Ekcan Group Mod Çekmeköy Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Mod Çekmeköy, Ekcan Group tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Ekcan Group Mod Çekmeköy Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Ekcan Group "un İstanbul Çekmeköy'de inşa ettiği " Mod Çekmeköy " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

3 bin 330 metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Mod Çekmeköy’de 38 konut bulunuyor. Ocak 2019'da teslim edilmesi planlanan Mod Çekmeköy projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 30 oranında prim sağlaması bekleniyor. Mod Çekmeköy projesinde kira getirileri ise 2 bin TL'den başlaması bekleniyor.

Mod Çekmeköy’de aynı zamanda yüzme havuzu, sauna ve fitness merkezi gibi sosyal imkanlar da bulunuyor.

Mod Çekmeköy projesinde 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Mod Çekmeköy Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Mod Çekmeköy projesinde " 2+1 ve 3+1 " olmak üzere çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 104 ve 158 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 460.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 144 ve 151 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 630.000 TL " olarak belirlenmiş.


Mod Çekmeköy Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Mod Çekmeköy projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlanıyor. Ayrıca yüzde 30 peşinat ile kalan kısım için 6 ay sonra ödemesine başlanacak banka kredisi kullanılabiliyor. Mod Çekmeköy projesinde bir diğer ödeme şekli olarak yüzde 40 peşinat ile kalan kısım için 12 ay sonra ödemesine başlanacak banka kredisi kullanılabiliyor. Şirket içi vade imkanı olarak ise yüzde 35 peşinat veriliyor kalan kısım için 18 ay 0 faiz vade imkanı sağlanıyor.


Mod Çekmeköy Nerede? (Konum ve Adres)

Alemdağ Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. 95. Sok. No:1 İspınoz Parkı Yanı Çekmeköy/İstanbul


Mod Çekmeköy Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Mod ÇekmeköyMod ÇekmeköyMod ÇekmeköyMod Çekmeköy

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.