Smeg TSF01BLEU Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesinin özelliklerini, performansını ve kullanıcı yorumlarını sizler için detaylı olarak inceledik.
Smeg TSF01BLEU Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Günümüzde kahvaltının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan kızarmış ekmek, yıllardır vazgeçilmez bir şekilde kahvaltılarımıza eşlik eder. Bu ihtiyacı karşılamak için Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesi ideal bir tercih olur. Yüksek performansı ve şık tasarımı ile öne çıkan bu ürün, kompakt yapısıyla da sizi memnun etmeyi başarır. Bu içerikte Smeg TSF01BLEU'nun kapasitesi, özellikleri, avantajları ve dezavantajları hakkında ayrıntılı bir inceleme yapıyor olacağız. Hazırsanız Smeg TSF01BLEU ile ilgili tüm detaylara birlikte göz atalım.

Smeg TSF01BLEU Özellikleri

Güç950 W
Kapasite2x2
Kızartma Ayarı6
Ağırlık2.4 kg
MateryalPaslanmaz Çelik
RenkSiyah
Amazon
Fiyatını Gör
Smeg
Ekmek Kızartma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Ekmek Kızartma Makinesi

Smeg TSF01BLEU retro detaylarla desteklenen görünümü sayesinde her dekorasyona uyum sağlayarak mutfakta yer edinir. Hızlı ısıtması ve dilim kapasitesiyle öne çıkan ürün, pişirme programları sayesinde kontrolü de tamamen size bırakır.

İşte Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Smeg TSF01BLEU Teknik Özellikleri

  • 950 watt kızartma gücü
  • 6 ayrı ekmek kızartma programı
  • 2x2 kızartma kapasitesi
  • 36 mm kızartma yuvası
  • Yeniden ısıtma fonksiyonu
  • Tek taraflı kızartma teknolojisi
  • Led aydınlatmalı ayarlama düğmesi
  • 3 farklı program özelliği

Smeg TSF01BLEU

Smeg TSF01BLEU Kapasite

Kapasite2x2
Kızartma Bölmesi36 mm
Yeniden Isıtma ÖzelliğiVar

Smeg TSF01BLEU, 36 mm’lik 2 ekstra geniş kızartma bölmesi ve 2x2 özellikleri sayesinde geniş bir kızartma kapasitesi sunar. Bu ekmek kızartma makinesi, ekmeklerinizi rahatlıkla kızartabilmeniz için yeterli alanı sağlarken aynı zamanda ekmek yerleştirme işlemini de kolayca yapabilmenize olanak tanır. Buna ek olarak yeniden ısıtma özelliği de donmuş ekmeklerin erimesini beklemeden pratik bir şekilde kızarmasına yardımcı olur.

Smeg TSF01BLEU Tasarım

Smeg TSF01BLEU, retro tarzda tasarlanmış paslanmaz çelik gövdesi sayesinde dayanıklı bir form kazanmıştır. LED aydınlatmalı ayar düğmesi ile desteklenen bu makine, şık bir görünüme sahiptir. Ayrıca paslanmaz çelikten yapılmış olan kırıntı çekmecesi ve kaymayan ayakları ile kullanıcı dostu bir yapıya sahiptir.

Smeg TSF01BLEU Kızartma Ayarı

Kızartma Ayarı6
Otomatik KapanmaVar
Buz ÇözmeVar

Smeg TSF01BLEU 6 farklı kızartma kademesi sunar. Aynı zamanda ekmek boyutundan bağımsız olarak tasarlanan otomatik ortalama özelliği ile istediğiniz kızartma derecesini kolayca ayarlamanız da mümkün olur. Ayrıca pratik kullanım imkanı sunan ürün,  tek taraflı kızartma özelliği de ürünün kullanıcı dostu formunu destekler.

Smeg TSF01BLEU Performansı

Smeg TSF01BLEU

Smeg TSF01BLEU, 950 Watt gücü ve ısıtma, çözdürme, tek taraflı kızartma olarak tasarlanan 3 otomatik programı ile yüksek performans sağlar. Ayrıca, pişirme sonu otomatik yukarı çıkartma özelliği de ekmeklerinizin yanmadan çıkarılmasına yardımcı olur. Bu sayede kızarmış ekmekleriniz her zaman lezzetini korur.

Smeg TSF01BLEU Boyut

Yükseklik198 mm
Genişlik310 mm
Derinlik195 mm
Ağırlık2.4 kg

Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesi; 198 mm yükseklik, 310 mm genişlik, 195 mm derinlik ölçüleri sayesinde kompakt ve ergonomik bir form kazanmıştır. Buna ek olarak 2.4 kg ağırlığı ile kullanımı kolay ve taşınması rahattır. Aynı zamanda minimal boyutları, depolama işlemini de kolaylaştırır.

Smeg TSF01BLEU Avantajları

Smeg TSF01BLEU, yüksek performansı, retro tasarımı, pratik kullanımı ve çeşitli kızartma ayarları ile kullanıcılar için oldukça avantajlı özelliklere sahiptir. Ayrıca otomatik programları ve pişirme sonu otomatik olarak yukarı çıkartma özelliği ile de güvenli bir kullanım sağlar. Tüm bunların yanı sıra ürünün çok yönlü özellikleri ve minimal boyutları da mutfakta kendinisine yer edinmesini kolaylaştırır. 2.4 kg ağırlığındaki bu makine, paslanmaz çelik malzemeleri sayesinde uzun süre ekmek kızartma işlemlerinize eşlik etmeyi başarır.

