Bunlara İmkanınız Yetmeyebilir! İşte Sizleri Maddi Anlamda Zorlayacak 10 Kostüm!

DC Evreninde üretilmesi bir milyon dolardan fazla takım elbise var. Kurgusal bir kıyafet için öne çıkacak çok şey var. İşte maddi anlamda zorlayacak süper kahraman kostümleri...
Bunlara İmkanınız Yetmeyebilir! İşte Sizleri Maddi Anlamda Zorlayacak 10 Kostüm!

Dünya'nın En Pahalı Kostümleri

Örümcek Adam önceden "herkes maskeyi takabilir" demişti. Söz konusu süper kahraman kostümleri olunca çoğu insanın karşılayabileceği tek şey bu. Ucuz olmayan en sevilen süper kahramanları anımsatan kıyafetlerin bazıları bir kol ve bacaktır. DC Evreninde üretilmesi bir milyon dolardan fazla takım elbise var. Kurgusal bir kıyafet için öne çıkacak çok şey var. İşte maddi anlamda zorlayacak süper kahraman kostümleri...


1. Pembe DeadPool Takımı

Deadpool meraklıları, genelde pembe değil kırmızı kıyafet giydiğini biliyor. 2018 yılında Ryan Reynolds, meme kanseri bilinçlendirmesine yardımcı olmak için farkındalık yaratmak için Deadpool Takımı çekilişi yaptı. Katılma ücreti ise 10 dolardı. Ryan Reynolds, bu çekilişten 500.000 dolardan fazla topladığını açıkladı. Farkındalığı ortaya çıkarmak için önemli ve harika bir yol. 

pembe-deadpool-takimi.jpg


2. Batman 

Bu ikonik kahramanların bazılarını oynama ayrıcalığına sahip olduklarında, kostümlerini korumak isteyeceklerini düşündük. Prodüksiyon bittikten sonra, Affleck kıyafeti istediğini söyledi, fakat ona 100.000 dolar geri ödeyeceklerini söyledikten sonra vazgeçti.

batman-004.jpg


3. Demir Adam

İlk filminden bu yana, Iron Man gardırobunda bir sürü değişiklik yapıldı. Her filmde bir önceki filmden daha fazla maliyet harcadı. Bu karakterin maliyeti 325.000 $'dır. Bu da sıradan günlük vatandaş olanlar için çok fazla bir ücrettir.

demir-adam.jpg


4. Süpermen

Christopher Reeves'in 1983'te yayınlanan Süpermen 3'te giydiği kıyafet Julien'deki Müzayede 200.000 dolara satıldı. Bu kadar pahalı olduğunu bizde düşünmemiştik. 

supermen.jpg


5. Yaylı Adam

Dc karakteri Arrow TV'de yayınlamaya başladığından beri büyük bir izleyici kitlesi topladı. DC Comics kahramanı sadece Ok olarak bilinen yay ve oklu bir kahramanın çok güzel bir elbisesi var. Bu kostümün ücreti ise 5.000 $'dır.

yayli-adam.jpg


6. Shazam

Süper kahraman Shazam, çok güçlü bir kahramandır. Yetişkin formunda bile çocuk taklidi yapar. Bu sorun onun en küçük sorunlarından biridir. Peki bu kostümün maliyeti ne kadar diye sorulduğunda, kostüm tasarımcısı Leah Butler, bu takımın ucuz olmadığını söyledi.

shazam.jpeg


7. War Machine

Sonunda Marvel Evrenine giren In Iron Man 2  yeni karakteri olan War Machine'yi tanıttı. Bu karakterin maliyeti 132.000 $'dır.

 war-machine.jpg


8. Kudretli Thor

Chris Hemsworth, Marvel dünyasındaki Thor'u Thunder olarak oynamaktan aşırı zevk alıyordur. Thor'un ilgi çekici kıyafeti 5.000 doların üzerinde açık arttırmada satışa sunulmuştur.

thor-001.jpg


9. Kör Savaşçı

Netflix'in en şaşırtıcı dizisi olan Daredevil'i yayınlamadan önce Marvel hayranlarını 2003'te geri kör bir savaşçı olarak Ben Affleck'i içeren bir film çekmeye çalıştı. Takım elbise 57.500 dolardı.

kor-savasci.jpg


10. Gatchaman

Ters tepki korkusu ve karakterlerin doğru şekilde onaylanmaması genellikle önemli bir sorundur. Bu kıyafetlerin her biri 40.000 dolara mal oldu. 

gatchaman.jpeg

Önerilen İçerik: Marvel Filmleri Sırası, İzleme Listesi & En İyi Marvel Filmleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.