Film İndirme Siteleri | En İyi Film İndirme Siteleri 2024

Zor günlerden geçtiğimiz bu zamanda sıkılmanızı engelleyecek film arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımızda sizlere film indirme sitelerini derledik.
Film İndirme Siteleri | En İyi Film İndirme Siteleri 2024

En İyi 11 Film İndirme Sitesi

Film indireceğiniz zaman genellikle karşınıza ücretli üyeliklerle film indirmenize olanak sağlayan siteler ve korsan siteler çıkmaktadır. Eğer film indirmek istiyorsanız yasal ve güvenilir siteleri kullanmanızda fayda var. Çünkü yasal olmayan korsan siteler ve Torrent üzerinden indireceğiniz filmler sizin için tehlike arz etmektedir. Bu tehlikelerden bazıları bilgisayarınıza virüs bulaşması ve çok önemli olan kişisel bilgilerinizin ele geçirilmesidir.

Fakat internette ücretli üyelik olduğu kadar ücretsiz bir şekilde film indirebileceğiniz sitelerde bulunmaktadır. Bu sitelerde Bollywood filmlerinden Amerikan Sinemasının eski filmlerine kadar birçok film bulunmaktadır. İşte sizin için hazırladığımız en iyi film indirme siteleri;


11. IMDb TV

film-indirme-siteleri-007.jpg

Amazon'a bağlı olan IMDB TV üzerinden ister film izleyebilir, isterseniz de izlediğin filmleri cihazınıza indirebilirsiniz. Ücretsiz film ve TV şovları sunan site Fire TV sahiplerinin kullanımına sunulmuş bir sitedir. VPN üzerinden bağlanabileceğiniz siteyi Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan vatandaşlar kullanabilmektedir.


10. PopcornFlix

film-indirme-siteleri-008.jpg

Pek çok sayıda orjinal içerik ve filmleriyle ön plana çıkan Popcornflix, Screen Media Ventures'a aittir. Ücretsiz filmleri dilediğiniz gibi indirebileceğiniz sitede sizden hiçbir ücret talep edilmemektedir. Dilediğiniz cihaz ile siteye giriş yaparak filmleri indirebilirsiniz.


9. Crackle

film-indirme-siteleri-009.jpg

Sony'e ait olan film indirme sitesi Crackle basit bir kayıt yapmanızı istemektedir. Kayıt işleminden sonra karşınıza diğer web sitelerinde ücretsiz bir şekilde sunulmayan birçok popüler film ve TV şovunu karşınıza çıkartacaktır. 


8. Le Cinema Club

film-indirme-siteleri-010.jpg

İlk olarak 2015 yılında hizmete giren web sitesi nadir yapımları ön plana çıkarmaktadır. Her hafta yeni bir film yayınlayan site genellikle kısa filmlerle doludur. Yeniden tasarlanmış arayüzü göze hitap ederken geçmişte yayınladıkları nadir bulunan filmler ziyaretçilerini çok şaşırtmıştı. Ayrıca sitede bulunan her filmi dilediğiniz cihaza indirebilirsiniz.


7. Internet Archive

film indirme siteleri

 

Internet Archive içerisinde dizi, film ve televizyon programları bulunan güzel bir film indirme sitesidir. Bunların yanında içerisinde eski radyo programları da bulunmaktadır. Eğer nostalji seviyorsanız sizin için harika bir seçenek.


6. Classic Cinema Online

film indirme siteleri

Classic Cinema Online eski batı ve korku filmi sevenler için mükemmel bir arşivi bulunmaktadır. Bazı filmleri Youtube üzerinden paylaşan platformun içerisinde yüzlerce film bulunmaktadır. Filmleri bilgisayarınıza veya telefonunuza virüs bulaştırmadan güvenilir bir şekilde indirebileceğiniz platformlardan birisidir.


5. MoviesFoundOnline

film indirme siteleri

MoviesFoundOnline kısa film, belgesel, film gibi çeşitli kategorilerde zengin bir arşive sahiptir. Bazı yeni filmleri de veren site sizin için güzel bir alternatif olabilir. İçerisinde yüzlerce film barındıran site güvenilirdir.


4. Sony LIV

film indirme siteleri

Sony LIV içerisinde zengin bir Bollwood arşivi bulunmaktadır. Buradan Hindistan yapımı filmleri ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Fakat bunun için ilk önce kayıt oluşturmanız gerekmektedir. VPN kullanarak girebileceğiniz site programsız bir şekilde film indirmek isteyenler için ideal bir seçenektir.


3. Retrovision

film indirme siteleri

İçerisinde klasik Amerikan filmleri bulunan Retrovision eski film sevenler için ideal bir sitedir. Youtube kanalından da birçok filmi yayınlayan site de çocukların yabancı dil öğrenmesi için kullanabileceğiniz çizgi film arşivi de bulunmaktadır. İçerisinde bulunan filmleri indirmek için ise ekstradan eklenti ya da siteyi kullanmanız gerekmektedir.


2. Open Culture

film indirme siteleri

Eski kültür ve sanat filmleri sevenler için ideal site olan Open Culture’nin arşivinde 1,150’den fazla film bulunmaktadır. Bazı filmlerini Youtube üzerinden yayınlayan sitedeki filmleri indirmek için yine bir eklenti kurmanız ya da farklı bir site üzerinden indirmeniz gerekmektedir.


1. Youtube

film indirme siteleri

Hepimizin video izlemek için girdiği Youtube’da belgesel, dizi ve film de bulunduğunu biliyor muydunuz? Son zamanlarda prodüksiyon firmaları arşivlerini açmaları sayesinde farklı kategorilerdeki filmleri izleyebilme imkanına sahip olduk. Bu dizileri, filmleri izleyebileceğiniz gibi bazı kanallar indirme seçeneği de sunmaktadır.


Önerilen İçerik; En İyi Film Önerileri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum