Birbirinden Kaliteli 10 Film İzleme Sitesi 2024

İzlediğimiz filmler, belgeseller, TV şovları video yayın platformları sayesinde ulaşılabilir hale geldi. içeriğimizde film izleme sitelerini derledik...
Birbirinden Kaliteli 10 Film İzleme Sitesi 2024

En İyi 10 Film İzleme Sitesi

Yayın platformlarının kaliteli işler çıkarmaya başlamasıyla birlikte insanlar sinemaya gitmek yerine film izleme sitelerini tercih etmeye başladı. Bu da izleme alışkanlıklarımızı tamamen değiştirdi. Eskiden sinemaya filmi izlemek için giderken şimdi internet sayesinde sinemayı ayağımıza getirmiş durumdayız. Bu içeriğimizde film kalitesi, arşiv büyüklüğü ve tercih edilmesi gibi özelliklerini karşılaştırdığımız film sitelerini derledik. İşte sizin için hazırladığımız en popüler film izleme siteleri;


1. Netflix

en iyi film izleme siteleri

En iyi 10 film izleme sitesi listemizin ilk sırasında şüphesiz ki Netflix vardır. Yıllardır Türkiye’deki en çok tercih edilen yayın platformu olan Netflix'in büyük bir arşivi vardır. Bu arşivde 3. Tarafların yapmış oldukları film veya dizilerin yanı sıra kendi orijinal içeriklerine de yer vermektedir.  Netflix sahip olduğu mobil uygulama sayesinde telefondan ya da tabletten çevrim dışı olsanız bile istediğiniz yapımı indirip izleyebilirsiniz. Dizi yapma konusunda parmakla gösterilen yayıncılardan biri olan Netlfix, film konusunda da kaliteli işler yapmaktadır. Bunlardan birisi Six Underground filmidir. Netflix’in bütçesi en çok olan yapımlarından biri olan bu film sahip olduğu araba parçalamalarıyla dolu sahneleriyle izleyicileri tarafından sevilmiştir. Bunun sayesinde de en çok izlenen Netflix filmlerinden biri olmuştur.

Six Underground Filmi Hakkında Detaylı Bilgi


2. Disney+

en iyi film izleme siteleri

Disney+ Pixar, Marvel ve Star Wars evreniyle geniş bir arşive sahiptir. En popüler ve çok izlenen filmleri bünyesinde barındıran Disney+, 3. taraf yapım şirketlerinden de kaliteli dizi ve film satın alarak arşivini gün geçtikçe daha da büyütmektedir. 7’den 70’e her izleyici kitlesine uygun yapımlara sahip olan Disney+ sahip olduğu National Geographic markasıyla belgesel sektöründe varlığını sürdürmektedir. Disney+ sahip olduğu Avengers serisinin son filmi olan Endgame ile izleyicileri tarafından tam not almayı başarmıştır. Oldukça kaliteli bir film olan Avengers: Endgame, başarılması zor olan en iyi gişe hasılatı rekorunu kırmayı başarmıştır.

Avengers: Endgame Hakkında Bilinmeyenler


3. Blutv

en iyi film izleme siteleri

En iyi 10 film izleme sitesi listemizde 3. sırada yer alan ve bir yerli yayın platformu olan Blutv, 2015 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Geniş bir arşive sahip olan Blutv, sahip olduğu Sıfır Bir, Masum ve Behzat Ç. yapımları ile popüler olmuştur. Çoğu Tv kanalının canlı yayınlarını da izleyebileceğiniz Blutv, tüm dünyada en çok izlenen yapımlarından olan Vikings ve The Walking Dead’e de sahiptir. Ayrıca telefon, tablet ya da akıllı televizyonlarda da izleyebileceğiniz yayın servisi olan Blutv'nin indirip izleyebileceğiniz bir uygulaması da vardır .


