6 Underground Filmi İzleyici Yorumları ve Hakkında Bilgiler

Netflix, yılın son günlerine doğru izleyicilerine sunduğu 6 Underground filmiyle de beğenileri topladı.
6 Underground Filmi İzleyici Yorumları ve Hakkında Bilgiler

Netflix Orijinal Yapımı 6 Underground Filmi Hakkında Bilgiler

2019’un son günlerine damgasını vuran yapımlarıyla dikkat çeken Netflix filmleri arasında yer alan, aksiyon ve komedi türünde çıkardığı 6 Underground filmiyle de beğenileri toplamayı başardı. Ünlü Oyuncu Ryan Reynolds’un başrolünde oynadığı Netflix orijinal yapımı 6 Underground filminin yönetmen koltuğunda ise Transformers serisini yaratan başarılı yönetmen Michael Bay oturmaktadır. Bizde bu inceleme film içeriğimizde 2020 yapımı aksiyon filmleri arasında yer alan 6 Underground filmi hakkında bilgileri, izleyici yorumları ve film oyuncularını sizlere sunuyoruz.


6 Underground Filmi İncelemesi

1. Deadpool filmindeki performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Ryan Reynolds, 6 Underground filmindeki etkileyici performansıyla da beklentilere karşılık vermiş gözüküyor. Filmde Ryan Reynolds ile beraber Melanie Laurent, Manuel Garcia – Rulfo ve Ben Hardy gibi tanınmış oyuncular rol almıştır.

netflix


2. 13 Aralık 2019’da Netflix’te vizyona giren filmin yönetmeni ise Armaggedon, Pearl Harbor ve Transformes gibi sinema dünyasının en çok izlenen filmlerinin de yaratıcısı olan başarılı yönetmen Michael Bay’dır.

netflix


3. 6 Underground, Netflix Orijinal yapımı olup aksiyon/macera türünde sinemaseverlere sunulmuş 2 saat 8 dakikalık bir filmdir.

netflix


4. Filmin konusu ise kısaca şöyledir, başrol Ray Reynolds filmde bir milyarderi canlandırmaktadır. Dünyayı kurtarmak amacıyla yola çıkan Ray Reynolds kurduğu 6 kişilik özel ekibin başına geçerek bir takım operasyonlara imza atar. Kendilerini öldü göstererek ve takma isimler kullanarak hareket eden ekip eski hayatlarına da bir perde çekmiş, tamamen görevlerine odaklanmışlardır.

netflix


5. Aksiyon filmlerinde sürekli gördüğümüz senaryolara benzeyen konusu ve işleyişi izleyicilere klişe gelse de bol aksiyonlu sahneleriyle film adeta kendini izlettiriyor.

netflix


6. Her birinin farklı görevleri olan 6 kişilik toplama ekip hem eğlendiriyor hem de aksiyonu sonuna kadar hissetmenizi sağlıyor. Ayrıca bazı sahnelerde tam filmden koparken verilen Flashback sahneleriyle izleyicisini filmde tutmayı başarıyor.

netflix


7. Sahne geçişleri ve konu akışı gayet iyi olan 6 Underground filmi aksiyonseverlerin keyifle izleyeceği başarılı bir filmdir diyebiliriz.

netflix


8. 150 milyon dolarlık geniş bütçesiyle izlenilebilirlik açısından sağlam bir film ortaya çıkartılmış.

netflix


9. Son olarak 6 Underground muhteşem bir film olmasa da heyecan ve aksiyonu sürekli hissettirebildiği için başarılı bulduğumuz ve boş vaktinizi değerlendirmek için izleyebileceğiniz bir film olarak değerlendiriyoruz.

netflix


10. IMDb puanı 6.1 olmasına rağmen izleyicileri tarafından kesinlikle beğenilen ve bizimde tavsiye ettiğimiz 6 Underground filmi hakkettiğinden daha az bir puan almış.

netflix


6 Undergrounds Filmi İzleyici Yorumları

İzleyici 1:

Aksiyon sevenler ekran başına. Baştan sona hiç sıkılmazsınız. Aile ile izlemenizi tavsiye etmem bol küfür var. Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi. İMBD puanı bence 9’larda olmalıydı.


İzleyici 2:

Genelde film yorumu yapmam ama bunda yapasım geldi. Harbiden iyi iş. Komedisi aksiyonu ara ara duygusallığı hiç sıkmadı. Kesinlikle devam filmi gelir diye düşünüyorum.


İzleyici 3:

Film harbiden hızlı başlıyor ve öyle devam ediyor lakin final kısmında biraz dağılıyor derken sonunu gene de toparlamışlar, aksiyon heyecan komedi filmde her şeyden biraz var, vakit varsa izlenecek bir film, ayrıca bu film için birileri çok ciddi emek sarf etmiş, dediğim gibi güzel film biraz uzun ama harbiden sağlam olmuş.


İzleyici 4:

Filmin başından sonuna kadar bol bol aksiyon. Tempo hiç düşmüyor. Aynı zamanda komikte. Bence çok iyi bir film olmuş. Devamı da gelecek gibi. Başarılı.


İzleyici 5:   

Netflix ilk defa paraya kıymış adam gibi gerçek bir baştan sona aksiyon filmi yaptırmış, izleyin sıkılmazsınız!     


6 Undergrounds Filmi Oyuncuları ve Karakterleri

Filmin başrolünde oynayan ve en dikkat çeken oyuncular hakkında bilgileri sizlere sunuyoruz.

Ray Reynolds – One

6 underground

Ünlü Oyuncu Ray Reynolds'un hayat verdiği "One" karakteri savaşçı bir ruha sahip tam bir takım lideri olarak gözüküyor. Aynı zamanda duygusal bir yapıya da sahip olan One karakteri Ray Reynolds’un başarılı oyunculuk performansıyla birlikte izleyicileri kendine bağlamayı başarıyor.    


Melanie Laurent – Two

6 underground

Soysuzlar Çetesi ve Sihirbazlar Çetesi gibi efsaneleşmiş filmlerde rol alan başarılı oyuncu Melaine Laurent, 6 Underground filminde de iyi bir oyunculuk performansı sergiliyor. Ekibin en önemli elemanlarından biri olan Melaine, filmde "Two" kod adını kullanmaktadır.


Ben Hardy – Four

6 underground

Genç oyuncu Ben Hardy 6 Underground filminde "Four" karakterine hayat vermiştir. Yakışıklılığıyla tanınan başarılı oyuncu filme karizması ve dinamikliğiyle heyecan kazandırmış.

Önerilen İçerik: Netflix Orijinal Yapımı The King Filmi İncelemesi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.