En İyi Clinique Marka Nemlendirici Krem Tavsiyeleri | 2024

Cilt bakımında uzman markalardan biri olan Clinique'nin üretmiş olduğu en iyi nemlendirici kremleri listeledik. İşte en iyi 10 Clinique nemlendirici...
En İyi Clinique Marka Nemlendirici Krem Tavsiyeleri | 2024

Clinique Marka Nemlendirici Kremler

Kozmetikte öncü markalardan biri olan Clinique markasının üretmiş olduğu birbirinden kaliteli en iyi 10 nemlendirici kremi listeledik. İçeriğimizde yer verdiğimiz ürünler hem kadınlar hem de erkeklerin kullanımına uygundur. Cildi ferahlatıp sıkılaştıran Clinique kremler, doğal bileşenlerle üretilmiş olması sayesinde herkes tarafından kullanılabilirdir. Peki en iyi Clinique nemlendirici kremleri hangileridir?

En İyi Clinique Nemlendirici Krem Listesi

SıraÜrünlerEtkisineoldu Puanı
1Clinique For MenMatlık Sağlar10/9.9
2Clinique Moisture SurgeNemi Dengeler10/10
3Clinique WaterParfümlü Koku10/9.6
4Clinique SuperCildi Yumuşatır10/9.7
5Clinique SuperdefenseCildi Besler10/9.8
6Clinique Dramatically DifferentTerleme Karşıtı10/9.7
7Clinique SmartSıkılaştırıcı10/9.8
8Clinique ClarifyingBesleyici10/9.8
9Clinique Dramatically DifferentYağlanma Karşıtı10/9.8
10Clinique SmartKırışıklık Karşıtı10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Clinique
Nemlendirici Kremleri
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Clinique Marka Nemlendirici Krem Tavsiyesi

Yağlı his bırakmayan en iyi Clinique nemlendirici krem markalarını sizler için listeledik.

İşte en iyi Clinique nemlendirici krem markaları:

1. Clinique For Men Yağlanma ve Parlama Karşıtı Nemlendirici

Clinique nemlendirici krem

Amazon
Fiyatını Gör
Clinique
For Men Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Erkekler için özelFiyatı yüksek
Yağlanmayı azaltır
Matlık sağlar

Clinique’nin erkekler için özel olarak ürettiği yağlanma karşıtı bu nemlendirici krem, ciltteki yağlanma oranını azaltarak mat bir görünüm oluşturur. Bu sayede yüzde oluşan parlaklık giderilir. Clinique For Men yüze ve boyun bölgesine uygulanabilen bir kremdir.

Kullanıcı Yorumları

? Hem çok hızlı geldi hem de eşimin yüzünde ilk sürüşten itibaren gözle görülür derecede yağlanmada azalma sağladı. Sena T.

? Ürün güzel gerçekten yağlandırmıyor. Sadece fiyat olarak biraz pahalı. Kemal B.

2. Clinique Moisture Surge

Clinique nemlendirici krem

Amazon
Fiyatını Gör
Moisture
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Nemi dengelerFiyatı yüksek
Yağlanmayı yok eder

Clinique Moisture Surge nemlendirici kremi teninize uyguladığınız andan itibaren cildinizi yıkasanız bile 72 saat boyunca gücünü kaybetmeden yüzünüzü nemlendirmektedir. Krem, daha pürüzsüz ve eşsiz bir cilt görünümü için nem tutucu matriksler sayesinde nemi cildinize hapsetmektedir. Yağsız özel formülü sayesinde ise akne ve sivilce gibi oluşumlara da kesinlikle yol açmaz. Clinique Moisture Surge teninizde oluşan kararma veya cilt tonu uyuşmazlığını da düzenli kullanım sonrasında kontrol atlına almaktadır.