4. Hulu

en iyi film izleme siteleri

2007 yılında kurulan film izleme sitesi olan Hulu başarılı yayın platformlarından biridir. Hulu Sahip olduğu orijinal yapımları ve zengin arşiviyle en iyi yayın platformları arasında iyi bir yerdedir. Hulu arşivinde 80.000’den dizi bölümüne ve filme sahiptir. Her yaş kitlesine uygun içeriğe sahip olan Hulu’da 6 farklı profil oluşturabilirsiniz.


5. Amazon Prime Video

en iyi film izleme siteleri

Prime Video, 2006 yılında dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Amazon tarafından kurulmuştur. Prime Video güzel bir arşive ve kaliteli orijinal yapımlara sahiptir. Nerede isterseniz orada izlemeniz için telefonunuzda, tabletinizde veya belirli Smart Tv’lerde kullanılabilen Prime video uygulamasına da sahip olan yayın servisinde aynı anda 3 cihazda yapımları izleyebilirsiniz. Ayrıca sahip olduğu uygulama ile çevrim dışı bir şekilde de izleyebileceğiniz Prime Video ücretli bir servistir.


6. Youtube

en iyi film izleme siteleri

Dünyanın en büyük video yayın platformu olan Youtube’a bazı prodüksiyon firmalarının dizi ve filmlerini eklediğini biliyor muydunuz? Farklı kategorilerde binlerce dizi ve film barındıran Youtube'un her yaşa uygun bir ortamı vardır. Ücretsiz bir şekilde bu yapımları izleyebileceğiniz Youtube’un bir de ücretli servisi bulunmaktadır. İsmi Youtube Premium olan bu serviste reklamsız bir şekilde istediğiniz içeriği izleyebilirsiniz. Youtube Premium ayrıca izlemek istediğiniz içerikleri indirebileceğiniz bir servistir.


7. Puhutv

en iyi film izleme siteleri

Bir başka film izleme sitesi olan Puhutv ücretsiz bir yayın platformudur. Oldukça kaliteli yapımlar olan Fi ve Şahsiyet dizileriyle adını duyduğumuz Puhutv zengin bir arşive sahiptir. Geçmiş Türk yapımı dizi ve filmlerine ev sahipliği yapan servis yabancı yapımlara da sahiptir. Ayrıca bir mobil uygulamaya da sahip olan bu servis kullanıcıları tarafından sevilmektedir.


8. HBO Max

en iyi film izleme siteleri

Henüz daha yeni bir yayın platformu olmasına rağmen kısa sürede büyük başarı göstererek 4,1 milyon kullanıcı tarafından tercih edilen HBO Max, şuanlık sadece Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya’da kullanılabilmektedir. Fakat kısa sürede tüm dünyaya açılma isteği olan bu servis Hızlı ve Öfkeli serisiyle beraber Game of Thrones evreniyle büyük kitlelere ulaşma hedefi taşımaktadır. Şu anda sadece Vpn kullanarak girebileceğiniz servis, en iyi film izleme siteleri listemizde önemli bir yere sahiptir.


9. DMAX

en iyi film izleme siteleri

Genellikle belgesel tarzı yapımlarla karşımıza çıksa da film de izleyebileceğimiz Dmax 2018 yılında kurulmuştur. Oldukça popüler filmleri ücretsiz bir şekilde izleyebileceğiniz Dmax zengin bir arşive sahiptir. Yüzlerce farklı yapıma sahip arşiviyle dikkat çeken Dmax kullanıcıları tarafından diğer yayın sağlayıcılarından farklı olması sebebiyle beğenilmektedir.


10. Classic Cinema Online

en iyi film izleme siteleri

Korku kategorisinde kaliteli filmlere ev sahipliği yapan Classic Cinema Online, eski Amerikan kovboy tarzı filmleri sevenler için geniş bir arşive sahiptir. Diğer kategorilerde de yüzlerce farklı filme sahip olan site tamamen ücretsizdir. Classic Cinema Online sahip olduğu zengin arşiviyle klasik tarzda yapımlar izlemek için en popüler film izleme sitelerinden birisidir.

Önerilen İçerik; En İyi Film İndirme Siteleri 

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum