Türkiye'nin En İyi Sigorta Şirketleri

Evinizde, iş yerinizde, trafikte ve hayatınızın her alanında güvende hissetmenizi sağlayan Türkiye'nin en iyi sigorta şirketlerinizi sizlere sıraladık.
Türkiye'nin En İyi Sigorta Şirketleri

Sigorta şirketleri, binlerce sigorta türünde sigorta yapmanızı sağlayan ve kendinizi garanti altına almanızı sağlayan şirketlerdir. Her yıl milyonlarca kişi tarafından farklı sigorta türlerinde sigortalar gerçekleştiriliyor. Evinizde, iş yerinizde ya da trafikte karşılaşabileceğiniz riskleri bilmek ve kendinizi güvence altına almak oldukça önemlidir. Sahip olduklarımızı sigorta altına alarak koruyabilir, bireysel olarak önlem alabilirsiniz. Sigorta şirketleri bu noktada devreye girerek sizleri koruma altına alıyor. Güvenilir sigorta şirketleri sayesinde geleceğinizi garanti altına alabilirsiniz.

Kendinizi Güvence Altına Alacağınız En İyi Sigorta Şirketleri

Sigorta şirketlerinin oluşabilecek zararlar sonucunda ödeme yaptığını hepimiz biliyoruz. Bu sayede hayatınızda oluşabilecek riskler için önlem almanızı sağlayan sigortalar, güvenilir şirketler tarafından kısa sürede yapılır. Sağlığınız, hayatınız, eviniz, arabanız ve daha birçok varlığınızı sigorta altına alarak güvence altına alabilirsiniz. Sizler için en iyi şekilde bu görevi üstlenen sigorta şirketlerini ise iyi seçmek önemlidir. Güvenilir sigorta şirketleri sayesinde her an güvence altında hissedebilirsiniz. Bu noktada başvurabileceğiniz Türkiye'nin en iyi sigorta şirketlerini sizlere sıraladık.

İşte en iyi sigorta şirketleri;

1. Allianz Sigorta A.Ş.

Türkiye'nin En İyi Sigorta Şirketleri Allianz Sigorta A.Ş.

Allianz Sigorta, 1923 yılından bugüne ülkemizde faaliyet gösteren en güvenilir sigorta şirketlerinden biridir. Dünyanın en güçlü sigorta şirketlerinden biri olan Allianz, 70'ten fazla ülkede güvenle hizmet vermeye devam ediyor. sunduğu güvence sayesinde Türkiye'nin en iyi sigorta şirketlerinden biri olmayı başaran Allianz, güvenle tercih edilen şirketlerden biridir. Almanya'nın Münih kentinde yer alan büyük sigorta şirketi, 1890 yılında ilk kez Berlin'de kuruluyor. 1923 yılından bugüne kadar güvenle ülkemizde hizmet veren sigorta şirketi, en iyi ve en güvenilir sigorta şirketlerinden biri olarak hizmet vermeye devam ediyor.

2. Anadolu Sigorta

Türkiye'nin En İyi Sigorta Şirketleri Anadolu Sigorta

Anadolu Sigorta, 1925 yılından bugüne hizmet veren en güvenilir sigorta şirketlerinden biridir. Ülkemizin ilk ulusal sigorta şirketi olan Anadolu Sigorta, Mustafa Kemal Atatürk tarafından kuruluyor. Bu sayede günümüze kadar güvenle hizmet vermeyi başaran bir şirketidir. 2019 yılından bugüne Türkiye'nin en büyük ikinci sigorta şirketi olmayı başarır. Bu sayede ülkemizin ilk milli sigorta şirketi olan Anadolu Sigorta'nın en güvenilir ve en iyi sigorta şirketlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

3. Aksigorta A.Ş.

Türkiye'nin En İyi Sigorta Şirketleri Aksigorta A.Ş.

Aksigorta, 1960 yılından bugüne hizmet veren güvenilir sigorta şirketlerinden biridir. Sabancı Holding girişimi olan Aksigorta, uzun yıllardır dünyadaki sigorta şirketleri arasında yer alıyor. Aksigorta, uluslararası düzeyde hizmet veren Belçikalı Ageas ile Sabancı Holding'e ait olan bir şirkettir. İlk kurulduğu yıllarda yalnızca Sabancı Grubu bünyesinde yer alan şirketlere hizmet verirken, şimdiyse Türkiye'nin en iyi sigorta şirketlerinden biri olmayı başarıyor.

