Karaman' ın En İyi Otelleri

Karaman' da konaklamanız için pek çok otel alternatifi bulunmakta.
Karaman' ın En İyi Otelleri

Karaman ticaret, sanat ve kültür yönünden önemli bir şehrimizdir. Bu güzel ilde şehir turunuzu atıp, önemli mekanları ziyarette bulunup, kendinizi Karaman' ın en iyi otellerinde ıstırahate bırakabilirsiniz. Bunun için Karaman' ın en iyi otellerini sizler için sıraladık;

Demosan Hotel

Otel Karaman' ın tam merkezinde bulunmaktadır. Otel ferah ve geniş odalara sahiptir. Ayrıca otelin spa ve kapalı yüzme havuzu da çok iyi olup, müşterilerine çok iyi kalitede hizmet vermektedir. Otel mevkisi çok güzel yerdedir. Havalanına 10 dakika mefade bulunur. Karaman' da hiç düşünmeden Demosan Otel de konaklayabilirsiniz.
 

demosan-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 240 TL.

Adres: Yeşil Ada. Mah. Mut Cad. Yeşil Cami Yanı, 70100 Karaman Türkiye

Tel: ( 0338) 213 70 00
 

Grand Karaman Spa & Otel

Grand Karaman Otel de Karaman' da yer alan yine misafirlerine sonsuz hizmet sunan otellerden birsidir. Bu otel de Karaman merkezde bulunup, ulaşım merkezlerine çok yakındır. Yine otelin kapalı havuzu bulunmaktadır. Her gün açık büfe kahvaltı hizmeti verilir. Karaman da dinelenebileceğiniz, ailenizle gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir oteldir.
 

grand-karaman-spa-otel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 290 TL.

Adres: Atatürk Mah. Konya Yolu 1 Km. No: 28, 70110 Karaman Türkiye

Tel: (0338) 221 02 02
 

Nadir Hotel

Karaman' ın şehir merkezinde bulunan bir diğer oteldir. Uygun fiyatlarıyla ve sunduğu hizmet kalitesiyle misafirlerini son derece güzel ağırlamaktadır. Otel de sabahları açık büfe kahvaltı ile çok güzel bir şekilde kahvaltını yapabilir, Alacart restoranında da öğle ve akşam yemeklerinin en güzel, en lezzetlilerini bulabilirsiniz. Karaman da ailenizle yada kendiniz rahatça konaklayabileceğiniz bir otel.
 

nadir-otel.jpg

 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 177 TL.

Adres: Ahi Osman Mah. 31. Sk. No: 10 Karaman, 70100 Karaman

Tel: ( 0338) 212 69 69
 

Aygün Hotel

Karaman merkezde bulunup, Karaman Havaalanına çok yakın mesafededir. 24 saat açık resepsiyonu ile hizmet vermektedir. Sabah kahvaltısıyla güzel bir kahvaltı yapabilir. Diğer yemekler için de otelin yakınında bulunan restoranları tercih edebilirsiniz.
 

aygun-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 177 TL.

Adres: Ahi Osman Mah. 36. Sk. No: 6/1 ( İsmet Paşa Cad. Vakıfbank Arkası) 70010 Karaman Türkiye

Tel: ( 0338 ) 212 77 00
 

Nas Hotel

Nas Hotel Karaman' da eski bir otel olup 2010 yılında restorasyon görmüştür. Yenilenmiş haliyle, Karaman da konaklanabilecek güzel otellerden birisidir. Uygun fiyatı ve kaliteli hizmetiyle Nas hotel misafirlerini bekliyor.
 

nas-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz fiyat: 140 TL.

Adres: Ahi Osman mah. Yeni Minare Cad. No:2 Merkez. 70100 Karaman Türkiye

Tel: ( 0338 ) 213 82 00

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.