Canan İnşaat Mabeyn Sahil Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Mabeyn Sahil, Canan İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Canan İnşaat Mabeyn Sahil Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Canan İnşaat "ın İstanbul Beylikdüzü’nde inşa ettiği “ Mabeyn Sahil " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

14 bin 750 metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Mabeyn Sahil projesinin Kasım 2019'da teslim edilmesi planlanırken tamamlandıktan sonra alıcısına yüzde 20 oranında prim sağlaması öngörülüyor. Aynı zamanda projede kira getirilerinin 5 bin TL olması bekleniyor.

Mabeyn Sahil’de yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal imkanlar da bulunuyor.

Arma Cadde projesinde sadece 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.

Arma Cadde Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Arma Cadde sadece " 4+1" daire seçeneği bulunuyor.

4+1 Daireler; " 205 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 2.100.000 TL " olarak belirlenmiş.


Mabeyn Sahil Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Mabeyn Sahil projesinde yüzde 30 peşinat ile kalan kısım için şirket bünyesinde 24 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca projede 120 aya kadar banka kredisi kullanılabiliyor.


Mabeyn Sahil Nerede? (Konum ve Adres)

Marmara Mah. Hürriyet Blv. Avrasya Cad. Beylikdüzü/İstanbul


Mabeyn Sahil Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Mabeyn SahilMabeyn SahilMabeyn Sahil

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.