makine, otomatik sensörüne ek olarak LED geri sayım zamanlayıcısı gibi birçok kullanıcı dostu özellikle donatılmıştır. Biz de sizler için bu içerikte Kitchenaid 5KMT2204 ekmek kızartma makinesi ile ilgili tüm detayları inceledik. Hazırsanız hemen başlayalım.

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Özellikleri

Güç1250 watt
Kapasite2
Kızartma Ayarı7
Ağırlık5 kg
MateryalDie-Cast
RenkKırmızı
Amazon
Fiyatını Gör
Kitchenaid
Ekmek Kızartma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Ekmek Kızartma Makinesi

Kitchenaid Artisan 5KMT2204, sıra dışı şık tasarımı sayesinde mutfaklarınıza modern bir dokunuş yapar. Aynı zamanda ayarlama düğmeleri sayesinde dikkat çeken ürün, dayanıklı malzemeleri sayesinde size uzun süre eşlik edebilir.

İşte Kitchenaid Artisan 5KMT2204 ekmek kızartma makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Teknik Özellikleri

  • 1250 watt kızartma gücü
  • 2 adet ekmek kızartma yuvası
  • 7 ayrı kızartma yoğunluğu programı
  • Simit işlevi
  • Sandviç fonksiyonu
  • Buz çözme özelliği
  • Led geri sayım zamanlayıcı
  • Die-Cast metal malzeme

Kitchenaid Artisan 5KMT2204

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Kapasite

Kapasite2
Sandviç RafıVar
Simit İşleviVar

Kitchenaid 5KMT2204, 2 adet geniş ekmek kızartma yuvası ile tasarlanmıştır. Bu yuvalar, her türlü ekmek dilimini kızartabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. İki yuvada iki dilim ekmek kızartmanız mümkün olur. Ayrıca buz çözme işlevi sayesinde donmuş ekmekleri yavaşça çözerek kızartabilir, böylece lezzetli ekmeklerin keyfini her zaman çıkarabilirsiniz.

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Tasarım

Kitchenaid Artisan 5KMT2204

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Die-cast gövdesi sayesinde dayanıklılığı ile dikkat çeker. Ekstra geniş yuvaları, her ekmek dilimi için ideal bir kullanım sunar. Ayrıca sandviç işlevi rafı, lezzetli ve damlatmayan kızarmış sandviçler hazırlamanıza olanak tanır. Aynı zamanda işlevsel paneli ve farklı kızartma programları, ürünün kullanımını kolaylaştırır.

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Kızartma Ayarı

Kızartma Ayarı7
Otomatik KapanmaVar
Buz ÇözmeVar

LED geri sayım zamanlayıcısı ile 7 kızartma yoğunluğu ayarı, kızartma tercihinize göre ekmekleri kızartmanıza ve daha lezzetli sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Simit işlevi, simit ve sandviç ekmekleri için ideal bir kullanım sunar. Bu işlev sayesinde sandviç ekmeğinin içini kızartır, dışını ısıtır.

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Performansı

Kitchenaid 5KMT2204 1250 watt gücü sayesinde hızlı ve etkili bir şekilde ısınır ve böylece ekmekleri kızartır. Ekstra geniş kızartma yuvaları ise her türden ekmek dilimine kolayca uyum sağlar. Dondurulmuş ekmeği çözme işlevi de donmuş ekmekleri yavaşça çözerek kızartmasına yardımcı olur. Bu sayede Kitchenaid 5KMT2204 ekmek kızartma makinesi, sizin için çok yönlü bir kullanım sunar. 

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Boyut

Yükseklik226 mm
Genişlik180 mm
Derinlik348 mm
Ağırlık5 kg

Kitchenaid 5KMT2204 ekmek kızartma makinesi; 226 mm yüksekliği, 348 mm derinliği ve 180 mm genişliği ile mutfak tezgahınıza kolayca uyum sağlar. Kompakt yapısının desteği ile yerden de tasarruf etmenize yardımcı olan ürün, 5 kg ağırlığı sayesinde sağlam ve dengeli bir form kazanmıştır.

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Avantajları

Kitchenaid Artisan 5KMT2204

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 birçok avantajlı özelliği sayesinde dikkat çeker. Otomatik sensör, ekmekleri otomatik olarak indirme, kaldırma ve sıcak tutma işlevlerini yerine getirir. LED geri sayım zamanlayıcısı ile desteklenen 7 kızartma yoğunluğu ayarı ise evdeki herkes için uygun olan kızartma yoğunluğunu belirlemenize yardımcı olur. Sandviç işlevi ve rafı da hem lezzetli hem de damlatmayan sandviç ekmeklerini pratik bir şekilde hazırlamanıza olanak tanır.

Dondurulmuş ekmek işlevi ise donmuş ekmeklerin yavaşça çözülmesini sağlarken aynı zamanda kızartır. Böylece hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmenize olanak tanır.
Simit fonksiyonu da simit ve sandviç ekmeklerinin içini kızartır, dışını ısıtır. Bu sayede daha lezzetli ve etkili sonuçlar elde etmenizi sağlar. Ekstra geniş 2 adet yuvası sayesinde her tür ekmek dilimine kolayca uyum sağlar. Die-cast gövdesi ise bu ekmek kızartma makinesinin dayanıklılığını destekler. 

