Garnier Marka En İyi 10 Nemlendirici Krem Önerisi

Birbirinden kaliteli Garnier nemlendirici kremlerini sizler için bu yazımızda inceledik.işte nem bombası garnier kremler...
Garnier Marka En İyi 10 Nemlendirici Krem Önerisi

Garnier Nemlendirici Krem Önerileri

Nemlendirici denildiğinde ilk akla gelen kozmetik markalarından Garnier'in kaliteli ve doğal ürünlerini inceledik. İşte el, yüz ve vücut için gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz kırışık azaltıcı ve canlılık kazandırıcı etkileri ile bilinen en iyi Garnier nemlendirici krem önerileri.

En İyi Garnier Nemlendirici Krem Listesi

SıraMarkalarEtkisineoldu Puanı
1Garnier HyaluronikOnarıcı10/9.9
2Garnier Nem BombasıNemlendirir10/10
3Garnier Botanik AntioksidanBesleyici10/9.6
4Garnier Nem Bombası SpreyKoruyucu10/9.5
5Garnier 3'ü 1 AradaNemlendirir10/9.4
6Garnier HyaluronikHassas Cilt10/9.7
7Garnier Bb KremNemlendirici10/9.8
8Garnier BotanikUzun Süreli10/9.8
9Garnier Nem DengesiGüneş Koruması10/9.8
10Garnier Botanik FerahlatıcıNemlendirici10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Garnier
Nemlendirici Kremler
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Garnier Nemlendirici Krem Tavsiyesi

İşte en iyi Garnier nemlendirici krem markaları:

1. Garnier Hyaluronik Aloe Jel

Garnier'in En İyi 10 Nemlendirici Krem Ürünü

Amazon
Fiyatını Gör
Hyaluronik Aloe Jel
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun süreli etkiYağlandırma hissi
Cildi onarır

Garnier'in Aloe vera içeren nemlendirici kremi cildinizde yağlı bir his bırakmadan 48 saat nemlendirici etki bırakmaktadır. Aynı zamanda Garnier, çok kurumuş ve yıpranmış cildinizi yeniden onarmaktadır. Teninizin en alt katmanlarına kadar nüfuz edebilen formülü sayesinde cildinize nemi hapsetmektedir. Bunlarla birlikte Hyaluronik asit sayesinde cildinizde oluşan lekeleri de zaman içerisinde soldurmaktadır.

Garnier Hyaluronik Aloe Jel Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün su gibi çok güzel de nemlendiriyor. Sadece sevmediğim yanı sürdükten sonra yapış yapış his bırakması, ancak o da zaten içinde aloe vera bulundurduğu için gayet normal. Zaten o hissiyat çok kalmıyor 1-2 dakika içinde geçiyor. Onun dışında çok güzel cilde aydınlık veren, nemlendiren ve ferahlatan bir ürün. B.Ç.

👤 Ürünü cildinizin emmesini istiyorsanız cildiniz nemliyken masaj yaparak yedirerek sürün. Ben hyaluronik asit içeren tüm ürünleri bu şekilde sürüyorum cildim böylece kolay emiyor ve kalıntı/katman olmuyor, etkisi daha çabuk oluyor. Ürüne gelecek olursak çok beğendim, cildimi bebek gibi yaptı. Cam kavanozda geliyor, kokusu güzel, şeffaf bir krem, alkollü değil. İ.K.

2. Garnier Nem Bombası Su Bazlı Nem Kaynağı Antioksidan Nemlendirici

Garnier'in En İyi 10 Nemlendirici Krem Ürünü

Amazon
Fiyatını Gör
Nem Bombası
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
24 saat boyunca etkiYanma hissi
Cildi nemlendirir

Garnier’in nem bombası olarak adlandırdığı bu kremi 24 saat boyunca cildinizde nemlendirici etkisi bırakmaktadır. Garnier nem bombası, antioksidan nar ve damla özleri içeren formülü sayesinde cildinizi dış etkenlerden koruyarak teninizin yıpranmasını engellemektedir. Aynı zamanda Garnier nem bombası, cildinizin ışıltısını arttırarak parlak ve ipeksi bir tene sahip olmanızı sağlamaktadır. Bunlarla birlikte Garnier nem bombası kullanım sonrasında cildinizde yağlı bir his bırakmadan cildinizi hem besler hemde nemlendirmektedir.

Garnier Nem Bombası Kullanıcı Su Bazlı Nem Kaynağı Yorumları

👤 Genellikle temizleyici jel ile temizledikten ya da peeling yaptıktan sonra az miktarda ürünü iyice cildime yedirerek kullanıyorum. Gerçekten cildi yumuşacık yapıyor. Baştaki jelimsi yapışkan kıvam çok miktar almanızdan kaynaklı olabilir. Daha az alıp iyice yüzünüze yedirirseniz çok memnun kalırsınız. Ürün miktarı az ama uzun süre yetiyor. S.K.

