Doğal Işıltı İçin En İyi 10 Saç Açıcı Ürün

Yazın ışıltısını saçlarınızla buluşturabileceğiniz en iyi 10 saç açıcı ürünü sizler için listeledik
Doğal Işıltı İçin En İyi 10 Saç Açıcı Ürün

Saç açıcı spreyler ısı ve güneş ile aktifleşerek, doğal saç renginden 1-2 tona kadar daha açık saç rengi elde etmemizi sağlayan ürünlerdir. Saç açıcı ürünler krem ve sprey olarak karşımıza çıkarlar ve bu sayede yazın ışıltısını saçlarımızda hissetmemizi sağlarlar.

Yaz gelmişken sağlıkla parlayan ve güneşten açılmış saçlar bronzlaşmış tenimiz ile harika görünmekle kalmayıp hepimizin favorisi olmayı başarıyor.

Eğer sizde saçlarınıza doğal bir ışıltı katmak istiyor, saçınıza zarar vermeden saç renginize ufak dokunuşlar yapmak istiyorsanız sizler için en iyi 10 saç açıcı ürün listesini hazırladık.

En İyi Saç Açıcı Listesi

SıraMarkaÖzellikNeoldu Puanı
1L'Oreal ParisAmonyak içermez10/10
2PaletteKolay kullanım10/9,8
3John FriedaTüm saç tipleri10/9,9
4Urban CareOnarım10/9,8
5Neva KozmatikHızlı etki10/9,9
6ArifoğluDoğal içerik10/10
7Ashley JoyKolay kullanım10/9,9
8Wiss PlusUzun süreli kullanım imkanı10/9,8
9Bio Vitalsİçerik kalitesi10/9,9
10New WellEtki10/9,8
Amazon
Fiyatlarını Gör
Saç
Açıcı Ürünler
Aradığın
Fiyatları Gör

2024'ün En İyi 10 Saç Açıcı Ürün Tavsiyesi

Yazın ışıltısını saçlarınız ile buluşturabilmeniz için sprey ve krem forma sahip en iyi 10 saç açıcı ürünlerini sizler için listeledik.

İşte en iyi 10 saç açıcı ürünleri...

1. L'Oreal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel

En İyi Saç Açıcı Ürün

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal
Saç Açıcı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
AmonyakSaçı kurutma
Koku
Hızlı etki

Kahverengiden sarıya her saçı açmak için kullanabileceğiniz jel formunda olan L'Oreal Paris casting sunkiss renk açıcı jel, içerisinde bulunan Hindistan cevizi yağı ile saçlarınızı yıpratmadan nemlendirip besleyerek saçlarınıza bakım yaparken istediğiniz saç rengine ulaşmanızı sağlıyor. Siz ne kadar isterseniz saçlarınızı o kadar açabilir istediğiniz renge ulaşınca da kullanmayı bırakabilirsiniz.

Ürün Özellikleri
Ebat100 ml
Kullanım ŞekliNemli veya kuru saçlarınıza, saçınıza yetecek kadar ürünü uygulayın ve elleriniz ile dağıtın. Daha sonrasında ister güneş ister saç kurutma makinesi ile saçlarınızı kurutun.

Kullanıcı Yorumları

? Bu jeli uzun süredir kullanıyorum ve saçlarımda gerçekten gözle görülür bir açılma var ve bende turunculaşma hiç yapmadı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz kokusu kötü değil güneş daha iyi açmasına yardımcı oluyor ama eğer imkanınız yoksa saç kurutma makinesi de işinizi görecektir ani bir açılma beklemeyin aşamalı açıyor ve ilk günden ziyade 3. gün falan daha çok fark ediyorsunuz açıldığını. Ö*** N***

? Saçlarımı asla boyatmadan, istediğim tonda her yaz sunkiss ile açıyorum. Teşekkürler sunkiss. Ş*** S****

2. PALETTE NATURAL COLORS Kalıcı Doğal Renkler Renk Açıcı Sprey

En İyi Renk Açıcı Ürün

Amazon
Fiyatını Gör
Palette
Saç Açıcı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sprey formda
Kolay kullanım
Fiyat
Ebat

Saçlarım yavaş yavaş açılsın, ani ton değişimi olmasın diyenlerdenseniz bu ürün tam size göre. Kullanımı kolay sprey formda olan Palette doğal renk açıcı sprey ile ister deniz kıyısında, ister evde isterseniz dışarıdayken kolayca saçlarınıza uygulayabilirsiniz. İçerisinde bulunan argan yağı ile saçlarınıza nem desteği sağlarken, saçlarınızın parlamasını ve saç kırıklarınızın oluşmasını engelleyecektir.

Ürün Özellikleri
Ebat150 ml
Kullanım ŞekliÜrünü çalkaladıktan sonra , saçlarınıza uygulayın ister belli tutamlara iste tüm saçınıza uygulayabilirsiniz. Saçlarınızı taradıktan sonra kurumaya bırakın.

Kullanıcı Yorumları

? Her duş sonrasında ıslak saçıma yeterli miktarda sıkarak fön makinesi ile kuruttum üzerine de ısı ile şekil verdim.gerçekten gözle görülür aşama aşama bi açılma oldu. Üstelik simsiyah saçtan açtım. Ve doğal durdu. S*** Ö****

? Kullandığım bir ürün geçen sene yazın sıkmıştım çok güzel olmuştu bu sene diplerime sıkmak için tekrar aldım kesinlikle alın. N**** A*****

3. John Frieda Sheer Blonde Sarı Saçlara Özel Renk Açıcı Sprey

Renk Açıcı Ürün

Amazon
Fiyatını Gör
John Frieda
Saç Açıcı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Tüm saç tipleriFiyat
Etki
Kolay kurulum
Bakım

Sarı saçlara özel demesine rağmen kahverengiden sarı saça kadar her saç renginin gönül rahatlığı ile kullanabileceği John Frieda saç spreyi, BlondeMend teknolojisi ile geliştirilmiş. Saçın güçlenmesine, elastikiyetin artmasına, onarımına ve yumuşamasına yardımcı olur böylelikle saçlarınızın rengini açarken aynı zamanda saçlarınıza bakım yapmış olursunuz.

Ürün Özellikleri
Ebat100 ml
Kullanım ŞekliDuştan sonra saçınızın ıslaklığını biraz alarak nemli saçınıza ürünü sıkınız. Daha sonrasında ister güneş yardımı isterseniz kurutma makinesi veya düzleştirici ile saçınızın kurumasını sağlayınız.

Kullanıcı Yorumları

? Çok severek kullanıyorum saçlarımı çok güzel açtı mor şampuanla kullanılmalı aksi halde turunculaştırıyor. H**** A****

? 4-5 senedir saçımı bu ürünle açıyorum ayda 1 sıkıyorum saçıma duştan sonra. Saçlarımın doğal rengi açık kahve bununla güzel bir sarı elde ediyorum. D*** B****

4. Urban Care Summer Glow Aşamalı Renk Açıcı Sprey

En İyi Renk Açıcı Ürün

Amazon
Fiyatını Gör
Urban Care
Saç Açıcı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Ebat
Fiyat
Etki
Kullanım kolaylığı

Saçlarınızı boyatmadan doğal bir renge sahip olmak istiyor ve herkes tarafından saçlarınıza övgüler yağmasını istiyorsanız Urban Care Summer Glow Aşamalı Renk Açıcı Sprey’i kullanmanızı öneriyoruz. İçerisinde bulunan Monoi Yağı ile saçlarınızı harika bir koku sararken aynı zamanda saçlarınızı parlatacak ve istediğiniz renge kolayca ulaşmanızı sağlayacak.

Ürün Özellikleri
Ebat150 ml
Kullanım ŞekliIslak ve nemli saça uygulanır. Saçınızı daha sonrasında kurutma makinesi ile kurutun ve ürünü uyguladıktan bir gün sonra saçlarınızı kurutun.

Kullanıcı Yorumları

? Koyu renk saçlarım var bazı yerleri çok güzel açtı bazı yerleri ise kızarttı gibi geldi ama yıkadıkça toparlıyor indirimde alınabilir. Kokusu da çok güzel bence ve saçı yıprattığını düşünmüyorum. G** S***

? Çok seviyorum işe yarıyor ve baya uzun gidiyor saçı bir anda çok fazla açmıyor biraz biraz istediğiniz kadar açabiliyorsunuz saçımı hiç yıpratmadı favori ürünüm. E*** R****

5. NEVA KOZMETİK Doğal Renk Açıcı Papatya Özü Sprey

En İyi Renk Açıcı ürün

Amazon
Fiyatını Gör
Neva Kozmetik
Saç Açıcı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
EtkiSaçı kurutabilir
Performans
Fiyat
Kullanım kolaylığı

Fiyat ve performans olarak tüm beklentileri karşılayan bütçe ve saç dostu olan içerisinde amonyak bulunmayan, NEVA KOZMETİK doğal renk açıcı sprey, papatya ve limon ile saçları kademeli olarak açarak istenilen saç rengini elde edilmesini sağlıyor. Her saç renginin gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir ürün.

