KİPTAŞ Locamahal Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Locamahal, KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
KİPTAŞ Locamahal Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" KİPTAŞ "ın İstanbul Zeytinburnu’da inşa ettiği " Locamahal " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

36 bin metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Locamahal’da 20 blokta toplam 1262 konut bulunuyor. Locamahal projesi Zeytinburnu sahiline 800 metre mesafede konumlanıyor. Sahil yolu ve E5’in tam ortasında yer alan proje, Bakırköy’e, Atatürk Havalimanı’na, Yenikapı İDO iskelesine, Avrasya Tüneli ve Marmaray’la Anadolu Yakası'na dakikalarla ifade edilecek uzaklıkta. Locamahal’in, çevresinde hastaneler, AVM’ler, okullar ve yemyeşil parklar bulunuyor.

Locamahal’da aynı zamanda yüzme havuzu, sauna ve fitness merkezi gibi sosyal imkanlar da bulunuyor.

Locamahal projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Locamahal Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Locamahal projesinde " 2+1, 3+1 ve 4+1 " olmak üzere çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 119 ve 128 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 641.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 154 ve 178 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.239.000 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 195 ve 208 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.038.000 TL " olarak belirlenmiş.


Locamahal Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Locamahal Veliefendi projesinde yüzde 20 peşinatla 24 ay şirket içi vade sunuluyor.  Banka kredisi kullanmak isteyenler için ise yüzde 20 peşinat ile kalan kısım için 120 aya varan anlaşmalı bankalardan kredi talep edilebiliyor. Ayrıca tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor.


Locamahal Nerede? (Konum ve Adres)

Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi/Zeytinburnu


Locamahal Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

LocamahalLocamahalLocamahalLocamahal

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.