Kullanıcı Yorumları

? Kesinlikle 10/10 bir ürün. Kuru / çok kuru cildimi bebeksi hale getirdi. Olumsuz yorum yapanlar olmuş ama kendimden örnek vermek isterim. İyi bir markanın yüz yıkama jelini kullanmama rağmen duş sonrası veya sabah yüzümü yıkarken alın, çene, dudak çevresi ve yanaklar bile kuruyup pul pul olmaya başlamışken tereddüt etmeden aldım. Çok az bir miktar kullanmama rağmen (yeterli geliyor çünkü) yüzümün nemini o kadar iyi dengeledi ki yüzümü yıkadıktan sonra artık kuruma yaşamıyorum. Yağlı bir his asla bırakmıyor. 30 ml bence gayet makul, uzun süre kullanabilirsiniz. Alın, aldırın. E.C.Y.

? Yağlı-karma cilde sahibim. Kış aylarında ilk defa kuruluk gözlemledim yüzümde ve sivilce yapmamasını umarak kullanmaya başladım. Müthiş bir ürün. Sivilce yapmadı, uzun süre yapış yapış olmadı. Özellikle yağlı ciltler için nemlendirici krem bulmak ne yazık ki çok zor. Fiyatı uygun değil evet. Keşke bu biraz daha büyük olsaymış diye düşünüyorum. C.E.

3. Clinique Water Gel

Clinique nemlendirici krem

Amazon
Fiyatını Gör
Water Gel
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi canlandırırSürekli kullanımda sivilce ve akne
Parfümlü koku

Özellikle kuru ciltler için tasarlanan formülüyle öne çıkan bu krem, erkeklerin ciltlerinde gözle görülür bir etki bırakmaktadır. Su bazlı jel kıvamında olan ürün uygulandığı bölgeye 24 saate kadar süren nemlilik kazandırıyor. Ayrıca stres kaynaklı cilt deformasyonlarını da engelleyen nemlendiricinin gençleşmenizi sağladığını belirtelim.

Kullanıcı Yorumları

? Oldukça kaliteli bir nemlendirici olduğunu söyleyebilirim. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle adlım ve bayıldım. Herkese tavsiye ederim. Şeyma k.

? Eşimin cildi karma ve çok memnun kaldı. Her gün kullanmasına rağmen 2 ay kullandı, şimdi yenisini sipariş ediyorum. Ayşe A.

4. Clinique Super City Block

Clinique nemlendirici krem

Amazon
Fiyatını Gör
Super City
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cilde matlık verir
Cildi yumuşatır

Clinique Super City Block kullanım sonrasında cildinizde yumuşak ve kadifemsi bir his bırakmaktadır. Cilt yağını kontrol altına alarak teninizin fazla yağlanmasını engelleyen ürün aynı zamanda cildinizi makyaja hazırlayarak uzun süreli akmayan makyaja sahip olmanızı sağlar. Ayrıca cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyan kremin bu sayede erken yaşlanmayı önlediğini söyleyelim.

Kullanıcı Yorumları

? Bu ürünü daha önce duymuştum. Kullanan bir arkadaşım da çok tavsiye edince almaya karar verdim. İlk deneyim olarak çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Yağlandırmıyor ve etkili bir şekilde nemlendiriyor. Tavsiye ederim. S.D.

? Baz olarak kullanabilirsiniz. Nemlendirmesine 10 üzerinden 7 verebilirim ama yağlı ciltler bayılır diye düşünüyorum. Mat dokusu ve silikonumsu his çok güzel. En minik boyunu bir set içinde bulursanız denemenizi tavsiye ederim çünkü bu boyu çok uzun sure gidiyor ve bol bol sürmenize gerek yok. G.Y.

5. Clinique Superdefense

Clinique nemlendirici krem

Amazon
Fiyatını Gör
Superdefense
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Güneş ışınlarından korur
Cildi besler

Yaşlanma karşıtı olan Clinique Superdefense, direkt olarak gözeneklerinize nüfuz ederek canlı kalmalarını sağlamaktadır. Krem, yaşlılıktan veya güneş ışınlarının zararlı UV ışınları sebebiyle oluşan lekeleri de düzenli kullanım sonrasında yumuşatarak yok etmektedir. Bunlarla birlikte Clinique Superdefense, zengin antioksidan içeriği sayesinde 8 saat boyunca cildinizi sürekli olarak besler. Karnitin ve fermente ile cildin enerji kaynağını da desteklemektedir.

