Akıllı Telefonlarda Ekran Devrimi

Akıllı telefonlar için olmazsa olmaz geniş ekran konusunda devrim niteliğinde bir adım atıldı.
Akıllı Telefonlarda Ekran Devrimi

Elektronik cihazların en çok dikkat edilen özelliklerinden biri ekran boyutudur. Akıllı telefonlar için ayrı bir öneme sahip olan ekranın birçok avantajı bulunuyor. Kolay kullanımı, geniş görsel özelliği ile akıllı telefon kullanıcılarının %82’si telefonlarda geniş özellik arıyor. Bu nedenle telefon firmaları geniş ekran konusunda büyük bir adım attı ve geniş ekran seven akıllı telefon kullanıcıları için 4K çözünürlüğe sahip 6 inç lik ekran geliştirdi.

ekran-003.jpg

Görüntüler Daha Net Olacak

Geniş ekran seven akıllı telefon kullanıcıları artık daha geniş bir ekrana sahip telefon kullanabilecek. Geliştirilen ekran teknolojisi ile 4K çözünürlüğe sahip ilk 6 inç ekran üretildiği duyuruldu. Dünyanın en büyük AMOLED panel üreticilerinden biri olan Hehui Optoelektronik firmasının yaptığı duyuru ile gelecek nesil telefonları için önemli bir adım attıklarını söyledi. 734 PPİ yoğunluğa sahip yeni ekranla VR görüntülerin daha yakın ve daha net olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.