Polatyol Yapı Eston Şehir Mahallem ve Satılık Daire Fiyatları

Eston Şehir Mahallem, Polatyol Yapı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Polatyol Yapı Eston Şehir Mahallem ve Satılık Daire Fiyatları

" Polatyol Yapı "ın İstanbul Bahçeşehir’de inşa ettiği " Eston Şehir Mahallem " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

68 bin metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Evalpark İstanbul’da 315 konut bulunuyor. Eston Şehir Mahallem, İstanbul’un gelişim aksında ve yeni ulaşım arterlerinin başlangıç ve kesişim noktasında yer alıyor.  Proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve 3. Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların üzerinde yer alıyor. Bahçeşehir’e kadar uzanacak metro hattı ile Taksim ve Beşiktaş’a, Marmaray bağlantısı ile Anadolu yakasına rahatça ulaşılabilecek proje, Bahçeşehir’in içinden geçecek hızlı trene yakınlığı ile de değer kazanacak.

Eston Şehir Mahallem’de yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal imkanlar da bulunuyor.

Eston Şehir Mahallem projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Eston Şehir Mahallem Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Eston Şehir Mahallem " 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 " olmak üzere çeşitli daire seçenekleri bulunuyor. 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin satışı bittiği için sadece 1+1 ve 2+1 dairelerin satışına devam ediliyor.

1+1 Daireler; " 70 ve 71 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 299.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 108 ve 125 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 585.000TL " olarak belirlenmiş.


Eston Şehir Mahallem Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Eston Şehir Mahallem’in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok cazip hale geldi. Konut kredisiyle anında yüzde 15 indirim ve 60 aya yüzde 0.70 faiz oranından yararlanmak mümkün. Şirket ödeme planına göre ise; vade farksız 60 ay vadeli ödeme seçeneği sunuluyor.


Eston Şehir Mahallem Nerede? (Konum ve Adres)

Bahçeşehir 1. Kısım Mah. 2801 Sok. No:37/1 Estonşehir A Blok 34538 Başakşehir / İSTANBUL


Eston Şehir Mahallem Proje Fotoğrafları

Eston Şehir MahallemEston Şehir MahallemEston Şehir MahallemEston Şehir Mahallem

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.