👤 Eş değer markalardaki diğer ürünleri de denemiş ve cildi alerjiye yatkın biri olarak tavsiye edebileceğim bir nemlendirici. Yüzümde sivilce yapmaması da benim için artı özelliği. Ferahlık hissi veriyor. Nemlendirme özelliği benim cildim için yeterli, yağlanma yapmıyor. Yüze ilk sürüldüğünde hafif kızarıklık yapıyor, hafif yapışkanlık hissi veriyor ama bu etki çok kısa bir süre sonra kayboluyor. E.K.

3. Garnier Botanik Besleyici Antioksidan Nemlendirici Krem

Garnier'in En İyi 10 Nemlendirici Krem Ürünü

Amazon
Fiyatını Gör
Garnier Botanik
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi beslerSivilce sorunu
Nemlendirme Yok

%98 Doğal içeriğe sahip olan Garnier botanik besleyici, cildinize hiçbir yan etki yapmamaktadır. Çiçek balı ile desteklenmiş özel formülü sayesinde cildinizin besin ihtiyacını karşılayarak daha parlak ve yumuşak bir tene sahip olmanıza yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda Garnier botanik besleyici nemlendirici kremi cildinizi dış etkenlere karşı bir bariyer oluşturarak cildinize tam olarak koruma sağlamaktadır. Bunlarla birlikte Garnier botanik besleyici, 48 saat boyunca cildinize nem kazandırmaktadır.

Garnier Botanik Besleyici Antioksidan Nemlendirici Krem Kullanıcı Yorumları

👤 Cildimi temizledikten sonra az kurulayıp hemen hafif ıslaklığın üstüne uyguluyorum. Cildi nemli tuttuğu kesin ama bazen gün içinde kalıp gibi bir bariyer oluşturduğu hissi ve görüntüsü geliyor. İlk sürdüğünüzde ipek gibi oluyor. Kısa süreli kullanımda ilk izlenimlerim bunlar şimdilik memnunum. Bu paraya bu sonuçtan fazlasını beklemek komik olur zaten. Ürün hızlı ve sorunsuz ulaştı, teşekkürler. E.T.

👤 Çok güzel bir dokusu var. İlk başta yapış yapış gibi his bıraksa da 2 dakika sonra pürüzsüz bir doku oluşturuyor ve yüzünüz parlıyor. BB krem altına da sürüyorum. Cildim karma olduğu için korkmuştum sivilce patlatırsa diye ama öyle olmadı. Bazıları kokusundan şikâyet etmiş ama ben rahatsız olmadım. B.U.

4. Garnier Nem Bombası Koruyucu ve Nemlendirici Sprey

Garnier'in En İyi 10 Nemlendirici Krem Ürünü

Amazon
Fiyatını Gör
Nem Bombası
Sprey Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Makyaj bozmazBoyut
Cildi korur 

Makyajınızın bozulma korkusu olmadan direkt olarak yüzünüze uygulayabileceğiniz bir nemlendirici sprey olan Garnier nem bombası, koruyucu özelliği sayesinde kullanıcılar tarafından olumlu geri dönüşler almaktadır. Aynı zamanda Garnier nem bombası koruyucu ve nemlendirici sprey, sizi güneşin zararlı uV ışınlarına karşı da tam koruma sağlamaktadır. Bu sprey ek olarak sizi dış etkenlerden de koruyarak gün boyunca parlak ve ipeksi bir cilt görünümü korumaktadır.

Garnier Nem Bombası Koruyucu ve Nemlendirici Sprey Kullanıcı Yorumları

👤 Ben internet sitesinden almadım ancak kullanıyorum, boyut olarak küçük olabilir ancak ferahlatması ve yüzünü aydınlatması harika. Sıktığım da yüzümün parladığını beyazladığını hissediyorum özellikle kara cilt tipleri için kurtarıcı bir ürün olabilir çok fazla beyazlatırsa eliniz ile dağıtmaktan çekinmeyin ve dudaklarınıza değdirmeyin. Ö.M.A.

👤 Güneş koruyucuların yüzümde yarattığı hissi sevmiyorum, gün içinde de makyaj üstüne tazelemeyi yapamıyordum. Bu ürün hem cildimde yok gibi hem de gün içinde tazelemek için ideal. En kısa zamanda stok yapacağım galiba yüzümü nemlendirdiğini de hissediyorum güneş koruyucuları gibi yağlı bir his bırakmıyor yumuşacık oluyorum ben çok memnun kaldım dediğim gibi stok yapacağım. T.D.

5. Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada

Garnier'in En İyi 10 Nemlendirici Krem Ürünü

Amazon
Fiyatını Gör
Saf&Temiz
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi nemlendirirSivilceyi artırıyor
3 özellik bir arada

Özel formülü sayesinde cildinizi temizler ve tıkanmış gözenekleri açabilmektedir. 3 özelliği bir arada sunan Garnier ile cildinizi 7 günde pürüzsüz bir hale getirin. Meyve yağlarıyla zenginleştirilen krem gün boyu teninizi nemlendirir.

Garnier Saf&temiz 3'ü 1 Arada Kullanıcı Yorumları

👤 Cildi pürüzsüz ve tazecik yapıyor. Güzel kokusuyla ferahlık veriyor tavsiye ederim. Tuğba K.

👤 Cildim yağlıydı ve siyah noktalarım vardı. 1 haftada siyah noktalardan eser kalmadı. N** E**

6. Garnier Hyaluronik Aloe Krem

Garnier'in En İyi 10 Nemlendirici Krem Ürünü

Amazon
Fiyatını Gör
Hyaluronik Aloe
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hassas ciltler içinYağlandırma hissi
Uzun süreli etki

Garnier hyaluronik aloe nemlendirici kremi, kuru ve hassas ciltler için özel olarak üretilmiştir. Vegan formül içerikli Garnier hyaluronik aloe nemlendirici krem, 48 saat boyunca cildinize yoğun nemlendirme sağlamaktadır. Aynı zamanda aloe vera içeren Garnier hyaluronik aloe nemlendirici krem, kullanım sonrasında cildinize ferahlatıcı bir his bırakmaktadır. Bunlarla birlikte cildinizi kurumaya karşı koruyarak derinizin alt katmanlarına nemi hapsetmektedir. Hafif yapısıyla kolayca emilen Garnier hyaluronik aloe nemlendirici krem, kullandıktan sonra cildinizde akne ve sivilce yapmamaktadır.

Garnier Hyaluronik Aloe Krem Kullanıcı Yorumları

👤 İnanılmaz kuru ve hassas bir cildim olduğu için denemediğim krem kalmadı. Birçoğu alerji yaptı, çok ünlü ve pahalı kremler kullandım. Bu kremi de yorumlardan tesadüfen sipariş verdim. Çok güzel, harika bir kokusu var ve çok iyi nemlendiriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. T.S.

👤 Mükemmel bu fiyata böyle güzel bir krem kullanmadım. Daha önce darphin kullanıyordum iki senedir, fiyatları uçunca artık almak istemedim daha uygun markalar denerken bunu buldum ve bayıldım pahalı markalara gerek yok hiçbiri mucize yaratmıyor, iki tane yedekledim bile güzel nemlendiriyor sivilce yapmadı hametanla karıştırıp kullanıyorum sivilce izleri için daha hızlı iyileşiyor bence. 10/10 Y.B.

7. Garnier Bb Krem

Garnier'in En İyi 10 Nemlendirici Krem Ürünü

Amazon
Fiyatını Gör
Garnier
BB Krem Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Güneş ışınlarından korurEtki süresi
Cildi nemlendirir

Yağlı ciltlere özel olarak üretilen Garnier Bb, sizi zararlı güneş ışınlarından korumaktadır. Cildinizin nemli kalmasını sağlayan krem, aynı zamanda gözenekleri ve kusurları ortadan kaldırmaktadır. Parlama yapmayarak cildin renk tonunu eşitler.

Garnier Bb Krem Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünü beğendim yağlı değil sürüldüğü anda tenle birleşiyor ve uzunca bir süre yağlanma parlama yapmıyor. O** K**.

👤 Çok hızlı elime geldi ürün zaten çok güzel yıllarca kullanıyorum. F** İ**.

8. Garnier Botanik Rahatlatıcı Antioksidan Nemlendirici Krem

Garnier'in En İyi 10 Nemlendirici Krem Ürünü

Amazon
Fiyatını Gör
Botanik
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun süreli etki
Pürüzsüz cilt

Garnier Botanik Rahatlatıcı sahip olduğu antioksidanla yumuşaklık hissi sağlamaktadır. Aynı zamanda cildinizde ki gerginlik hissini tamamen azaltmaktadır. Pürüzsüz ve yumuşacık bir cilde sahip olmanıza yardımcı olan Garnier, 48 saat boyunca nem etkisi sunmaktadır.

