Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi İncelemesi

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi özelliklerini, yorumlarını ve performansını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi İncelemesi

Ekmek kızartma makineleri her evin en çok kullanılan mutfak aletlerinden biridir. Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi, bu alanda birçok kullanıcıyı memnun edeb bir tasarımla üretilmiştir. Kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılayan ürün, çok yönlü özellikleri sayesinde kullanıcılara büyük kolaylık sunar. Biz de sizler işin bu içerikte Vestel Retro Bordo ekmek kızartma makinesinin tüm özelliklerini inceledik. Hazırsanız birlikte göz atalım.

Vestel Retro Bordo Özellikleri

Güç960 W
Kapasite2
Kızartma Ayarı7
AğırlıkBelirtilmemiş
MateryalPaslanmaz Çelik
RenkBordo
Amazon
Fiyatını Gör
Vestel
Ekmek Kızartma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi

Vestel Retro Bordo ekmek kızartma makinesinin şık tasarımı, rakipleri arasında öne çıkmasına yardımcı olur. Farklı programları ve ekmek ortalama sistemi sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

İşte Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi Teknik Özellikleri

  • 960 watt güç
  • 2 adet ekmek dilimi kapasitesi
  • Dilim kaldırma kolu özelliği
  • İptal tuşu fonksiyonu
  • Buz çözme özelliği
  • 7 adet kızartma programı
  • Çıkarılabilen kırıntı çekmecesi
  • Kompakt ve minimal tasarım

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi Kapasite

Kapasite2
Otomatik OrtalamaVar
İptal TuşuVar

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi, 2 dilim ekmeği kızartma kapasitesine sahiptir. Bu kapasitesi ile oldukça kullanışlı bir form kazanan ürün, tek seferde ailenize yetecek kadar ekmek kızartmanıza olanak tanır. Geniş kapasitesinin yanında ürünün ekmekleri ortalama teknolojisi sayesinde ekmeklerinizin her tarafı eşit bir şekilde kızarır.

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi Tasarım

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi

Paslanmaz çelik gövdesi ve retro tasarımıyla Vestel Retro Bordo ekmek kızartma makinesi, mutfağınıza oldukça şık ve farklı bir görünüm sunar. Bordo rengi, mutfak dekorasyonunuza uyum sağlamasına olanak tanırken zıt bir görüntüyle sıra dışı bir dekor yakalamanıza da imkan verir. Ayrıca çıkarılabilir kırıntı çekmecesi ve high-lift kaldırma kolu da ürünün hem temizliğini hem de kullanımını büyük oranda kolaylaştırır. Buna ek olarak kolayca temizlenebilen pürüzsüz dış yüzeyi de dikkat çeken özellikleri arasındadır.

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi Kızartma Ayarı

Kızartma Ayarı7
Otomatik KapanmaYok
Buz ÇözmeVar

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi, 7 farklı kızartma ayarı ile tasarlanmıştır. Bu ayarları sayesinde evdeki bireylerin her biri için ideal lezzette kızarmış ekmek hazırlamanız mümkün olur. Aynı zamanda ürünün kullanımını da pratikleştiren bu özellik sayesinde kullanıcılar hızlı ve pratik bir şekilde kızarmış ekmek hazırlayabilir.

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi Performansı

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi

Vestel Retro Bordo ekmek kızartma makinesi 960 W gücü ile ekmek kızartma işlemini hızlandırır ve lezzetli sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. 7 farklı kademeli kızartma ayarı da ekmeğinizi istediğiniz seviyede kızartmanıza imkan tanır. Böylece herkes kendine uygun lezzetle kızaran ekmeklerini tüketebilir. Otomatik dilim ortalama sistemi sayesinde ekmek dilimleri eşit olarak kızartılır ve tek tek çevirmekle de zaman kaybetmezsiniz.

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi Boyut

Yükseklik28 cm
Genişlik16 cm
Derinlik19 cm

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi; 28 cm yüksekliği, 16 cm genişliği ve 19 cm derinliği sayesinde oldukça kompakt bir yapıya sahiptir. Bu ölçüler ile mutfakta yer kazanmanızı sağlayarak mutfak tezgahınızda daha fazla alan bırakır.

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi Avantajları

Vestel Retro Bordo ekmek kızartma makinesi, Retro detaylı tasarımı sayesinde şık bir görünüm sunar ve mutfak dekorasyonunuza uyum sağlar. Kompakt boyutu, mutfakta yerden tasarruf etmenize olanak tanır. 7 kademeli kızartma ayarı, ekmeğinizi istediğiniz seviyede kızartmanıza yardımcı olur. Otomatik dilim ortalama sistemi ise dilimleri eşit olarak kızartmanıza ve kullanımı kolaylaştırmanıza katkı sağlar.  Çıkarılabilir kırıntı çekmecesi ise temizliğin kolaylaşmasını sağlayarak ürünün kullanımını pratik bir noktaya taşır. 

