Güvenli Sürüş Teknolojisi Artık Eski Otomobillere Geliyor

Son teknoloji ile üretilen yeni otomobillerin hepsinin ortak özelliği güvenli sürüş imkanı sunması. Bu özellikler sadece yeni çıkan ve fiyatları el yakan araçlarda bulunuyor ama artık CarVi ile bütün bu özellikleri eski aracınıza taşıyabiliyorsunuz...
Güvenli Sürüş Teknolojisi Artık Eski Otomobillere Geliyor

Günümüzde gelişen teknoloji ile güvenli yolculuk için çok büyük gelişmelere imza atıldı. Özellikle son çıkan tam donanımlı otomobillerde araç takip mesafesinin kontrolü, şerit takip destek sistemi gibi birçok özellik daha güvenli bir yolculuk imkanı sunuyor. Seyir halindeyken herhangi bir olumsuz durumla karşılaştığınız zaman, heyecanlanıp kararsız kaldığınızda sizin yerinize en doğru kararı bu özellikler veriyor. Peki bu özelliğe sahip olmayan araçlara, daha güvenli bir yolculuk sağlayacak bu özelliklere getirilemez mi? İşte burada CarVi uygulaması devreye girip bu özellikleri aracınıza taşıyor.

carvi-001.jpg

Son Güvenlik Teknolojileriyle Donatılacak

Otomotiv sektöründe geliştirilen birçok güvenlik sistemini, bu özelliklere sahip olmayan araçlara taşıyacak bir uygulama geliştirildi. IndieGoGo üzerinden fonlanan CarVi uygulaması ile artık tüm marka ve model araçlar daha güvenli yolculuk için tam donanımlı hale gelecek. Konuyla ilgili açıklama yapan uygulama yöneticileri, akıllı telefonlar sayesinde güvenli sürüş seviyesinin son model otomobillerle aynı seviyeye getirildiğini ifade etti. Otomotiv uzmanlarını da ikiye ayırmış olan bu uygulama için bazı uzmanlar, tam olarak verim sağlamayacağını düşünürken bazı uzmanlar da böyle bir uygulamadan rahatlıkla verim sağlanabileceğini savunuyor.

carvi-002.jpg

Özelliklerine Göre Oldukça Uygun Bir Fiyat

Kurulumu oldukça basit olan CarVi uygulamasını ilk önce edilen iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuza indiriyorsunuz. Ardından uygulamayı aktif hale getirip, CarVi cihazını aracın ön camına yapıştırıyorsunuz. Bu cihaz telefonunuzla bağlantılı olup, bilgilendirmelerin hepsini telefon ekranınızdan doğru yapıyor. Piyasaya ne zaman sürüleceği konusunda tam bir bilgi verilmezken, fon için gerekli desteği veren kişilere ağustos ayından itibaren dağıtmaya başlayacak. CarVi uygulamasının fiyatı ise 499 dolar olarak belirlendi.

carvi-cihazi.jpg

Cihazın özellikleri ise şöyle:

  • 16 GB’lik dahili hafıza
  • 64 GB’ye kadar microSD kart desteği
  • 250 gr. ağırlık
  • 1 wattlık hoparlör
  • 300 mAh’lık pil 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.