Dermatologların Tavsiye Ettiği En İyi 10 Saç Bakım Ürünü

Bu içeriğimizde aşırı yağlanma, yıpranma ve dökülme gibi saç sorunları ile uğraşanlar için uzmanların önerdiği en iyi saç bakım ürünlerini listeledik....
Dermatologların Tavsiye Ettiği En İyi 10 Saç Bakım Ürünü

Kadınları çekici kılan en önemli özelliklerinden bir tanesi de saçlarıdır. Parlak ve doğal saçları olan kadınlar her zaman bir adım daha öndedir. Bizde sizler için bu içeriğimiz de kadınlar için en iyi saç bakım ürünlerini inceledik. Listemizde yer verdiğimiz ürünler dermatolojik olarak test edilmiş ve uzmanlar tarafından kullanılması önerilen saç bakım ürünleridir. Saç bakım ürünü alırken nelere dikkat edilmeli? En iyi saç bakım ürünü hangisi? gibi soruların cevaplarını da bulabileceğiniz bu içeriğimizde saç bakım ürünleri kullanıcı yorumları kısımlarını okuyarak ürünlerin insanlar üzerindeki etkilerini öğrenebilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Listesi

SıraMarkalarEtkisiEditör Puanı
1Diamond HairBesleyici Yapı10/10
2UrbanParlatıcı Etki10/9.7
3Toni&GuyYıpranma Karşıtı10/9.7
4Batıste VolumeHacim Kazandırır10/9.6
5Shiffa HomeNem Dengeleyici10/9.5
6Davines OilParlaklık10/9.7
7MilkshakeYumuşatıcı10/9.8
8ElseveBaştan Uca Besleme10/9.9
9Marc Anthony Strictly CurlsDayanıklı ve Güçlü Saçlar10/9.8
10Davines Nourishing VegetarianNemlendirici10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Hepsiburada
Fiyatlarını Gör

En İyi 10 Saç Bakım Ürünü

Piyasanın en iyi saç bakım ürünlerini sizler için maddeler halinde inceledik. Sahip oldukları özel bileşenler sayesinde saçlarınızın doğal bir görünüm kazanmasını sağlayan markalara listemizde yer verdik.

İşte en iyi saç bakım ürünü markaları:

1. Diamond Hair Saç Serumu

Saç Bakım Ürünleri

En iyi saç bakım ürünlerini listelediğimiz içeriğimize Diamond Hair markasının serumuyla başlıyoruz. İçerisinde bulunan 12 farklı bitkinin yağı sayesinde mucizevi etki göstererek saçlarınızı güçlendiren ve canlandıran saç serumu, tüm saç tiplerine uygulanabilir yapısıyla öne çıkıyor. İşlem gören veya dış etkenlerden dolayı zarar gören saçlara bakım yapan ürün, bu sayede ilk kullanımdan itibaren saçlarınızın daha dolgun gözükmesini sağlıyor. Son olarak saçlarınızın daha hızlı uzamasına yardımcı olan serumun yeni kök oluşumunu desteklediğini belirtelim.

Diamond Hair Saç Serumu Nasıl Kullanılır?

1. Bu ürünü gece yatmadan veya saçlarınızı duralamadan 30 dakika önce uygulamanız gerekiyor.
2. Ürünü saç diplerinden başlayarak uçlara doğru masaj yaparak uygulayın.
3. Daha sonra bu serumu 12 saat boyunca saçınızda bekletin.
4. Son olarak mavi tüplü ozon şampuanla saçınızı durulayabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Düzenli şekilde kullanıyorum. Şimdilik gözlemlediğim saçlarım daha yumuşak ve parlak. Yarısını kullandım, düzenli devam ediyorum. Dökülmeye karşı bir etkisi olup olmadığı belki bitirdikten sonra belli olur. S**** T.

👤 Çok güzel bir ürün. Saç dökülmesini bile azalttı ve daha çok güçlendirdi. Aşina Y.

2. Urban Saç Kremi

Saç Bakım Ürünleri

Urban saç kremi kuru ve kabaran saçlar için özel olarak üretilmiştir. Formülünde yüksek antioksidanlar, A ve C vitaminleri içeren krem, bu sayede saçlarınızı ucundan dibine kadar yoğun bir şekilde arındırıyor. Nemi hapsederek gün boyunca parlak saçlara sahip olmanızı destekleyen ürün aynı zamanda saçlarınızın hacmini kaybetmesini engelliyor. Bu sayede daha net buklelerle fark yaratırsınız.

Urban Saç Kremi Nasıl Kullanılır?

1. Islak veya nemli saça ellerinizle ya da tarak ile eşit miktarda uygulayın.
2. Sonrasında saçınızı durulmadan istediğiniz şekli verin.
3. Tercihinize göre gün içerisinde kuru saçınıza da uygulayabilirsiniz.
4. Yine tercihinize göre duş sonrası ya da saçınızı yıkadıktan sonra saçınıza uygulayabilir sonrasında yıkayabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Harika ürün. Kıvırcık saç ürünleri arasında hem fiyatı uygun hem de işe yarar bir ürün. Kıvırcık kızlara şiddetle tavsiye ediyorum. O.G.

👤 Kıvırcıklar bu ürünü mutlaka denesin. Hem temiz içerik hem de sacı ağırlaştırmıyor. 3b/3c saçlarım var. Sürdükten sonra hiç varlığını hissetmiyorum, saçımın doğal halini bozmadı. Durulanmayan ürün olduğundan bozulan ve elektriklenen bukleleri ıslatıp tekrar şekillendirmek için ideal. O.D

3. Toni&Guy Isı Koruyucu Sprey

Saç Bakım Ürünleri

Saç bakım ürünleri tavsiye içeriğimize Toni&Guy markasının bu spreyiyle devam ediyoruz. Toni&Guy, ısı sonrası oluşan yıpranma ve yanma gibi durumları en aza indirerek saçlarınızı kökten uca kadar tazeliyor. Saçlarınızın doğal görünümünü geri kazandırarak yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayan ürün aynı zamanda saçınızın nem oranını arttırıyor. Bu sayede daha rahat bir şekilde saçlarınıza şekil verebilirsiniz.

Toni&Guy Isı Koruyucu Sprey Nasıl Kullanılır?

1. Isı şekillendirme öncesinde kuru ya da ıslak saça eşit miktarda sürün.
2. Sürdükten sonra tarak yardımıyla saçınıza dağıtın.

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Dipleri aşırı yağlı uçları kuru saçlarım var. Hangi saç spreyini ya da saç bakım ürününü kullandıysam saçımı ağırlaştırdı. Bir tek bu spreyi kullanabiliyorum. Duştan çıkınca nemini alıp sıkıyorum, kolay taranıyor. Sonra biraz havluyla bekleyip bir fırça ile fön çeker gibi kurutuyorum. Isıdan koruyor mu bilmem ama şekillendirmeye yardımcı olduğu kesin. Tek olumsuz yanı kozmetik marketlerde vs. çok pahalı, ebattı küçük. Bu kadar para vermek istemiyor insan. Olumlu yorum yaparken bile korktum. Daha çok alan olursa fiyat daha da yükselir mi diye. Çok uzun yazdım ama değer. G.H.

👤 Bittikten sonra değerini anladığım bir ürün. Kesinlikle alın. Saçlarım bunu kullanırken uzadı ve sürekli saç düzleştiren biri olarak saçlarım kırılmadı. Bırakınca saçlarım kırılmaya başladı. Kesinlikle öneririm. F.S.

4. Batiste Volume Kuru Şampuan

Saç Bakım Ürünleri

Batıste şampuan, yağlanmış ve sönmüş saçlarınızı besleyerek adeta yeniden doğmalarına imkân sağlıyor. Saçlarınıza hacim katarak daha dolgun ve ferah hissetmenizi sağlayan şampuan aynı zamanda saçlarınızı besliyor. Son olarak bu ürünün nişasta bazlı, su gerektirmeyen inovatif formülüyle saçlarınıza bakım yaptığını belirtelim.

Batıste Volume Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır?

1. Öncellikle iyice çalkalayın. 30 cm uzaklıktan saçlarınıza sıkın.
2. Saçlarınıza masaj yapar gibi uçlarından diplerine doğru uygulayın.
3. Tortuyu saçlarınızdan çıkarmak için saç köklerinden yukarıya doğru tarayın.
4. Son olarak da tercihinize göre saçlarınızı şekillendirin.

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Bu kuru şampuanlara bayılıyorum. Gerçekten saçları seyrek biri olmama rağmen XXL olanı sıktığımda aşırı çok saçım varmış gibi gösteriyor. Artık kuru şampuan olarak değil hacim verici sprey olarak kullanmaya başladım. Diğer kuru şampuan ise o kadar güzel kokuyor ki saçlarınız havalandıkça hoş bir koku geliyor burnunuza. B.K.

👤 Sürekli kullandığım ürünler stok için aldım. Kesinlikle en iyi kuru şampuan. Özellikle XXL olanı. Çok fazla sıkmanıza gerek yok. Beyazlık kalmaması için uzaktan sıkın ve saç diplerinize dağıtın. Her gün yağlanan saçlarıma tek çözüm. B.Y.

5. Shiffa Home Katı Hindistan Cevizi Yağı

Saç Bakım Ürünleri

Hindistan cevizi geçmişten bugüne gelen en doğal saç bakım yöntemlerinden bir tanesidir. Aklınıza gelebilecek çoğu saç bakım ürününde Hindistan cevizinin yağı kullanılmaktadır. Saçlarınızı ucundan köküne kadar yoğun arındırma içerisine alan bu Hindistan cevizi yağı, temiz ve berrak bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor. Aynı zamanda yüksek nem oranı sayesinde saçlarınızın besin ve vitamin oranlarını da dengeleyen ürün, bu sayede kurumuş saçlarınızı tekrardan eski güzel haline döndürüyor.

Shiffa Home Katı Hindistan Cevizi Yağı Nasıl Kullanılır?

1. Saçlarınızı iyice temizleyin ve yağdan arındırın.
2. Nemli veya kuru saçınıza uygulayın.
3. Tercihinize göre istediğiniz gün kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Shiffa Home markalı tüm yağları gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı ise hem cildime hem de saçlarıma sıklıkla kullandığım bir ürün. Büyük boy ürüne göre fiyatı çok uygun olduğu için indirimdeyken kaçırmadan aldım. Tavsiye ederim. Kokusu her zaman harika. Saçlarımda pamuk gibi oldu. Çok faydalı, tavsiye ederim. E.F.

👤 Bir aydır kullanıyorum. Kokusu çok güzel insanın yiyesi geliyor. Saçıma ve kaşıma kullandım. Faydasını da gördüm. Şu an yarıladım sayılır, bitmeden yine alacağım. Fiyat olarak da piyasaya göre uygun, indirimde kaçırılmaz. Uzun zamandır saçım için kullanıyorum. Saçlarım fark edilir şekilde yumuşadı ve harika kokuyor. Kesinlikle almanızı öneriyorum. Ş.M.

6. Davines Oil Tüm Saç Tipleri İçin Saç Bakım Yağı

Saç Bakım Ürünleri

Her türlü saç için tasarlanmış olan Davines Oil bakım yağı, baş derisinin ihtiyaçlarını da karşılayan harika bir üründür. Saça sıra dışı yumuşaklık ve parlaklık kazandırarak etkili bir arındırma sağlayan ürün aynı zamanda saçlarınızda bir tabaka oluşturarak sizi dış etkenlerden korumaktadır. Ayrıca bu ürünü Davines Oil Roucou yağı ile zenginleştirilerek saçlarınıza mineral ve vitamin banyosu yaptırabileceğinizi ekleyelim.

Davines Oil Tüm Saç Tipleri İçin Saç Bakım Yağı Nasıl Kullanılır?

1. Davines Oil’den saçınıza 2-3 pompa kadar sıkın.
2. Saçlarınızı nemlendirin ve uçlarından başlayarak eşit miktarda dağıtın.
3. Saçı kuruttuktan sonra saçın gövdesine tekrar sıkın.
4. Ayrıca ince tel saçlar için 1 pompa sıkmanız yeterli. Orta ve kalın telli saçlar için yine 2-3 pompa sıkmak yeterli olacaktır.

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Saçlarım sürekli işlem gördüğü ve kuru olduğu için yıkama sonrası açamıyordum, düğüm oluyordu. Ne kullandıysam etki etmedi ama bu ürünü kullanır kullanmaz tarak saçımda kaydı resmen, çok beğendim. Kokusu ilk başta ağır gibi ama sonra uçuyor. Hafif, hoş hale geliyor. Bittikçe alırım. Sadece rengi resimdeki gibi sarı değil beyaz şeffaf renkte. Ç.Z.

👤 10 puan veririm bu yağa. Saçım boyalı değil. Saçlarım yıpranmıştı. Saç dibine bile sıkınca ağırlaştırmıyor. Herkese tavsiye ederim, yorumlardan bakıp aldım bende. Kokusu görecelidir ama saçlarım ilk sürüşümde bile yumuşacık oldu, çok güzel. H.P.

7. Milkshake Nemlendirici ve Koruyucu Saç Köpüğü

Saç Bakım Ürünleri

En iyi saç bakım ürünleri listemize Milkshake markasının saç köpüğüyle devam ediyoruz. Milkshake saç köpüğü, anında etki ederek saçlarınızı yumuşatıyor. Bu sayede daha kolay tarama olanağı sağlıyor. İçeresinde bulunan tatlı ve sütlü formülüyle saçınıza eşsiz kokusuyla nüfuz edecek ürün aynı zamanda saçı dış etkenlerden koruyor. Eğer fön işlemini yapmadan önce saçınıza bu köpüğü uygularsanız oluşabilecek yıpranma ve yanma gibi durumlara engel olabilirsiniz.

Milkshake Nemlendirici ve Koruyucu Saç Köpüğü Nasıl Kullanılır?

1. Nemli ya da kuru saçınıza tercihinize göre uygulayın.
2. Kullanımdan sonra saçınızı durulamanıza gerek yoktur.
3. İsteğiniz gibi kullanabilirsiniz. Fazla kullanımı da saçınıza zarar vermeyecektir.

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Mükemmel ötesi mükemmel. Milkshake’siz bir hayat düşünemiyorum artık! Dışarıda neredeyse bilmem kaç katı fiyatken burada gerçekten çok uygun. Saçlarınızı yumuşacık yapıyor ve vanilyalı pasta gibi kokuyor. Saçlarınız çok güzel kokuyor. Etkisi hemen geçmiyor. Hemen alın, yumuşaklığın müptelası olacaksınız. Ş.N.

👤 Vazgeçilmezim, sürekli kullandığım ürün. Boyalı yıpranmış saçlar için ekstra tavsiye ediyorum. Çünkü saçlar nemli uygulandığında nemi saça hapsediyor. Yumuşacık, parlak ve mis gibi vanilyalı süt kokulu saçlar elde ediliyor. Yalnız eğer çok yıpranmış saçlara sahipseniz tek başına yetersiz kalabilir. Bir saç bakım yağı ile kâsede karıştırıp saçlara boya sürer gibi kullanmak ve taramak daha etkili oluyor. Kuaförüm hep öyle uyguluyor. A.N.

8. Elseve Kuru ve Sert Saçlar İçin Mucizevi Yağ

Saç Bakım Ürünleri

Elseve mucizevi yağı içerisinde bulunan 6 farklı çiçek özü sayesinde saçlarınıza derinlemesine bakım uygular. Saçınıza yağlı bir his bırakmadan yumuşacık yapan ürün aynı zamanda saçlarınızın nem oranını dengeliyor. Bu sayede kuru olan saçlarınız ilk kullanımdan itibaren daha parlak ve canlı bir hale kavuşur.

Elseve Kuru ve Sert Saçlar İçin Mucizevi Yağ Nasıl Kullanılır?

1. Islak saçın tamamına uygulayın.
2. Aynı zamanda tarak yardımıyla eşit şekilde yayın.
3. Tercihinize göre yıkayabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Saçlarım gür, kalın telli, kuru, dümdüz, kabarık. Islakken sürdüğümde çok fark yaratmıyor fakat saçım kuruyken sürdüğümde gerçekten yumuşak ve parlak oluyor. Her indirime girdiğinde 2-3 tane alıyorum. Daha pahalı ürünler de denedim, verdiğim paraya değecek etkide bir değişiklik yaratmadılar. Bu ürün hem fiyatı iyi hem her yerde sürekli bulabiliyorum hem de gerçekten yumuşatıyor. Tavsiye ederim. G.S.K.

👤 Saçlarımın dipleri yağlı, uçları kuru. Elektriklenmeye meyilli ve gür saçlarım var. Saçları yağlandırmadan, ağırlaştırmadan parlak bir görüntü sağlıyor ve elektriklenmeyi alıyor. Bu fiyata en iyi alınacak ürün. İndirimde yakaladıkça stokluyorum. G.T.

9. Marc Anthony Strictly Curls Cream

Saç Bakım Ürünleri

Marc Anthony, Hindistan cevizi ve marula yağıyla harmanlanmış özel formülü sayesinde saçlarınızı yoğun bir bakıma sokar. Çok kuru ve kontrol altına alınması kıvırcık saçları bile tam anlamıyla neme doyurabilen krem aynı zamanda saçlarınızı güçlendirerek kötü hava şartlarına dayanıklı hale getirir. Bu sayede saçlarınız hiçbir zaman yıpranmaz.

Marc Anthony Strictly Curls Cream Nasıl Kullanılır?

1. Islak veya nemli saça tercihinize göre uygulayın.
2. Uyguladıktan sonra herhangi bir durulamaya ihtiyaç gerek yoktur.

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün gerçekten çok güzel. Saçı ağırlaştırmıyor ve sertleştirmiyor. Süper bir kıvırcıklık beklemeyin. Ama saçınızda dalga varsa onu kıvırcık yapıyor. Fiyatı daha uygun olabilirdi. Kokusu rahatsız etmiyor, hafif avokadolu limonumsu. Saçta da aşırı bir koku olmuyor. Hafif bir kokusu var. G.O.

👤 Fiyatı çok uygun değil ama kesinlikle fiyatına değer. Saçlarımı yumuşacık ve parlak yapıyor. Buklelerimi de baya belirginleştiriyor, boyutu da beklediğimden büyüktü. 3 aydır kullanıyorum yeni bitirebildim. Belki benim saçlarım kısa olduğu içindir ama yinede harika bir ürün. T.Y.

10. Davines Nourishing Vegetarian Saç Kremi

Saç Bakım Ürünleri

Saç bakım ürünü önerilerini verdiğimiz içeriğimizi Davines markasının bir diğer ürünüyle bitiriyoruz. Davines Nourishing saçınızın nem oranını yükselterek kolay taranabilir hale gelmesini sağlıyor. Saçtaki kuruluk hissini gidererek parlak kalmasına yardım eden ürün aynı zamanda badem yağı ve E vitamini sayesinde saçlarınızın daha gür olmasına yardımcı oluyor. Ek olarak Davines Nourishing içerisindeki mandalina yağıyla saçınız nem dengesini korumaktadır.

Davines Nourishing Vegetarian Saç Kremi Nasıl Kullanılır?

1. Nemli saçınıza boy ve uçlarına özenle eşit miktarda uygulayın.
2. 10 dakika etki etmesini bekleyin.
3. Saçlarınızı tarayın ve tamamen durulayın.

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün efsane! Cam terebentin kokusu var. Saçlarım röfleli ve çok yıpranmış. Kremi ıslak suyu alınmış saça uyguluyorum, 10 dakika bekletiyorum. Sonuç, saçlarım yumuşacık oluyor. Haftada 2 kez uygulayın. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de Chi saç serumu alın, kırmızı kapaklı. Ellerinizi saçlarınızdan alamayacaksınız. D.G.

👤 Saçlarım ince telli, kuru, mat ve dalgalı. Ürünü şampuanıyla ilk defa kullandım. Saçlarım eskisine göre daha yumuşak, biraz daha parlak ve kolay taranır oldu. Umarım uzun vadede daha iyi olur. İkinci kullanışım sonrası özellikle saç uçlarım eskisine göre daha yumuşak. Şimdilik gayet memnunum. R.S.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Saç Bakım KremleriSaç Bakım Maskeleri

Saç Bakım Ürünleri İçin Sıkça Sorulan Sorular

Kadınlar için şampuanlar kadar saç bakım ürünleri de fazlasıyla önemlidir. Doğal ve faydalı özlere sahip saç bakım ürünlerini maddeler halinde yukarıda inceledik. Bu kısımda ise saç bakım ürünleri hakkında merak edilenleri cevaplayacağız. İşte saç bakım ürünleri ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Saç bakım ürünleri ne işe yarar?

Durulanan ve durulanmayan olarak ikiye ayrılan saç bakım ürünleri çeşitli varyasyonlara sahiptir. Günümüzde kadınlar doğal ve dolgun saçlara sahip olabilmek için çeşitli yollara başvurmaktadırlar. Sağlıklı beslenmenin yanında bir diğer seçenek ise doğal saç bakım ürünleri kullanımıdır. İçerisinde pek çok besin ve mineral barındıran doğal saç bakım ürünleri, yıpranmış ve sağlıksız olan kötü görünümlü saçların bir numaralı ihtiyacıdır. Bu nedenle kadınların hayatında saç bakım ürünlerinin yeri tahmin edildiğinden çok daha fazladır.

Saç bakım ürünleri nasıl uygulanıyor?

Bu sorunun cevabı üründen ürüne göre değişiyor. Bu yüzden genel bir bilgi veremeyiz. Fakat listemizde bulunan saç bakım ürünlerin nasıl kullanılacağını o ürünün alt kısmında belirttik. O kısımdan ürünü nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Saç bakım ürünleri yararlı mı?

Kişinin beslenerek elde edemediği vitamin ve mineral deposunu çeşitli dış ürünlerden alması gayet doğaldır. Tıpkı hasta bir insanın ilaç kullanması gibi. Sahip oldukları yararlı ve doğal bileşenler sayesinde saç bakım ürünleri, kişinin herhangi bir şeye alerjisi olmadığı taktirde son derece faydalıdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.