Smeg TSF01BLEU Dezavantajları

Smeg TSF01BLEU’nun önemli bir dezavantajı, diğer ekmek kızartma makinelerine göre biraz daha yüksek fiyatlı olmasıdır. Ancak ürünün kalitesi ve performansı, fiyatına değer olduğunu göstermektedir. Aynı zamanda ürünün ekmek kızartma kapasitesi bazı geniş aileler için ideal bir kullanım sunmayabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Smeg
Ekmek Kızartıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Smeg TSF01BLEU Kullanıcı Yorumları

Smeg TSF01BLEU

İşte Smeg TSF01BLEU kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 Tasarımı oldukça şık, retro görünümlü bir ürün. Tezgahta benzerlerine göre daha fazla yer kaplıyor. Kesinlikle fiyat/performans ürünü değil. Aynı işi çok daha ucuza yapan markalar var. Yine de çok memnun kaldım.

*** ***★★★★★

💬 Benim önceliğim dış görünüş ve yüksek kalite diyenler, bu ürünü tercih etmeli. Bizde aynı renkte retro kahve makinesi olduğu için, iyi bir ikili oldu. İtalyan tasarımı fakat Çin üretimi. Ancak yanıltmasın; malzeme kalitesi çok yüksek.

*** ***★★★★★

💬 Çok memnun kaldım ekmekleri iyi kızartıyor güçlü potansiyeli var Görünümü gerçekten çok hoş duruyor. Herkese tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

💬 Kızlar ben çeyizime aşık olarak aldım. kesinlikle imkanı olan alsın çeyizimin göz bebekleri diyebilirim çok şık ve zarif. Tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

💬 Mükemmel bir şey, Smeg kalitesi. Ürün zaten tartışılmaz çok estetik duruyor.

*** ***★★★★★

💬 Çok şık ve güzel bir ürün düşünen mutlaka alsın. Ben severek kullanıyorum, ekmekleri kısa sürede kızartıyor. Ayrıca temizlemesi de kolay.

*** ***★★★★★

💬 Harika tertemiz bir ürün herkese öneririm. Hem kullanımı kolay hem görüntüsü muazzam. Hiç düşünmeden alın, memnun kalırsınız.

*** ***★★★★☆

💬 Smeg'in tasarım tarzını her zaman kendime yakın bulmuşumdur. Bir de özelliklerini görünce vurulduğum ürünlerden oldu kendisi. Her özelliği harika çalışıyor. Eşimle bana fazlasıyla yetiyor. Büyük aileler için boyut yeter mi emin değilim ama tavsiye ederim.

*** ***★★★☆☆

💬 Çok şık ve kaliteli ama kullandıkça yaşadığımız sıkıntısı: kızaran dilimleri üstünden atıyor bazen tezgaha bazen yere düşüyor. Bu büyük bir problem.

*** ***★★★☆☆

💬 Makine beklediğimden çok küçük, kahvaltı için ekmek hazırlamaya baya zaman harcıyorum. Bu kadar fazla fiyata daha büyük olması gerekirdi bence.

Puan ve Derecelendirme

Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesi, yüksek performansı, şık tasarımı, pratik kullanımı ve farklı şekilde kişiselleştirilebilir kızartma ayarları ile kullanıcı dostu bir kullanım sunar. Ekmeklerinizi istediğiniz kızartma derecesinde kolayca hazırlayabilir ve otomatik programları sayesinde güvenli bir kullanım sağlayabilirsiniz. Ayrıca ürünün paslanmaz çelik gövdesi ve kaymayan ayakları da uzun süreli kullanım için dayanıklılık sağlar. Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesi arayanlar için ideal bir tercih olduğunu kanıtlar. Bu çok yönlü kullanımı ile sizi memnun etmeyi başaran ekmek kızartma makinesi için bizim puanımız da 10 üzerinden 9 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Ekmek Kızartma Makinesi TavsiyesiPhilips HD2581/90 Yorumları
Philips Hd2590/90 İncelemeCookPlus Rosa Kullananlar
Philips HD2584/50 ÖzellikleriFakir Ladiva Özellikleri
Tefal Element YorumKitchenaid 5KMT2204 İnceleme
Tefal Ultra Mini ÖzellikleriDelonghi Brillante Özellikleri
Vestel Retro Bordo YorumArzum AR2014 Altro İnceleme
Karaca 8501 İncelemeHomend Breadfast 1502h Özellikleri
Siemens TT3A0107 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesinin kapasitesi nedir?

Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesinin kapasitesi 2 bölme ve 2 dilimdir. Her bir bölme 2 dilim ekmeği aynı anda kızartabilir. Bu sayede evdeki herkes için yeterli miktarda ekmek kızartmanız mümkün olur.

Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesi kaç kızartma kademesine sahiptir?

Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesi 6 kızartma ayarı ile tasarlanmıştır. Bu ayarlar sayesinde hem farklı türdeki ekmekleri kızartabilir hem de kişisel tercihlerinize uygun bir kızartma düzeyi belirleyebilirsiniz.

Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesi hangi tarz ekmekleri kızartabilir?

Smeg TSF01BLEU ekmek kızartma makinesi, ekmeğin boyutundan bağımsız olarak tüm ekmek türleri için kullanılabilir. Otomatik merkezleme özelliği sayesinde her ekmek ortalanarak eşit bir şekilde kızartılabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.