Ürün Özellikleri
Ebat150 ml
Kullanım Şekli

Islak saça çalkaladığınız ürünü uygulayın ve kurumaya bırakın. Güneş ışığına kurutursanız daha fazla etki alacaksınızdır. Ürünü kullandıktan bir gün sonra saçlarınızı yıkayın.

Kullanıcı Yorumları

? İlk defa kullandım saçımı yumuşacık yaptı kokusu da çok iyi önceden kullandığım saç açıcılar saçımı sertleştiriyordu bu tam tersi. Umarım etkisi de iyi olur. D*** Ç***

? Ürün harika kullanmadan önce yorum yapmak istemedim. ilk kullanımda saç uçlarımı belirgin şekilde açtı 4. kullanımı uyguladım ve dipler açıldı. doğal ve orantılı açtığı için harika ışıltılı duruyor. saçı yumuşak yapıyor ve kırmıyor. Ek olarak kokusu tam yazlık karpuzlu sakız kokusu. Kullanımdan önce saç kremi sürüyorum daha sonra tüm saça sıkıyorum (yaklaşık 8 kez) ve tarıyorum. henüz güneşte kurutmadım saç kurutma ile yaptım buna rağmen sonuç inanılmaz. K*** M***

6. Arifoğlu Papatya Suyu

En İyi Renk Açıcı Sprey

Amazon
Fiyatını Gör
Arifoğlu
Saç Açıcı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
FiyatAşamalı olarak renk açma
Ebat
Doğal içerik

Saçlarınızın rengini açmak ama aynı zamanda içeriğinde kimyasal madde olmayan bir ürün kullanmak istiyorsanız Arifoğlu Papatya Suyu tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak. Ürünün içerisindeki papatya suyu saçlarınızın rengini açmasını sağlarken aynı zamanda saç köklerinizi besleyerek saçlarınızın dökülmesini önler, saç köklerinizi güçlendirir ve daha sağlıklı olmasını sağlar.

Ürün Özellikleri
Ebat1250 ml
Kullanım ŞekliIslak veya nemli saçınıza uygulayın Güneş ışınlarında saçlarınızı kurutursanız daha fazla etki alırsınız.

Kullanıcı Yorumları

? Papatya suyunu yazın saçlarıma hep uyguluyorum kumral saçlı olduğum için çok doğal bir sarılık veriyor mutlaka denemelisiniz. S**** E****

? Çok severek kullanıyoruz. Saçları ipeksi yapıyor, kokusu doğal ve hoş. İ*** Ç*****

7. Ashley Joy Renç Açıcı Sprey

En İyi Saç Açıcı Sprey

Amazon
Fiyatını Gör
Ashley Joy
Saç Açıcı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yetişkinlerin kullanımına uygun
Etki
Ebat

Saçlara doğal bir görüntü vermesiyle bilinen, özellikle yaz aylarında güneş ışınları ile etkisini daha çok görebildiğimiz Ashley Joy renk açıcı sprey, aloe vera, papatya ve limon özleriyle saçlarınıza yansımalar ve parlaklık katarak açma işlemini gerçekleştirir.

Ürün Özellikleri
Ebat110 ml
Kullanım ŞekliIslak veya nemli saçınıza uygulayın Güneş ışınlarında saçlarınızı kurutursanız daha fazla etki alırsınız.

Kullanıcı Yorumları

? Henüz 2 kere kullandım, buna rağmen renginde bir miktar açılma olduğunu fark ettim. Uzun vadeli kullanımda daha da ise yarayacağını düşünüyorum. D*** D****

? Koyu kestane saçlarımın koyuluğunu kırıyor ışıltı veriyor. Çok sakin bir şekilde açıyor.Teşekkürler. E*** Z****

8. Wiss Plus Papatya Özlü Saç Rengi Açıcı Sprey

Saç açıcı sprey

Amazon
Fiyatını Gör
Wiss Plus
Saç Açıcı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Onarım
Fiyat
Ebat

Kolay ulaşımı sayesinde ister Eczaneden isterseniz internetten kolayca ulaşabileceğiniz Wiss Plus saç rengi açıcı sprey, içerisindeki papatya suyunun saç derisini rahatlatması, saçlara parlaklık kazandırması ve yıpranmayı azaltması gibi olumlu etkileri var. Böylelikle saçlarınıza zarar vermeden renginin açılmasını sağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri
Ebat150 ml
Kullanım ŞekliNemli ve temiz saçı uygulanıyor. Saçlarınıza 10 santim uzaklıktan sıktıktan sonra saçlarınızı tarayın. Durulama gerektirmez , saçlarınızı kendi haline bırakıp kurumasını bekleyebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