Garnier Botanik Rahatlatıcı Kullanıcı Yorumları

👤 Kokusu, yapısı çok güzel. Miktarı yeterli, kutu bitmeden uzun süre kullanacağım gibi duruyor. Cilt tipim yağlı olduğu için az miktarda sürmem gerekiyor, aksi takdirde gereğinden fazla yağlı bir görünüm oluyor. Hassas ciltler için tavsiye ederim. Memnun kaldım. Fiyat performans ürünü. D.Y.

👤 Tek kelimeyle bayıldım. Kuru ve hassas bir cilde sahibim. Birçok nemlendirici denedim ya sivilce yaptı ya da cildim kremi kustu. Ama bu krem harika. Yağlı his bırakmadan tüm gün cildim yumuşacık. Ayrıca makyajımın ilk adım parçası. Kargoda çabuk ve özenliydi. Çok güzel korunaklı paketlenmişti. Kesinlikle tavsiye ediyorum. N.D

9. Garnier Nem Dengesi Hassas Ciltler İçin Krem

Garnier'in En İyi 10 Nemlendirici Krem Ürünü

Amazon
Fiyatını Gör
Nem Dengesi
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun süreli etki
Güneş ışınından koruma

Kullanımdan itibaren tam 24 saat nem etkisi sunan Garnier’in formülündeki bitki özleri aynı zamanda cildinizi beslemektedir. Hassas ciltlerin en çok zarar gördüğü güneş ışınlarından sizi koruyarak cildinizi korumaktadır. Hızlıca emilen bu ürün gündelik kullanım için uygundur.

Garnier Nem Dengesi Kullanıcı Yorumları

👤 Ben bu üründen çok çok memnun kaldım. Cildim hassas kılcal damarlar yüzeye yakın ve kuru, çoğu zaman cildimde gün içerisinde gerginlik hissi olurdu, bu kremi kullanmaya başladıktan sonra hiçbir sorunum kalmadı. Gün içerisinde cildim gayet iyi. Bu fiyata böyle bir krem ürettikleri için teşekkürler. N** C**.

👤 Yeni kullanmaya başladım henüz urun hakkinda soylenecek sey yok. F** A**.

10. Garnier Botanik Ferahlatıcı Antioksidan Krem

Garnier'in En İyi 10 Nemlendirici Krem Ürünü

Amazon
Fiyatını Gör
Botanik Antioksidan
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
48 saat boyunca etkiSivilcelenme sorunu
Cildi nemlendirirNemlendirme Yok

Formülünde %96 oranında doğal malzeme kullanılan Garnier Botanik, cildinizi nemlendirerek ferahlamasını sağlamaktadır. Antioksidan özellikli bu krem gündelik yaşantıda rastlanan cilt sorunlarını engellemektedir. Böylelikle cildiniz her an pürüzsüz yapıya sahip olur.

Garnier Botanik Kullanıcı Yorumları

👤 Yeni kullanmaya basladım ama sürdükten sonra yüzümde bıraktıgı his hosuma gitti yumusak ve pürüzsüz. A** F**.

👤 Daha yeni elime geçti yağlı hissi pek bırakmıyor ama yüzü karma olanlar tercih etmemeli bence. B** E**.


Garnier Hakkında Sıkça Sorular Sorular

Kalitesiyle krem markaları arasında önde gelen Garnier’e sorulan soruları yanıtladık. İşte Garnier hakkında sıkça sorulan sorular.

Garnier BB krem nasıl kullanılır?

Makyaj süngeriyle beraber uygulayabileceğiniz Garnier BB, cildinizi nemlendirir ve aynı zamanda lekeleri kapatmaktadır.

Garnier Skin Active ne ise yarar?

Kullanılan bölgeyi besler ve önceki halinden daha yumuşak bir hale gelmesini sağlamaktadır.

Garnier maske kaç dakika bekletilir?

Sürdüğünüz maskeyi en fazla 3 dakika bekletin ve daha sonra iyice durulayınız.

En iyi garnier nemlendirici krem çeşitleri hangileridir?

1. Garnier Hyaluronik Aloe Jel
2. Garnier Nem Bombası Su Bazlı Nem Kaynağı Antioksidan Nemlendirici
3. Garnier Botanik Besleyici Antioksidan Çiçek Balı Nemlendirci Krem
4. Garnier Nem Bombası Koruyucu ve Nemlendirici Sprey
5. Garnier Saf&temiz 3'ü 1 Arad
6. Garnier Hyaluronik Aloe Krem
7. Garnier Bb Krem
8. Garnier Botanik Rahatlatıcı Antioksidan Nemlendirici Krem
9. Garnier Nem Dengesi Hassas Ciltler İçin Krem
10. Garnier Botanik Ferahlatıcı Antioksidan Krem

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.