Kayım Yapı Kayım Rezidans Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Kayım Rezidans, Kayım Yapı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Kayım Yapı Kayım Rezidans Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Kayım Yapı "nın İstanbul Maltepe’de inşa ettiği " Kayım Rezidans " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

3 bin 236 metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Kayım Rezidans’ta 117 konut bulunuyor. Lokasyonuyla dikkat çeken Kayım Rezidans projesi sahil yoluna 10 dakika, E-5'e 2 dakika, Minibüs Caddesi'ne 5 dakika, Bağdat Caddesi'ne 7 dakika, Maltepe Park'a 5 dakika, metroya 5 dakika, Pendik Yüksek Hızlı Tren'e 10 dakika, Cevizli Tren İstasyonu'na 5 dakika, Kartal Deniz Otobüsü ve Adalar-Bostancı iskelelerine 5 dakika, Avrasya Tüneli'ne 15 dakika, Anadolu Adliyesi'ne 10 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kayım Rezidans’ta yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal imkanlar da bulunuyor.

Kayım Rezidans projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Kayım Rezidans Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Kayım Rezidans " 1+0, 1+1 ve 2+1 " olmak üzere çeşitli daire seçenekleri bulunuyor. 

1+0 Daireler; " 44,50 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 286.075 TL " olarak belirlenmiş.

1+1 Daireler; " 54,50 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 353.830 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 90 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 597.419 TL " olarak belirlenmiş.


Kayım Rezidans Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Kayım Rezidans'ta yüzde 5 peşinatla, 36 ay sıfır faizle vade yapılıyor. 3 ay sonra konut bedelinin yüzde 20'si ödeniyor. Kalan yüzde 50'lik kısmın ödemesi teslimde yapılıyor. Peşinatlar 14 bin 304 TL'den, aylık ödemeler 1.987 TL'den başlıyor.


Kayım Rezidans Nerede? (Konum ve Adres)

Cevizli Mah. Zuhal Cad. No: 19 Maltepe/İstanbul


Kayım Rezidans Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Kayım RezidansKayım RezidansKayım RezidansKayım Rezidans

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.