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi Dezavantajları

Vestel Retro Bordo ekmek kızartma makinesinin 2 dilim kapasitesi, birden fazla kişi için yeterli olmayabilir. Aynı zamanda ürünün buz çözme fonksiyonu bulunmamaktadır. Bu durum da dondurulmuş ekmeklere sahip olan evlerde dezavantajlı bir kullanım oluşturur. 

Amazon
Fiyatını Gör
Vestel
Ekmek Kızartıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi Kullanıcı Yorumları

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi

İşte Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 Çeyizim için aldım çok tatlı görünüyor bayıldım. Rengi çok güzel. Denemek için çalıştırdım gayet hızlı ısınıyor 1-7 arası kızartma seçeneği ve buz çözme özelliği var ayrıca kızaran ekmekleri ısıtma özelliği de var. Kırıntı tepsisi olması çok iyi. Malzeme kalitesi güzel.

*** ***★★★★★

💬 7 aşamalı olması harikaydı ilk başta koku verdi ama bu belirtilmişti zaten rengine bayıldım. Çok şirin ve kaliteli gerçekten.

*** ***★★★★★

💬 Efsane renk ve güzel ısınıyor bayıldım ve kargo efsane hızlı geldi gece sipariş ettim sabah buradaydı en iyi hizmet tabi ki Vestel. Görüntüsü de ayrıca güzel.

*** ***★★★★★

💬 Gerçekten Vestel Son yıllarda çok atağa geçti ürünlerini çok beğeniyorum Ayrıca yerli ve milli olduğu için de çok hoşuma gitti kullanışlı bir ürün tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

💬 Kutusundan ürünün kendi tasarımına kadar bütünlük içinde... Vestel servisleri aracılığıyla teslimat yapıyor. Gerçekten harika bir ürün, düşünenlere kesinlikle önerimdir.

*** ***★★★★★

💬 Çok güzel beğendim, çabuk ısınıyor altındaki kırıntı haznesi işlevsel kullanımı pratik, bu fiyata alınacak en iyi ürün.

*** ***★★★★★

💬 Çok güzel bir ürün sürekli kullanıyoruz basit kullanımı, görünümü de gerçekten çok güzel. İyi ki almışım dedim.

*** ***★★★★☆

💬 Gayet şık, tasarımı güzel bir ürün. Kısa sürede istediğiniz seviyede ekmek kızartıyor. Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün bence.

*** ***★★★☆☆

💬 Kızartma seviyeleri yetersiz rengi de resimdekinden koyu bence. Vestel yerli diye almıştık ama bu sefer bizi hayal kırıklığına uğrattı.

*** ***★★★☆☆

💬 Görünümü güzel ama bu kadar. Kızartma gücü yetersiz, çalışması da biraz sesli açıkçası. Çok daha iyi olabilirdi. Biz memnun kalmadık.

Puan ve Derecelendirme

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi, yüksek performansı ve yaratıcı tasarımıyla öne çıkan bir üründür. Çok yönlü özelliklerinin yanı sıra fonksiyonel kullanımıyla da dikkat çeken bu ekmek kızartma makinesi, farklı görünümü sayesinde her mutfağa kolayca uyum sağlar. Çeşitli programları ve işlevleri sayesinde kullanıcı dostu bir form kazanan bu makine için bizim puanımız da 10 üzerinden 7 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Ekmek Kızartma Makinesi TavsiyesiPhilips HD2581/90 Yorumları
Philips Hd2590/90 İncelemeCookPlus Rosa Kullananlar
Philips HD2584/50 ÖzellikleriFakir Ladiva Özellikleri
Smeg TSF01BLEU YorumTefal Element İnceleme
Kitchenaid 5KMT2204 ÖzellikleriTefal Ultra Mini Özellikleri
Delonghi Brillante YorumArzum AR2014 Altro İnceleme
Karaca 8501 İncelemeHomend Breadfast 1502h Özellikleri
Siemens TT3A0107 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesinin gücü nedir?

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi, 960 W güç ile üretilmiştir. Bu sayede hem hızlı bir şekilde ısınır hem de ekmeklerinizi tamamen eşit bir şekilde kızartır.

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi kaç dilim kapasitelidir?

Bu ekmek kızartma makinesi 2 adet dilim kapasitesi ile üretilmiştir. Böylece geniş aileler için de kolay kullanım sunar.

Vestel Retro Bordo Ekmek Kızartma Makinesi kızartma ayarı var mı?

Evet, bu ekmek kızartma makinesi 7 farklı kızartma yoğunluğu ile tasarlanmıştır. Böylece kullanıcıların kendi tercihine uygun kızartma derecesini belirlemesine olanak tanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.