Kullanıcı Yorumları

? Yazın fondötene elim hiç gitmediğinden bana ilaç gibi gelen renkli nemlendirici. İki haftadır kullanıyorum ve memnunum. Kışın anti Blemish'in Fresh Vanilla tonunu kullanıyordum. CC kremde light uydu cildime. En açık tonu oymuş, şaşırdım doğrusu. Daha açık tenlilerin yine şansı yok. Kapatıcılığı bir fondöten kadar değil ama iddia ettikleri sağlıklı, canlı görünüm gerçekten mest ediyor. Sürdükten sonra sanki hiçbir şey sürmemişsiniz ama yüzünüze bir aydınlık, bir güzellik gelmiş gibi hissediyorsunuz. Ü.Z.

? Son 3 yıldır kullandığım CC krem. Karma cildimde hiç sivilcelenme ya da alerji yapmadı. İlk sürüşe göre gün içinde cilde daha iyi uyum sağlayıp bir şey sürmemişsin gibi çok güzel duruyor. Ama sorunlu ciltlerde kapatıcılık az gelebilir. Bir de kesinlikle denemeden almayın. BB, CC kremlerin genelinde bir sıkıntı var gibi düşünüyorum. Gün içinde cilt tonuyla birleştikçe yüzde koyuya dönebiliyor ton. O yüzden yarım ton açık almayı tercih ediyorum hep. B.S.

6. Clinique Dramatically Different

Clinique nemlendirici krem

Amazon
Fiyatını Gör
Dramatically
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi korurKokusu
Aşırı terlemeyi önler

Clinique Dramatically Different nemlendiricili bakım kremi cildinizi nemlendirir ve yumuşatarak pürüzsüz görünmesini sağlar. Teninizin kendi nem bariyerini güçlendirerek derininin alt katmanına kadar nüfuz etmesine yardımcı olur. Clinique Dramatically Different aynı zamanda dış etkenlerden koruyarak cildinizin zarar görmesine de engel olmaktadır.

Kullanıcı Yorumları

? Pul pul olan, dökülen kuru cildimin kurtarıcısı. Hem normal boyu hem de çantama atıp dışarı çıkarken yanımda bulundurduğum deluxe boyuna sahibim bu ürünün. O kadar güzel ki, sürdükten sonra emilmesi için bir dakika falan bekliyorum. Sonra yüzüm yumuşacık oluyor, pul pul dökülmelerimden eser kalmıyor. Fakat çok hafif olsa da plastik gibi bir kokusu var sanki ya da bana öyle geliyor. N.A.

? Clinique’nin setiyle beraber tanıştığım ve bayıldığım nemlendirici. Yüzüm karma olduğu için şimdiye kadar kullandığım tüm nemlendiriciler (normalde sivilce problemim olmadığı halde) sivilce yapmıştı bu ürünle tanışana kadar. Ben bu nemlendiriciyi baz olarak kullanıyorum üstüne yine set içinden çıkan Clinique göz altı nemlendiricisi ve 72 saat nemlendiren su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum. Yüzüme bunları sürdüğüm zaman erkek arkadaşım yüzün ışıl ışıl yumuşacık diyor. Clinique ürünlerini bayağı sevmemin en önemli sebebi bu ve tabi ki Clinique ürünlerini yıllardır kullanan teyzem ve yengemi gördükçe şimdiden cildime iyi bakmak konusunda daha bir istekli oluyorum. S.E.