? Ürün tamamen doğal tabii ki değil ;onun için hızlı sonuç veriyor eşimin saçları koyu sarı idi 3-4 kere kullandık bayağı açık sarıya döndü ;kızımın açık kestane idi saçı onunki fındık kabuğuna döndü ama yazın plajda filan sıkıp güneşte durunca daha çok sararıyor. P*** Y***

? Ürünü oğlum için aldım daha ilk kez kullandım ilk kullanımda bile fark etti fakat kendi saçları zaten kumral kendi rengini sarıya açıyor boyalı saçta ve koyu renk saçta kızıllaşma yapıyormuş. Ş*** E****

9. Bio Vitals Papatya Suyu Ilaveli Saç Açıcı Sprey

Saç Açıcı Sprey

Amazon
Fiyatını Gör
Bio Vitals
Saç Açıcı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
İçerik kalitesiKuruluk yapabilir
Fiyat
Performans

Her saç tipinin rahatlıkla kullanabildiği bir ürün olan Bio Vitals saç açıcı sprey, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Temiz ve ıslak saça uygulayarak etkisini görebileceğiniz ürün, bütün saç renklerini kolayca açabilmektedir.

Ürün Özellikleri
Ebat150 ml
Kullanım ŞekliTemiz ve Islak saça uygulayın. Kendi halinde kurumaya bırakabilir veya fön makinesinde kurutabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

? Koyu kahverengi saçlarımı açtı. Normalde sarı saç boyasını direk uygulayınca aldığım renkle aynı sonucu aldım. Gayet memnunum. C*** S****

? Her yaz ve kış mutlaka kullanıyorum. Saçlarımda çok güzel bir renk bırakıyor. H*** Ö***

10. New Well Saç Sarartıcı Sprey

Saç Açıcı Sprey

Amazon
Fiyatını Gör
New Well
Saç Açıcı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
FiyatBoyalı saçlara önerilmez
Etki
Ebat

Çantanıza atıp saçlarınızın rengini istediğiniz yerde açmak istiyorsanız, boyutuyla ve fiyatıyla sizleri etkileyecek olan New Well saç sarartıcı sprey, kesinlikle tam size göre. Saçlarda turunculuğa neden olmadan aşamalı olarak saçlarınızı açmanızı sağlıyor böylelikle dilediğiniz ışıltılı saçlara sahip olabiliriniz.

Ürün Özellikleri
Ebat220 ml
Kullanım ŞekliIslak veya Kuru saça uygulayıp ister kendi kendine kurumasını bekleyebilir isterseniz fön makinesi ile kurutabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

? İlk deneme için fena değil uzun sürekli kullanımda boyalı saçlarımdaki etkisini güncellerim. Kokusu rahatsız etmiyor ağır değil S*** N****

? Neredeyse 1 şişeyi bitirdim çok hoş bir renk oluyor saçım ilk spreyi sıkınca biraz yapış yapış oluyor kuruyunca saclar sertleşiyor ama duştan sonra yumuşacık oluyor saçlar korkmayın. B*** A****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Saç Krem MarkalarıEn İyi Saç Bakım Ürünleri
Papatya Suyuyla Saç Rengi Açma

2024'te önerilen en saç açıcı ürünleri hangisi?

En iyi saç açıcı markaları arasında; L'Oreal Paris, Palette, John Frieda, Urban Care, Neva Kozmatik, Arifoğlu, Ashley Joy yer alırken hızlı etki, kolay kullanım özellikleri sayesinde kullanıcılar tarafından en iyi saç açıcı ürünleri olarak sıklıkla tercih ediliyor.

Saç açıcılardan en iyi etki nasıl alabilir?

Saç açıcılardan alabileceğiniz en yüksek etki, nemli saça uygulanabilen saç açıcı ürünü denizden çıktıktan sonra saçlarınıza uygulayarak güneş ile kendi kendine kurumasını bekleyerek alırsınız.

Saç açıcılarda çok fazla kimyasal ürün var mı?

Eğer ki saf papatya suyu kullanmıyorsanız, Saç boyaları kadar olmasa da saç açıcılarının içerisinde de kimyasallar mevcut. Saç açıcı ürünlerden sonra saçlarınıza uygulayabileceğiniz maskeler ve bakım ürünleri ile sertliği ve yıpranmayı en aza indirebilirsiniz.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.