Kilis' in En İyi Otellleri

Kilis' te konaklayabileceğiniz yerleri sizler için derledik.
Kilis' in En İyi Otellleri

Kilis önemli tarihi yerlere sahip, doğasıyla ve çeşitli doğal güzellikleri ile ünlü şehirlerimizden birtanesidir. Bu güzel şehirde konaklamanız için en iyi Kilis otellerini araştırdık;
 

Olea Hotel Kilis

Kilis merkezde bulunan otel, Kilis' in en iyi oteli diyebiliriz. Misafirlerine kaliteli hizmet sunan otelde, spa ve sauna hizmeti bulunmaktadır. Odaların hepsinde kişiye özel banyo bulunmaktadır. Otelin çok lezzettli yemekleri bulunduran bir de restoranı bulunmaktadır. Olea Hotelin odalarından bahçe veya şehir manzarasına bayılacak, Kilis yorgunluğunu bu konforlu odalarda en güzel şekilde atacaksınız. Kilis' e gitiğinizde tercih etmeniz gereken otellerin en başında Olea hotel gelmektedir.
 

olea-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 238 TL.

Adres: Cumhuriyet Cad. 79000 Kilis

Tel: ( 0348 ) 813 29 29
 

Arca Hotel

Kilis şehir merkezinde bulunan ve yeri geldiğinde Kilis' lilere yeri geldiğinde de şehir dışı misafirlerini ağırlayan Kilis' in iyi otellerinden birisidir. Otelin 22 odası bulunmaktadır. Her bütçeye hitap eden otel 3 yıldızlıdır. 3 yıldızlı bir otele göre çok kaliteli ve konuklarına seçkin hizmet sunmaktadır. Kilis' te tercih edebileceğiniz otel alternatifleri arasına Arca Hoteli de koymayı unutmayın.
 

arca-hotel-001.jpg
 

Adres: Aşit Mah. Zekeriya Korkmaz Blv. No: 1 Kilis Türkiye

Tel: ( 0348 ) 814 08 34
 

Mertur Otel

Kilis merkezde bulunan otel 22 odası bulunan, Kilis' teki ulaşım noktalarına olan yakınlığı ile insanların tercih etme sebeplerinden biri haline gelmiş, bütçenizi sarsmayacak şekilde, sizlere konaklama fırsatı sunmaktadır. Her gün kahvaltı servisi bulunan otelin ayrıca bir restoranı bulunur. Otel 3 yıldızlıdır.
 

mertur-otel.jpg
 

Adres: Zekeriya Korkmaz Bulv. No: 1 Kilis Merkez

Tel: ( 0348 ) 814 08 34

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.