Arzum AR2014 Altro Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Arzum AR2014 Altro ekmek kızartma makinesinin performansı, özellikleri ve kullanıcı yorumlarını sizler için detaylı olarak inceledik.
Arzum AR2014 Altro Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Ekmek kızartma makineleri hem işlev bakımından hem de pratiklik açısından günümüzde hemen hemen her evde bulunan bir cihaz haline geldi. Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezlerinden olan kızarmış ekmekler de bu cihazlar sayesinde pratik bir şekilde hazırlanabilir. Bu noktada Arzum AR2014 Altro ekmek kızartma makinesi, performansı ve özellikleriyle dikkat çeker. Biz de sizler için bu içerikte Arzum AR2014 Altro ile ilgili merak edilen tüm noktalara değindik.

Arzum AR2014 Altro Özellikleri

Güç900 W
Kapasite2
Kızartma Ayarı8
AğırlıkBelirtilmemiş
MateryalPaslanmaz çelik, plastik
RenkInox, siyah
Amazon
Fiyatını Gör
Arzum
Ekmek Kızartma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR2014 Altro Ekmek Kızartma Makinesi

Arzum AR2014 Altro, kompakt tasarımının yanında uygun fiyat etiketi sayesinde birçok kullanıcı için ideal tercihlerden biri haline gelmiştir. Fonksiyonel özellikleriyle tüm kullanıcılardan tam not almayı başarır.

 

İşte Arzum AR2014 Altro Ekmek Kızartma Makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Arzum AR2014 Altro Teknik Özellikleri

  • 900 watt kızartma gücü
  • 2 dilim ekmek kapasitesi
  • 8 ayrı kızartma programı
  • 3 renk seçeneği
  • Buz çözme özelliği
  • Yeniden ısıtma fonksiyonu
  • İptal tuşu
  • Kırıntı tepsisi

Arzum AR2014 Altro

Arzum AR2014 Altro Kapasite

Kapasite2
Kırıntı TepsisiVar
Yeniden IsıtmaVar

Arzum AR2014 Altro, 2 dilim ekmek kızartabilen bir cihazdır. Bu kapasite, genellikle tek kişilik ya da küçük aileler için yeterli olmaktadır. Eğer daha kalabalık bir aileye sahipseniz, daha büyük bir kapasiteye sahip bir cihaz tercih edebilirsiniz.

 

Arzum AR2014 Altro Tasarım

Arzum AR2014 Altro, 2 dilim ekmek kızartabilen bir cihazdır. Bu kapasite, genellikle tek kişilik ya da küçük aileler için yeterli olmaktadır. Eğer daha kalabalık bir aileye sahipseniz, daha büyük bir kapasiteye sahip bir cihaz tercih edebilirsiniz.

 

Arzum AR2014 Altro

Arzum AR2014 Altro Kızartma Ayarı

Kızartma Ayarı8
Otomatik KapanmaYok
Buz ÇözmeVar

Arzum AR2014 Altro ekmek kızartma makinesi, 8 farklı kızartma kademesi ile tasarlanmıştır. Bu özelliği sayesinde hem kendiniz hem de sevdikleriniz için en uygun kızartma derecesini tercih etmeniz mümkün olur. Bu sayede herkes kendine uygun ekmekler kızartabilir. 

 

Arzum AR2014 Altro Performansı

900 W gücünde olan Arzum AR2014 Altro, hızlı bir şekilde ısınarak ekmekleri kızartır. 8 farklı kızartma kademesine sahip olan cihaz, evdeki herkesin lezzet tercihine göre ayarlanabilir. Ayrıca kızartmayı durdurma düğmesi de istediğiniz zaman kızartmayı durdurmanıza olanak tanır. Buz çözme ve yeniden ısıtma özellikleri de bulunan Arzum AR2014 Altro, pratik bir kullanım sunarak sizi memnun etmeyi başarır.

Arzum AR2014 Altro Boyut

Yükseklik 
Genişlik 
Derinlik 
Ağırlık 

-Arzum AR2014 Altro, 26 cm yükseklik, 15 cm genişlik ve 17 cm derinlik ölçüleri sayesinde her mutfak tezgahında kendisine kolayca yer bulabilir. Bu boyutlar, cihazın mutfakta kolayca depolanmasına da olanak tanır. Ayrıca küçük evlerde ya da mutfaklarda kullanım için de ideal bir form kazanan ürün, hafif yapısı sayesinde kolayca taşınabilir. 

 

Arzum AR2014 Altro Avantajları

Arzum AR2014 Altro

Arzum AR2014 Altro, diğer ekmek kızartma makinelerine göre birçok avantaja sahiptir. Kompakt boyutları sayesinde az yer kaplaması, bu avantajlardan biridir. 8 farklı kızartma kademesiyle herkesin tercihine göre ayarlanabilir ve kızartmayı durdurma düğmesi sayesinde istenilen kıvamda kızartma yapılabilir. Ayrıca buz çözme ve yeniden ısıtma özellikleri de ürünün kullanışlılığını artıran bir diğer avantajıdır. 