7. Clinique Smart Akıllı Onarım Nemlendiricisi

Clinique nemlendirici krem

Amazon
Fiyatını Gör
Smart
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi sıkılaştırır
Nemlendirir

Clinique Smart, gözle görünen kırışıkların azalmasına, cildin daha gergin ve yumuşak görünmesine olanak sağlamaktadır. Aynı zamanda cildinizin nem ihtiyacını kontrol altına alarak gün boyunca nemli bir tene sahip olmanızı desteklemektedir. Bu ürün içeriğindeki C vitamini ve Ergothioneine ile birlikte cildinizde oluşan renk tonu eşitsizliğini azaltarak daha canlı bir cilt yaratmaktadır. Ayrıca Clinique Smart akıllı onarım teknolojisiyle sizi güneşin zararlı ışınlarından da korumaktadır.

Kullanıcı Yorumları

? Karma bir cildim var. Hangi nemlendiriciyi kullandıysam sivilce yapmıştı ya da kullanmadığım zamanlar pul pul oluyordu. Bu ürünü kullandığımdan beri böyle sorunlarım hiç olmadı. Makyaj altına baz olarak da başarılı bir ürün. Kesinlikle pişman olmazsınız. A.E.

? Bir numaralı nemlendiricim. Yüzümü kurtardı diyebilirim. Kuruluğunu alıyor, yapış yapış his bırakmıyor, harika bir makyaj altı bazı. İster gündüz sürün çıkın ister gece sürün sabaha kadar yüzünüz emsin. İki türlü/her mevsim kullanılabilecek bir nemlendirici. Kuru ciltler baksın derim, sivilce yapmadı bende. B.A.T.

8. Clinique Clarifying Lotion 2

Clinique nemlendirici krem

Amazon
Fiyatını Gör
Clarifying
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi sıkılaştırır
Karma ciltlere uygundur

Cliniqu Clarifying Lotion’nın içeriğinde bulunan Sodium Borate sayesinde cildinizin nem seviyesini dengeleyerek muhteşem bir görünüm sunar. Cliniqu Clarifying Lotion kullanım sonrasında cildi ölü hücrelerden arındırarak nemlendiricinin daha iyi emilmesine ve derinizin alt katmanlarına daha etkili nüfuz etmesine olanak sağlamaktadır. Düzenli kullanımla beraber yaşlandıkça ortaya çıkan ince çizgileri de ortadan kaldırmaktadır.

Kullanıcı Yorumları

? Uzun zamandır Clinique ürünlerini severek kullanıyorum. Anti Blemish serisini kullanırken numune olarak gönderilen bu ürünü denedim ve çok beğendim karma cildime çok iyi geldi büyük boyunu aldım ve kullanmaya devam ediyorum gözeneklerimin sıkılaştırdığını ve cildimi dengelediğini söyleyebilirim. S.S.

? Bundan daha iyi bir tonik görmedim. Kullandığım tek kozmetik ürünü. Karma cilt yapısına sahibim. Yaklaşık 2 senedir hiçbir sabun, temizleyici vesaire kullanmadan yüzümü yıkıyorum. Ardından bu tonikle temizleyip azıcık Hindistan cevizi yağıyla nemlendiriyorum. Çok memnunum. Tabii gözler dışında makyaj malzemesi kullanmadığımı belirtmeliyim sanırım. A.K.

9. Clinique Dramatically Different Moisturizing

Clinique nemlendirici krem

Amazon
Fiyatını Gör
Dramatically
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
İnce çizgileri yok ederFiyat
Yağlanmayı önler

Dramatically Different Moisturizing yağsız nemlendirici cildinizin ihtiyacı olan nemi derinize hapsetmektedir. Yanaklarınızın gerginleşmesini sağlayan ürün T bölgesindeki aşırı yağlanmayı önleyerek ideal nem dengesine kavuşmanızı sağlar. Bu krem cildinizde oluşan ince çizgileri ve kırışıkları da sadece birkaç hafta kullanım sonrasında yok etmektedir. Dramatically Different Moisturizing kullandıktan sonra cildinizi yıkasanız bile oluşturduğu nemi 8 saat boyunca teninizde hissedeceksiniz.

Kullanıcı Yorumları

? Yağlı cildi olan herkesin severek kullanacağı bir krem. Deneme boyunu kullanıp çok sevenlerdenim ben de. Jel formunda ve çok kolay emiliyor ciltte. Fiyatı biraz yüksek ama yağlı cildi olanlar için zordur uygun nemlendirici bulmak. O sebeple almaya devam edeceğim sanıyorum. Ş.S.

