Bodur Gayrimenkul Daire Kartal Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Daire Kartal, Bodur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Bodur Gayrimenkul Daire Kartal Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Bodur Gayrimenkul " tarafından İstanbul Maltepe’de inşa ettiği " Daire Kartal " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir arazi üzerinde yükselen Adam Kule projesi, 174 daireden oluşuyor. Proje, Yakacık metro istasyonuna 350 metre, Kartal metro istasyonuna 950 metre, Pendik Marina'ya 8 kilometre, Bostancı'ya 12 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 23 kilometre mesafede yer alıyor.

Projede aynı zamanda yüzme havuzu, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Daire Kartal projesinde 1+1, 2+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Daire Kartal Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Daire Kartal’da " 1+1, 2+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 40 ile 70 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 398.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 75 ile 105 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 514.000 TL " olarak belirlenmiş.


Daire Kartal Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

GYODER’in başlattığı ‘Gayrimenkulde güç birliği’ çerçevesinde, ‘ Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0.70 faiz ’ seçeneği sunan Bodur Gayrimenkul; ayrıca ‘ Yarısını teslimde öde ’ kampanyasıyla da ‘ Daire Kartal ’dan konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.


Daire Kartal Nerede? (Konum ve Adres)

Yalı Mah. Halk Sok. No:10 34873 Kartal/İstanbul


Daire Kartal Projesi ve Örnek Daire

daire-kartal-004.jpgdaire-kartal-005.jpgdaire-kartal-006.jpgdaire-kartal-007.jpg

s

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.