iPhone 6C'nin Özellikleri Ortaya Çıktı

Apple’ın akıllı telefonu iPhone Eylül ayında satışa çıkacak. Satışa çıkan telefonlardan biri de iPhone 6C olacak. İşte iPhone 6C hakkında sızdırılan bilgiler.
iPhone 6C'nin Özellikleri Ortaya Çıktı

Apple’ın amiral gemisi olaran görülen iPhone ailesine gelecek Eylül ayında üç üye daha katılacak. Bunlar iPhone 6S, iPhone 6S Plus ve iPhone 6C olacak. Apple tıpkı iPhone 5C’deki gibi 6C’yi de maliyet odaklı olarak tüketiciyle buluşturacak.

Apple telefonların özelliklerini sır gibi saklamaya devam etse de bazı bilinmeyen hesaplar tarafından telefonlar hakkında bilgiler sızdırılıyor. iPhone 6S cihazı hakkında çokça bilgi bulunurken 6C ile ilgili çok fazla bilgi sızdırılmamıştı. Geçtiğimiz günlerde bilinmeyen bir hesaptan 6C ile ilgili detaylar verildi.

iPhone 5c

Sızdırılan bilgilere göre iPhone 6C 4 inçlik bir ekrana sahip olacak. Yani yeni iPhone 6C iki önceki serideki 5S boyutunda olacak. Bir diğer detaya göre de 6C metal kasaya sahip olacak. Bilindiği gibi C serisini iPhone 5 modelinde uygulamıştı. Ancak 5C modelinin arka kapağı metal değildi. Bu kez değişiklik yapan iPhone 6C modelinde arka kasayı da metalden yapacak.

iPhone 6c işlemcisi

iPhone 6C’nin işlemci bilgileri de sızdırılan bilgiler arasında. C sersinin yeni modelinin işlemcisi FinFET tabanlı olacak. Yani 6C’nin işlemcisi Apple A9 olacak. FinFET altyapılı işlemciler Samsung ve TSCM tarafından üretilen işlemciler oluyor. Yani bu da ilk parti iPhone 6C serisinin işlemcisinin Samsung tarafından üretileceği anlamına geliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.