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Dezavantajları

Kitchenaid 5KMT2204 de diğer ekmek kızartma makinelerinde olduğu gibi bazı dezavantajlara sahiptir. Öncelikle bu ürün, küçük mutfaklarda saklamak için fazla yer kaplayabilir.
Fiyatı, diğer ekmek kızartma makinelerine kıyasla biraz daha yüksektir. Bu durumlar da ürünün bazı kullanıcılar için ideal bir tercih olmadığını gösterebilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Kitchenaid
Ekmek Kızartıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 Kullanıcı Yorumları

Kitchenaid Artisan 5KMT2204

İşte Kitchenaid Artisan 5KMT2204 kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Bu makine, güzel ve eşit şekilde kızarmış ekmekler yapmak için harika bir seçenek. Ayarları kolayca ayarlayabilir ve sonuçları mükemmel olur.

*** ***★★★★★

? İyi yapılmış ve sağlam bir hissi var. Ayrıca çok şık ve mutfakta harika görünüyor. Fiyatı fazla olsa da tamamen değiyor.

*** ***★★★★★

? Büyük ve kalın dilimler de dahil olmak üzere her türlü ekmek için uygun. Makine, tamamen otomatik çalıştığından kullanımı da çok kolay.

*** ***★★★★★

? Ekmek dilimleri tam olarak istediğiniz şekilde kızarır ve ayrıca ısı ayarı da hassas bir şekilde yapılabilir. Tost yapmak için mükemmel bir seçenek.

*** ***★★★★★

? Tost veya kızarmış ekmek yapmak için mükemmel bir seçenek. Dilimleri tamamen düzgün kızartır ve her zaman mükemmel bir sonuç alırsınız.

*** ***★★★★★

? Makine, çok çeşitli ekmek boyutlarına uyacak şekilde ayarlanabilir. Ayrıca temizlemesi de oldukça kolay. Bence fiyatı da kalitesine göre normal açıkçası. Düşünenlere tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Ayarları oldukça kolay ve ekmekler mükemmel kızarıyor. Ayrıca bir defada 2 dilim ekmek kızartabilirsiniz. Görünüşü de gerçekten harika. İyi ki bunu almışım.

*** ***★★★★☆

? Ekmek kızartmak için en iyi tercihlerden biri gerçekten. İçini kızartıyor, dışını ısıtıyor. Ortaya harika bir sonuç çıkıyor.

*** ***★★★☆☆

? Makine oldukça pahalı ve diğer ekmek kızartma makinelerine kıyasla çok da fazla özelliği yok açıkçası. Ben beğenmedim.

*** ***★★★☆☆

? Çalışma sesi gerçekten çok gürültülü. Ayrıca bazen bazı kısımlar kızarmıyor. Bu kadar paraya değer miydi emin değilim.

Puan ve Derecelendirme

Kitchenaid 5KMT2204 ekmek kızartma makinesi, otomatik sensörü, LED geri sayım zamanlayıcısı, dondurulmuş ekmek işlevi, simit işlevi ve ekstra geniş yuvalarıyla kahvaltı keyfinizi artıracak şekilde tasarlanmıştır. Kaliteli tasarımı ve dayanıklılığı, uzun yıllar boyunca güvenilir bir şekilde kullanmanızı sağlar. Eğer evde lezzetli kızarmış ekmek yapmak istiyorsanız, Kitchenaid 5KMT2204 ekmek kızartma makinesi doğru tercih olabilir. Tüm bu özellikleri göz önüne alındığında bizim Kitchenaid Artisan 5KMT2204 için puanımız 10 üzerinden 9 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Ekmek Kızartma Makinesi TavsiyesiPhilips HD2581/90 Yorumları
Philips Hd2590/90 İncelemeCookPlus Rosa Kullananlar
Philips HD2584/50 ÖzellikleriFakir Ladiva Özellikleri
Smeg TSF01BLEU YorumTefal Element İnceleme
Tefal Ultra Mini ÖzellikleriDelonghi Brillante Özellikleri
Vestel Retro Bordo YorumArzum AR2014 Altro İnceleme
Karaca 8501 İncelemeHomend Breadfast 1502h Özellikleri
Siemens TT3A0107 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Kitchenaid Artisan 5KMT2204 ekmek kızartma makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Kitchenaid 5KMT2204 ile hangi boyutta ekmeği kızartabilirim?

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 ekstra geniş yuvalara sahip olduğunda her boyutta ekmek için ideal bir kullanım sunar. Aynı zamanda sandviç ve simit işlevi de ürünün kullanımını büyük oranda kolaylaştırır.

Kitchenaid 5KMT2204 ekmek kızartma makinesi ile dondurulmuş ekmekleri kızartabilir miyim?

Evet, dondurulmuş ekmek işlevi sayesinde donmuş ekmeği yavaşça çözer ve kızartır. Böylece hem enerji hem de zaman bakımından sizin için tasarruflu bir kullanım sunar.

Kitchenaid 5KMT2204 kızartma yoğunluğu ayarları nelerdir?

Kitchenaid Artisan 5KMT2204 ekmek kızartma makinesi 7 adet kızartma yoğunluğu ile üretilmiştir. Bu sayede her kullanıcısının kendi lezzet tercihine uygun sonuçlar elde etmesine yardımcı olur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.