iPhone 7'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Akıllı telefon sektörünün lider isimlerinden Apple, iPhone-7'nin ne zaman tanıtılacağını açıkladı. İşte, iPhone 7'nin tanıtım tarihi ve özellikleri...
iPhone 7'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

‘Apple’ şirketi iPhone-7'nin tanıtımı ile ilgili yeni bir karar aldı. Şirket iPhone-7'yi zamanından önce kamuoyuna sunmak niyetinde olduğunu açıkladı. Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamayla akıllı telefon sektörünün lokomotifi iPhone’nun yeni modelini önümüzdeki ay tanıtacağı duyuruldu.  

 

kirilmaz-ekran.jpg

iPhone 7’nin Özellikleri

Apple, iPhone-7 ile beraber yeni iPad’i de kamuoyuna tanıtacak. iPhone 7’nin görünüş tarzının iPhone 6’dan neredeyse hiç farkının olmadığı söyleniyor. Ancak yeni ürünün birkaç teknik özellik bakımından iPhone 6’dan üstün olan yönleriyle ayrıldığı belirtiliyor. Bu özelliklerden biri de yeni ‘Force Touch Technology’ işlevidir. Bu işlevin amacı ekrana dokunuştaki duyarlılığı belirlemek. Yani yeni ürün kullanılırken sert dokunuşla yumuşak dokunuş arasındaki farkı anlayabilecek. iPhone -7’de su geçirmez kasa, enerjinin uzun süre korunması, yüksek kaliteli grafikler, safir kristal ekran gibi yenilikler de olacak.

 

iphone-7.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.