 

Arzum AR2014 Altro Dezavantajları

Arzum AR2014 Altro'nun dezavantajları da bulunmaktadır. Bunlar arasında 2 dilim kapasitesinin kalabalık aileler için yeterli olmaması gösterilebilir. Ayrıca bazı kullanıcılar cihazın kızartma süresini uzun bulabilirler.

 

Amazon
Fiyatını Gör
Arzum
Ekmek Kızartıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR2014 Altro Kullanıcı Yorumları

Arzum AR2014 Altro

İşte Arzum AR2014 Altro kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 Beklediğimden çok güzelmiş çok sağlam ve hasarsız geldi çok teşekkür ederim

*** ***★★★★★

💬 İlk ekmeğimi kızarttım, çok memnun kaldım. Diğer özelliklerini henüz kullanmadım. Satıcıya, yardımlarına, kargoya teşekkürler.

*** ***★★★★★

💬 Ürün çok kaliteli ve şık, ekmek yuvaları kalın dilimler için de uygun, cihaz mükemmel çalışıyor. 3 yıl garantisi artı avantajı.

*** ***★★★★★

💬 6. kademede 40 sn çalışıyor. her gün 1 kere çalıştırsanız yılda 245 dk yapar. ürün 900 watt, yılda 3.6 kwh elektrik tüketimiz olur. Gayet uygun bir ürün, tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

💬 Tam bir fiyat performans ürünü. Ekmek kızartmak için büyük paralar vermeye gerek yok. Görevini tam anlamıyla yapıyor..

*** ***★★★★★

💬 Güzel ürün. Şık bir tasarımı var. Fiyatına göre performansı iyi. Tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

💬 Arkadaşıma hediye aldım. Aynısından kendime de almıştım ben çok memnunum arkadaşıma daha götüremedim, inşallah o da memnun kalacak.

*** ***★★★★☆

💬 Bir döküm soba değil tabii ama ürün hakkını veriyor çok memnunuz başta ekmek kızartma ayarını tutturamamış olsak da memnunuz.

*** ***★★★☆☆

💬 Ürün kaliteli değil çabuk bozulacak gibi duruyor. Memnun kalmadım fazla, tavsiye etmiyorum.

*** ***★★★☆☆

💬 Ekmeği yanık sevenler kaçırmasın zira 5.kademede bile ekmek yanıyor. Çok fazla bekletmememize rağmen sonuç bu, memnun kalmadık.

Puan ve Derecelendirme

Arzum AR2014 Altro ekmek kızartma makinesi, pratik kullanımı ve fonksiyonel özellikleriyle evlerde kahvaltı hazırlığını kolaylaştırarak vazgeçilmez cihazlar arasında yerini alıyor. Kompakt boyutları, farklı kızartma ayarları ve kullanışlı özellikleri sayesinde öne çıkan ürün evde kızartılmış ekmek yapmak isteyenler için ideal bir tercih olduğunu kanıtlıyor. Arzum AR2014 Altro, her mutfakta şık bir görünüm sunarken kolay kullanımı ve pratik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Tüm bu özellikleriyle sizi memnun edecek bu ekmek kızartma makinesi için bizim puanımız da 10 üzerinden 7 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Ekmek Kızartma Makinesi TavsiyesiPhilips HD2581/90 Yorumları
Philips Hd2590/90 İncelemeCookPlus Rosa Kullananlar
Philips HD2584/50 ÖzellikleriFakir Ladiva Özellikleri
Smeg TSF01BLEU YorumTefal Element İnceleme
Kitchenaid 5KMT2204 ÖzellikleriTefal Ultra Mini Özellikleri
Delonghi Brillante YorumVestel Retro Bordo İnceleme
Karaca 8501 İncelemeHomend Breadfast 1502h Özellikleri
Siemens TT3A0107 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Arzum AR2014 Altro ekmek kızartma makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Arzum AR2014 Altro ekmek kızartma makinesi nasıl temizlenir?

Arzum AR2014 Altro ekmek kızartma makinesi temizlenmesi oldukça kolaydır. Kırıntı tepsisini çıkararak kızartma makinesinin altındaki kırıntıları kolayca temizleyebilirsiniz. Ayrıca, ıslak bir bezle cihazın dış yüzeyini silerek temizleyebilirsiniz.

Arzum AR2014 Altro ekmek kızartma makinesi kaç dilim ekmek kızartabilir?

Arzum AR2014 Altro ekmek kızartma makinesi, 2 ekmek yuvasıyla 2 dilim ekmek kızartmak için tasarlanmıştır.

Arzum AR2014 Altro kızartma ayarı var mı?

Arzum AR2014 Altro ekmek kızartma makinesi, 8 farklı kızarma ayarı ile tasarlanmıştır. Bu ayarlar sayesinde her kişinin kendi tercihine hitap eden ekmekleri hazırlamasına olanak tanır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.