4. AXA Sigorta A.Ş.

Türkiye'nin En İyi Sigorta Şirketleri AXA Sigorta A.Ş.

AXa Sigorta, Shakeel Mahmd tarafından kurulan uluslararası sigorta şirketidir. 1946 yılında kurulan Fransız merkezli şirketin kökeni ise 1839 yılında Paris'te kurulan L'Union Sigorta şirketine dayanıyor. 1947 yılındaydı AXA Sigorta adıyla hizmet vermeye devam ediyor. Her türlü sigortanızı yaptırabileceğiniz şirket, zamanla Türkiye'nin en güvenilir sigorta şirketlerinden biri olmayı başarır. Bu sayede güvenilir ve iyi tercihlerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

5. Türkiye Sigorta

Türkiye'nin En İyi Sigorta Şirketleri Türkiye Sigorta

Türkiye Sigorta, Ziraat Sigorta, Halk Sigorta ve Güneş Sigortanın birleşmesiyle 27 Ağustos 2020 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan kamu sigorta şirketidir. Güven esasıyla kurulan ve uzman kadrosuyla hizmet veren sigorta şirketi, hayata dair neredeyse bütün alanlarda sigorta yapmanızı sağlayan güvenilir bir şirkettir. Ziraat Sigorta, Halk Sigorta ve Güneş Sigorta güvencesini bir araya getiren Türkiye Sigorta, Türkiye'nin en iyi sigorta şirketlerinden biridir.

6. Mapfre Sigorta A.Ş.

Türkiye'nin En İyi Sigorta Şirketleri Mapfre Sigorta A.Ş.

Mapfre Sigorta, Madrid merkezli ve çok uluslu İspanyol sigorta şirketidir. Güvenilir sigorta şirketlerinden biri olan Mapfre Sigorta şirketi hayatınıza dair birçok alanda sigorta yapmanızı sağlıyor. Uluslararası düzeyde güce sahip olan şirket, güvenli ve profesyonel ekibiyle kendinizi güvence altına alabileceğiniz bir sigorta şirketidir. 1948 yılından bugüne hizmet veren sigorta şirketi, İspanya'nın en büyük sigorta şirketidir.

7. Sompo Japan Sigorta A.Ş.

Türkiye'nin En İyi Sigorta Şirketleri Sompo Japan Sigorta A.Ş.

Sompo Japan Sigorta, 1887 yılından bugüne güvenle hizmet veren sigorta şirketlerinden biridir. Japonya'nın en büyük ikinci şirketi olan Sompo Japan Sigorta, uluslararası düzeyde birçok ülkede güven kazanan şirketlerden biridir. Her türlü sigorta için güvenilir çerçeve altında sigorta yapmanızı sağlaya şirket, en köklü ve en güvenilir şirketlerden biridir.

8. Doğa Sigorta A.Ş.

Türkiye'nin En İyi Sigorta Şirketleri Doğa Sigorta A.Ş.

Doğa Sigorta, 2013 yılından kurulan ve 2014 yılından bugüne hizmet veren sigorta şirketidir. Araç, yangın, sağlık ve seyahat gibi birçok alanda sigorta yapmanızı sağlayan şirket, Türkiye'nin en iyi sigorta şirketlerinden biridir. ''Güven doğasında var'' sloganıyla yola çıkan sigorta şirketi, hayatınıza dair birçok alanda sigorta yaparak kendinizi güvence altında hissetmenizi sağlıyor. Bu sayede ülkemizin en iyi sigorta şirketlerinden biri olmayı başarıyor.

En İyi Sigorta Şirketleri

#ŞirketKuruluş YılıÜlkeMüşteri Numarası
1Allianz Sigorta A.Ş.1923Almanya+90 850 399 99 99
2Anadolu Sigorta A.Ş.1925Türkiye+90 850 724 0 850
3Aksigorta Sigorta A.Ş.1960Türkiye444 27 27
4AXA Sigorta A.Ş.1946Fransa+90 850 250 99 99
5Türkiye Sigorta A.Ş.1957Türkiye+90 850 202 20 20
6Mapfre Sigorta A.Ş.1948İspanya+90 850 755 0 755
7Sompo Japan Sigorta A.Ş.1887Japonya+90 850 250 81 81
8Doğa Sigorta A.Ş.2013Türkiye+90 850 811 51 00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.