İstanbul Vinç Kiralama Firmaları

İstanbul'da yer alan " Kule , Mobil , Hiyap ve Sepetli Vinç Çeşitleri " için en kaliteli " Vinç Kiralama " şirketlerini siz değerli kullanıcılarımız için listeledik.
İstanbul Vinç Kiralama Firmaları

Sizinde bildiğiniz gibi günümüzde bir çok " İnşaatta " Vinç kullanıldığı görülmektedir . İnşaatlarda kullanılan " Vinçler "  sizlerinde bildiği gibi kendi bünyesinde " 4 veya 5 farklı " çeşite ayrılmaktadır . Her vinç'in kendine göre çalışma prensibi farklıdır. Her inşaatta farklı " Vinç Kullanılır " bununda sebebi her Vinç'in işlevi tamamen farklıdır . Bir çok inşaat firması " Güvenilir Şirketlerden " Vinç Kiralayarak bir çok işlerini güven içerisinde yapmaktadırlar. Kesinlikle  Vinç Kiralamadan  önce " İş Güvenliği Unsurlarını " dikkate alarak kiralama işleminizi gerçekleştirirseniz , sizin için ciddi anlamda mantıklı bir hareket olacağını unutmayın.

İşte, İstanbul Vinç Kiralama Şirketleri Listesi;

  1. Şirket Adı : İstanbul Vinç Kiralama Şirketi | Telefon Numarası : 0 (531) 512 70 18
  2. Şirket Adı : FENOMEN VİNÇ | Telefon numarası : (0212) 210 90 50
  3. Şirket Adı : GÖKÇEL VİNÇ | Telefon numarası : (0216) 508 13 01
  4. Şirket Adı : İSTANBUL | MOBİL VİNÇ Telefon numarası : (0212) 596 61 86
  5. Şirket Adı : YILDIRIM | VİNÇ Telefon numarası : (0216) 378 00 67
  6. Şirket Adı : TUŞBA VİNÇ | Telefon numarası : (0212) 872 65 34
  7. Şirket Adı : İstanbul Vinç | Telefon numarası : 444 1 629
  8. Şirket Adı : Canbey Vinç | Telefon numarası : 0 (532) 671 6186
  9. Şirket Adı : Vinç İstanbul | Telefon Numarası : +90 (533) 562 74 60

Vinç Çeşitlerine Örnek Verecek Olursak ; 

Kule Vinç Nedir ve Nerelerde Kullanılır ?

Kule Vinç adında olduğu gibi " Yüksek Çelik Profillerle " çoğunlukla yere " Sabit Şekilde " kullanılan vinç türüdür . Bir kule vinç'in inşaat veya başka bir projede işlevi " Yatay ve Dikey " yüklerin taşınmasını sağlar . Gövdesi tamamen " Çelik ve Set Demirlerden " oluşmaktadır . Gövdesi harici birde " Bom Direği " bulunmaktadır , Bom direği yükün hareket ettirilmesini sağlayan bölümdür . Bom direğinin arka kısmında yük dengelemesi için " ağırlık taşıyan " kuyruk kısımı bulunmaktadır .  Kule Vinçlerin kullanım alanları genellikle " Yüksek Binalar ve Ulaşımı Zor Olan Bölgelerde "  tercih edildiği görülmektedir . Bu kesinlikle her firmadan firmaya değişkenlik göstere bilir .

istanbul vinç firmaları ve vinç çeşitleri

Mobil ( Teleskopik ) Vinç Nedir ve Nerelerde Kullanılır ?

Mobil ( Teleskopik ) Vinç hakkında bilgi verecek olursak bu tarz vinçler " Sabit Olmayan " ve  yürür halde olan vinçlere " Mobil veya Teleskopik " vinç adı verilmektedir . Bu tarz Vinçlerin bazı çeşitleri " Kule Vinçlerini " aratmayacak derecede büyüktür . Çoğunlukla tercih edilen " Mobil Vinçleri " incelediğimizde Bom direkleri "  10 Metre ve Daha Üstü " olarak devam ettiği görülmektedir . Mobil vinç ihtiyacınızı kullanacağınız alana göre belirlerseniz sizin için daha mantıklı hareket olacağını unutmayın . Genellikle kullanım alanları " Kule Vinç Sökümü , Rüzgar Gülü Sökümü , Gökdelen Temizliği ve Ulaşılması Güç " olan alanlarda tercih edildiği görülmektedir .

istanbul vinç firmaları ve vinç çeşitleri

Hiyap Vinç Nedir ve Nerelerde Kullanılır ?

Hiyap Vinç diğer vinç çeşitlerine göre kullanım oranı yüksek olan bir vinç türüdür . Hiyap vinç kelime anlamı olarak " Hidrolik Sisteminin " kısaltılmış hali olarak bir dil alışkanlığıdır . Hiyap vinç nedir sorusunun cevabı " Kamyon veya Başka Bir Taşıt " üzerinde sabit hidrolik sistemi vinçlere " Hiyap Vinç " denir . Hiyap Vinç'in kullanım alanlarından bahsedecek olursak ; " Yüksek Olmayan Kesimlerde , Malzeme Boşaltma , İnşaat Malzeme Taşıma ve Aktarma " alanlarında kullanıldığı görülmektedir .

istanbul vinç firmaları ve vinç çeşitleri

Sepetli Vinç Nedir Nerelerde Kullanılır ? 

Sepetli vinç " Hiyap Vinç'in " sepetli olan modelidir ve genellikle yüksek olmayan kısımlarda kullanılır . Sepetli vinçlerin kullanım alanları diğer vinçlere göre daha " tehlike arz eden alanlarda " kullanılmaktadır . İnsan güvenliği tamamen güven altında alındığı şekilde kullanılırsa daha verimli kullanışa sahip bir vinç türüdür . Sepetli vinçler " 20 Metre'den Başlayıp , 80 Metre " aralığında bir çok sepetli vinç çeşiti bulunmaktadır .  

sepetli vinç çeşidi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum