İstanbul Edirne Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

İstanbul Edirne arasının araba, otobüs, uçak, tren ve yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler?
İstanbul Edirne Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

İstanbul Edirne arası; araba ya da otobüsle Avrupa Otoyolu/O-3 üzerinden 3 sa. 48 dk. (267 km), yürüyerek Hayrabolu Uzunköprü Yolu üzerinden 51 sa. (249 km), trenle Halkalı-Kapıkule Ekspresi üzerinden 4 sa. 3 dk. sürmektedir. 

İstanbul - Edirne Arası

Araba Mesafesi267 km
Otobüs Mesafesi228 km
Uçuş Mesafesi4 sa. 20 dk. 
Yaklaşık Mesafe267 km
Araba Süresi2 sa. 43 dk.
Otobüs Süresi3 sa. 8 dk.
Yürüme Mesafesi51 sa.
En Ucuz Bilet100 TL
Otobüs Sefer Sayısı64
Tren Sefer Sayısı1

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

İstanbul - Edirne arası yol güzergahı haritası;


Edirne Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi Oteller

İstanbul - Edirne arası yolculuk kaç saat?

İstanbul - Edirne arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama Avrupa Otoyolu/O-3 üzerinden 3 saat, Avrupa Otoyolu/O-3/E80 üzerinden 3 saat 10 dakikadır. 

İstanbul - Edirne arası otobüs güzergahı ne?

İstanbul - Edirne arası otobüs güzergahı, Bayrampaşa'da yer alan Esenler Otogarı kalkışlı, Avrupa Otoyolu/O-3 üzerinden İskender Köyü Otogar İç Yolu No: 22 22020'de yer alan Edirne Otogarı varışlı olarak ortalama 3 saat 8 dakikadır.

İstanbul - Edirne arası kaç saat?

İstanbul - Edirne arası Avrupa Otoyolu/O-3 üzerinden 3 saat (269 km), Avrupa Otoyolu/O-3/E80 üzerinden 3 saat 10 dakika (283 km) sürmektedir. 

İstanbul - Edirne arası otobüs firmaları neler?

İstanbul - Edirne arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: İstanbul Seyahat Havalimanı, Vip Arda Tur, Astor Seyahat, Kara Ağa Turizm, Nilüfer Turizm, Buzlu Turizm, Metro Turizm günün hemen her saati yer alıyor.  

İstanbul - Edirne arası otobüs fiyatları ne kadar?

İstanbul - Edirne arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 100 TL, en yüksek 300 TL'dir.  

İstanbul - Edirne arası tren ne kadar?

İstanbul - Edirne arası tren fiyatı Halkalı - Kapıkule Ekspresi 55 TL'dir. 

İstanbul - Edirne arası tren saatleri ne?

İstanbul - Edirne arasında tren 18:10'da tek sefer olarak kalmaktadır. 

İstanbul - Edirne arası arabayla kaç saat?

İstanbul - Edirne arası yolculuk süresi arabayla ortalama Avrupa Otoyolu/O-3 üzerinden 3 saat, Avrupa Otoyolu/O-3/E80 üzerinden 3 saat 10 dakikadır. 

İstanbul - Edirne arası tren kaç saat?

İstanbul - Edirne arası hızlı tren Halkalı Tren Garı kalkışlı, Kapıkule Tren İstasyonu varışlı olarak 4 saat 3 dakika sürmektedir. 

İstanbul'dan Edirne'ye uçak var mı?

Edirne'ye uçak ile yolculuk yapmak isteyenler Tekirdağ'da bulunan Çorlu Havalimanı'nı kullanmak zorundadır. Buradan kalkan servis, otobüs ve taksiler ile Edirne'ye ulaşabilmektedirler. Tekirdağ Edirne arası mesafe 144 km, ortalama hız ile araç yolculuğu 1 saat 39 dakika sürmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum