Edirne' nin En İyi Otelleri

Edirne tarihi ve Osmanlı Mutfağına ait yemekleri ile turizm kaynağı bir şehirdir. Edirne' nin tarihi mekanları görmek, eşsiz yemeklerini tatmak için seyahate çıkarsanız, rahatlıkla konaklayabileceğiniz oteller bulunmaktadır.
Edirne' nin En İyi Otelleri

Rys Hotel

Rys Hotel, şehir merkezine 3 km uzaklıkta bulunmaktadır. Otel manzarasından şehir görünmektedir. Rys Hotel’ in konumu sayesinde şehirde gezilecek ve görülecek yerlere ulaşım oldukça kolaydır. Seyahat severler için konforlu ve donanımlı bir oteldir. 70 oda, 3 restoran bulunmaktadır. Ayrıca sıcak su havuzu, fitness merkezi, sauna, hamam, spa gibi olanakları da bulunmaktadır.

 

edirnenin-en-iyi-otelleri-001.jpg

Adres: I.Murat Mahallesi Talatpaşa Cad. No: 82/A Merkez / Edirne
Tel: 0284 2130 797 

 

Hilly Hotel

Hilly Hotel, ulaşım konusunda oldukça rahat bir oteldir. Hilly Hotel’ de 30 oda bulunmaktadır. Şehrin manzarasını izleyebileceğiniz restoranında  lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Otel turistik amaçlı konaklama için idealdir.

 

edirnenin-en-iyi-otelleri.jpg

Adres: Barutluk Kıyık Cad. No:254, 22030 Merkez / Edirne

Tel: 0284 214 4559

 

Taşodalar Hotel

Taşodalar Hotel, Selimiye Camii’ ne 2,5 km uzaklıktadır. Edirne’ nin en iyi otellerindendir. Otelin Edirne turizmine büyük katkısı bulunmaktadır. Taşodalar Saray-i Atikten, Eski saraydan kalan bir konaktır. Fatih Sultan Mehmet, burada doğmuş ve çocukluğunu bu konakta geçirmiştir. Bu sebeple yoğun ilgi görmektedir. Odalarında gösterişli ve şık mobilyalar kullanılmıştır. Taşodalar'ın yanında eski saraydan kalan Saray Hamamı bulunmaktadır. Erkekler ve Kadinlar kısmı ile ayrı şekilde hizmet verilmektedir. Sessiz ve sakin bir tatil geçirmek için Taşodalar Hotel, ideal bir konaklama yeridir.

 

edirnenin en iyi otelleri

Adres: Taşodalar sok. Selimiye camii arkası Merkez / Edirne

Tel: 0284 212 35 29

 

 

Margi Hotel

Margi Hotel, 5 yıldızlı bir oteldir. Edirne merkezde yer almaktadır. Margi Hotel, şehir merkezine 3 km uzaklıktadır. 160 odası, çatı katı restoranı, uluslararası yemeklerin sunulduğu bir restoranı bulunmaktadır. Aynı zamanda kapalı, havuzu ve spa olanakları da vardır. Rahat ve konforlu bir tatil için Margi Hotel’ i tercih edebilirsiniz.

 

edirnenin-en-iyi-otelleri-008.jpg

Adres: İstasyon, Atatürk Bulvarı No:60 Merkez / Edirne

Telefon: 0284 236 6236

 

Antik Hotel

Antik Otel, Edirne merkezde yer almaktadır. Konumu sayesinde istenile yere ulaşılabilir. Yapısı ile iç mekan görünümü ile dikkat çeken. Küçük sarayları andıran bir görüntüsü vardır. Antik Hotel, terasta bulunan restoranında Osmanlı Mutfağına ait yemekler yiyebilir, canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

edirnenin-en-iyi-otelleri-003.jpg

Adres: Sabuni Banka Ar. No:6, 22000 Merkez / Edirne

Telefon: 0284 225 1556

 

Mihran Hanım Konağı

Mihran Hanım Konağı, Kaleiçi ilçesinde bulunmaktadır. Tarihe yolculuk için bu şirin ve şık butik otelde kalabilirsiniz. 9 odadan oluşan butik otelin özel banyoları da bulunmaktadır. Mihran Hanım Konağı, otantik yapısı ile konaklayan kişileri büyülemektedir. Selimiye Camii’ ne 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Otelde bir de küçük bir pub bulunmaktadır. Sessiz ve sakin bir konaklama imkanı sunmaktadır.

 

edirnenin-en-iyi-otelleri-002.jpg

Adres: Dilaver Bey Mah. Gazipaşa Cad. No:30 Kaleiçi / Edirne

Telefon: 0284 225 6409

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.