iPhone Telefonları Porsche Balatası Oldu

Apple’ın farklı iPhone modelleri bu kez Porsche 911 aracına fren balatası oldu.
iPhone Telefonları Porsche Balatası Oldu

Youtube’un “EverythingApplePro” kanalı geçtiğimiz günlerde ilginç bir deneye imza attı. Akıllı telefon olarak hayatımızda bir telefondan daha çok özellik sunan iPhone telefonları üzerinde ilginç bir deney yapıldı. Deneyde iPhone’un 4S ve 5S akıllı telefon modellerini Porsche  911 model arabasının fren balatası yerine kullandı.

apple-003.jpg

İlginç Bir Deney Daha

Video paylaşım sitesi olan Youtube’un “EverythingApplePro” kanalı, Apple üzerinde uzun zamandır araştırmalar ve ilginç deneyler yapıyor. Bu ilginç deneylerine geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha ekledi. Porsche 911 aracının fren balatalarını söküp yerine çalışır vaziyetteki iPhone 4S ve 5S modellerini taktı. Bunun içinse ön fren balataları yerine 4 adet 5S telefon ve arka fren balataları yerine 4 adet 4S telefon taktı.balata.jpgSonu Facia Oldu

Toplam da 8 adet iPhone telefonun kullanıldığı bu deney, trafiğe kapalı alanda gerçekleştirildi. Araç hareket ettirip belli bir hızla ulaştıktan sonra birkaç kez el frenini çekildi. Sonra ise telefonların durumu kontrol edildi. Teknoloji harikası bu akıllı cihazların görünümü tam bir facia.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.