? Çok geç tanıştığım ve nasıl daha önce karşıma çıkmadı dediğim ürün. Clinique'ten aldığım ilk krem, hep bakıp bir türlü cesaret edemediğim bir markaydı. Normal-yağlı arası bir cildim var. Clinique için 3 numaralı cilt tipi. Çok iyi bir nemlendirici. Cildime sürdüğüm anda hemen emiliyor ve anında cildi matlaştırıcı, yumuşatıcı bir etki bırakıyor. 4 aydır kullanıyorum, özellikle o matlaştırıcı etki ilk kullanımımda beni çok şaşırtmıştı. D.Z.

10. Clinique Smart Clinical MD

Clinique nemlendirici krem

Amazon
Fiyatını Gör
Smart
Clinical Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kırışıklıkları engeller
Dolgunluk sağlar

Clinique Smart Clinical, yaşlanma karşıtı olup kırışıklıkların ve ince çizgilerin baş düşmanıdır. Bu krem cildinizin nem ihtiyacını karşılamakla kalmaz aynı zamanda nemi derinize hapseder. Sıkılaştırıcı etkisi sayesinde yıpranmış teninizi yeniden canlandırarak eski berrak görünümüne dönmesini sağlayan ürün bunlarla birlikte hyalüronik asit ile cilde daha dolgun bir görünüm kazandırır.

Kullanıcı Yorumları

? Mükemmel bir krem. Minik bir parça tüm yüzü nemlendirmeye yetiyor. Fiyatına göre performansı çok güzel. Zaten Clinique markasına denilecek bir laf asla olamaz. Birçok ürününü kullanıyorum hepsinde de hiçbir sorun yaşamadım. A.S.

? Tam bir bebeksi, cildim muhteşem oldu. Ertesi gün yüzümü yıkamama rağmen hala nemliydi. Küçük olduğuna bakmayın, işlevi gerçekten çok büyük. Ayrıca aldığımın ertesi günü elime geçtiği için çok teşekkürler. E.Y

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Garnier Nemlendirici TavsiyeleriBB Krem Tavsiyeleri

2024'ün en iyi Clinique nemlendirici kremi hangisi?

En iyi Clinique nemlendirici krem tavsiyelerine gelecek olursak;  terleme karşıtı, cildi yumuşatıcı, besleyici, yağlanma önleyici, onarıcı, kırışıklık ve akne karşıtı, leke giderici özelliğe sahip marka olarak biliniyor. 

Nemlendirici Kremler Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Erkeklerin ve kadınların en çok ihtiyaç duyduğu kozmetik ürünlerden olan nemlendirici kremler hakkında merak edilenleri cevapladık.

Nemlendirici kremler sivilce yapar mı?

Nemlendirici kremler sivilce ve aknelerin baş düşmanı olup vücudun nem dengesini geri kazandırmaya yarar. Bu sayede cilt sorunları ortadan kaldırılarak enfeksiyonlar yok edilir. Ancak bazı ciltler nemlendirici kremlerin içeriğindeki bileşenlere karşı hassas olabilir. Bu durumda sivilce sorunları ortaya çıkabilir.

Nemlendirici kremler yüze sürülür mü?

Nemlendirici kremler çeşitlerine göre farklı bölgelerde kullanılabilir. En yaygın kullanım yeri ise yüzlerdir. Piyasada satılan nemlendirici ürünlerin birçoğunu yüzünüze uygulayarak yağlanma sorunundan tamamıyla kurtulabilirsiniz.

Nemlendirici kremler ne işe yarar?

Nemlendirici kremler kapanan gözeneklerin açılmasını sağlayarak ciltte oluşan yağlanmanın önüne geçerler. Deri sorunlarını ortadan kaldıran bu ürünler cildin yumuşak ve ipeksi bir dokuya kavuşmasına yardımcı olmaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.