Güçlü İşlemci & Şık Tasarım: Huawei MatePad Pro İncelemesi

Huawei'nin en iyi tablet modeli olarak gösterilen MatePad Pro ürününü detaylıca inceledik. İşte Huawei MatePad Pro özellikleri ve incelemesi...
Güçlü İşlemci & Şık Tasarım: Huawei MatePad Pro İncelemesi

Huawei MatePad Pro

Üstün teknik donanımları ve adeta bir bilgisayara dönüşebilen ara yüzü ile dikkat çeken Huawei MatePad Pro model tableti inceledik. Bu içeriğimizde Huawei MatePad Pro'nun teknik özelliklerini, kullanıcı deneyimlerini, detaylı incelemesini ve fiyat bilgisini bulacaksınız.

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei
MatePad Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör

İşte kusursuz tasarımı ve güçlü işlemci yongasıyla tercih edilen Huawei MatePad Pro incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciHuawei Kirin 990
Ekran10.8 inç 2560 x 1600
RAM6 GB
Depolama128 GB
Arka Kamera13 MP
Ön Kamera8.0 MP
Batarya Kapasitesi7250 mAh
İşletim SistemiAndroid 10.x

Kullanıcı Yorumları

? Arkadaşlar kesinlikle parasını hak eden bir tablet aldığımdan bu yana altı ay geçti çok memnun kaldım özellikle retina ekranından çok memnun kaldım canlı ve renkleri çok güzel diyebilirim. Uzun süren pil ömrü gerçekten çok işe yarıyor günlük kullanımda full şarj ile gün bitiyor diyebilirim. 6 GB ram var içerisinde bu da zaten oyunlarda ki performansını baya öne çıkarıyor piyasa da olan tablet oyunlarının tamamını rahatlıkla oynayabilirsiniz.İşletim sistemide piyasada ki çoğu tabletlerden daha iyi denebilir. Elif Y****.

? Tablet alanında gördüğüm en başarılı ürünlerden birisi kesinlikle. Hafif ve ince bir tasarıma sahip. Kaleminin tutuşu oldukca iyi çünkü normal gündelik hayatımızdaki kalem tasarımlarına benziyor. Renk parlaklığı tam ayarında bir ürün. Yüz tanıma sistemi baya hızlı çalışıyor ben beğendim. Kalemini tabletin üstüne koyuyorsunuz ve manyetik alanıyla tutuyor. Ekran parlaklığı da balkona çıktığımda güneş altında bile ekranı net bir şekilde görmemi sağlıyor. Görüntü kalitesi muhteşem. Ben çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Osman B****.

İnceleme

1. Huawei MatePad Pro modelinde özel olarak ürettiği 8 çekirdekli Kirin 990 işlemcisini kullanmaktadır. Çekirdek hızları sırasıyla 2 x Cortex-A76 2.86 GHz, 2 x Cortex-A76 2.09 GHz ve 4 x Cortex-A55 1.86 GHz şeklindedir.

Huawei Matepad Pro İnceleme

2. Dahili depolaması 128 GB olan Huawei 256 GB hafıza kartı desteği sunmaktadır. Bellek kapasitesi 6 GB ve kullandığı grafik işlemcisi ise 16 çekirdekli Mali-G76'dır.

Huawei Matepad Pro İnceleme

3. Huawei Mate Pad Pro’da 2 adet kamera mevcuttur. Arka tarafında bulunan kamerası 13 MP ön tarafında bulunan ise 8 MP çözünürlüğe sahiptir. Ürün aynı zamanda 3840 x 2160 piksel video kaydı ve autofocus özelliğine sahiptir.

Huawei Matepad Pro İnceleme

4. Ekran boyutu 10.8 İnç gibi tatmin edici seviyede olan cihaz, DCI-P3 Geniş Renk Gamı barındırmaktadır. Huawei ön kamera tasarımı ekran içine gömülü şekilde tasarlamıştır.

Huawei Matepad Pro İnceleme

5. Huawei MatePad Pro model tabletini M-Pencil ve manyetik klavye kılıfı ile güzel bir bütün haline getirmiştir. Cihazın fiziksel özellikleri ise ağırlık 460 gr ve kalınlık 7.2 mm şeklindedir.

Huawei Matepad Pro İnceleme

6. Huawei renk seçimi olarak Beyaz, Turuncu, Gri ve Yeşil seçeneklerini kullanıcılara sunmaktadır. Bağlantı tipi USB Type-C türünü kullanmaktadır. Ek olarak GPS ve Bluetooth mevcuttur.

Huawei Matepad Pro İnceleme

7. 7250 mAH gibi çok yüksek bir yerleşik pil gücüne sahip olan Huawei MatePad Pro 10 saate kadar batarya süresi sunmaktadır. Hem bilgisayar hem tablet olan modelin kablosuz ekran yansıtma özelliği vardır.

Huawei Matepad Pro İnceleme

8. Huawei işletim sistemi olarak Android 10.x kullanmaktadır. Hall, ışık, renk sıcaklığı ve yer çekim sensör özelliklerine sahiptir.

Huawei Matepad Pro İnceleme

9. Çıktığı günden bu yana en çok satan Huawei ürünlerinden olan MatePad Pro 5000 ila 7000 TL arasında satılmaktadır.

Huawei Matepad Pro İnceleme


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Huawei Matebook X ProApple İPad Pro İnceleme

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei
MatePad Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör

Huawei MatePad Pro Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Hem tablet hem bilgisayar olarak kullanabileceğiniz MatePad Pro hakkında merak edilenleri ve sıkça sorulan soruları yanıtladık.

Huawei MatePad Pro kaç TL?

Huawei'in en çok satan tablet bilgisayar modeli MatePad, ülkemizde 5999 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Huawei MatePad Pro kalem dahil mi?

Ürünü, Huawei mağazasından satın aldığınızda klavye ve kalem hediye geliyor. Fakat ürünü internet üzerinden satın alırsanız klavye ve kalem teslim edilmez, ayrıca almanız gerekir.

Huawei MatePad Pro kaç çekirdek?

Güçlü işlemcisiyle bilgisayarlara kafa tutan Huawei MatePad Pro, 8 çekirdekli olarak satışa sunuluyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.