Ekrandan Ayrılamayacağınız En İyi 15 Disney Plus Dizisi

Disney+ satın aldıysanız ve ne izleyeceğinizi bilmiyorsanız bu içeriğimiz tam size göre. İşte en iyi 15 Disney Plus Dizisi...
Ekrandan Ayrılamayacağınız En İyi 15 Disney Plus Dizisi

Disney+ satın aldıysanız ve ne izleyeceğinizi bilmiyorsanız bu içeriğimiz tam size göre. Henüz içimize yeni dahil olan Disney+'ın bünyesindeki eşsiz dizileri sizler için derledik. 

İşte en iyi 15 Disney Plus Dizisi...

1. Tell Me Lies

Disney+ Dizileri
Lucy ve Stephen üniversitede tanıştıklarında, görünüşte sıradan seçimlerin geri dönülemez sonuçlara yol açtığı ortaya çıkmaya başladığında hayatları şekillendirilmeye başlar. İlişkileri tipik bir kampüs aşkı olarak başlamış olsa da kısa süre sonra yalnızca kendi hayatlarında değil çevrelerindeki hayatlarda da kalıcı olarak değişimler meydana gelmeye başlar.

TürDram
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMeaghan
Oppenheimer
OyuncularGrace Van
Patten
Jackson
White
Catherine
Missal

2. Kaçış

Disney+ Dizileri
Bugüne kadar istediği başarıyı yakalayamamış olan Mehmet, muhabir arkadaşı İlker ve aktivist Zeynep’in de bulunduğu bir grup ile beraber Ezidi köyünde araştırma yapmak üzere gider. Lakin radikal terör örgütünün köye yapmış olduğu baskının altında kurtulmaları mümkün olmaz. İçlerinden birçoğu acımasız bir şekilde öldürülürken son anda örgütün eline düşmekten kurtulan Mehmet hem arkadaşlarını kurtarabilmek hem de kendisine bir yaşam kurabilmek için savaşmaya başlar.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularEngin
Akyürek
İrem
Helvacıoğlu
Aziz
Çapkurt

3. Candy

Disney+ Dizileri
Candy, 1980’lerde her şeyi kitabına uygun yapmaya çalışan bir ev hanımı ve annedir. İyi bir koca, iki çocuk, güzel bir ev ve dikkatli bir şekilde planlanmış günahlar bulununca Candy’nin hayatı gayet kusursuzdur. Lakin içindeki uyum baskısı arttıkça daha fazla özgürlük elde etmek ister. Biri ona susmasını söyleyene kadar bu özgürlük bağlılığı büyür ve işler ölümcül sonuçlar doğurmaya başlar.

TürBiyografiPolisiyeDram
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenNick
Antosca
Robin
Veith
OyuncularJessica
Biel
Melanie
Lynskey
Pablo
Schreiber

4. Rookie Cops

Disney+ Dizileri
Kore Ulusal Polis Üniversitesi’ndeki iki öğrenci, tam teşekküllü birer polis olabilmek için hayatlarındaki tüm zorluklara göğüs germektedir. Birbirinden farklı olan bu iki öğrenci, kuşak farklılıklarını kapatmaktan ve kampüste kendilerine uygun romantizmi yaşamaktan kaçamazlar.

TürDramRomantik
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularKang
Daniel
Chae
Soo-bin
Lee
Sin-young

5. Limbo

Disney+ Dizileri
Sofia her şeye sahip gibi görünen genç bir milyonerdir. Göz alıcı hayatı her istediğini yerine getiren bir ailenin varlığı ve suç ortağı olan harika arkadaşları ile mükemmeldir. Babası öldüğünde ise, doğduğu ev olan Buenos Aires’e geri döner ve aile şirketi olan, iki erkek kardeşiyle rekabete girmeye başlar. Babasının yıllarca korumuş olduğu sırları öğrendikçe ise Sofia tökezlemeye başlar. Kendine olan güvenini hiçe sayarak yeni hedefleri için yürümeye başladığında ise lehine kullanacağı güçlü silahlara dönüştürecektir.

TürDram
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMariano
Cohn
Gaston
Duprat
OyuncularClara
Lago
Mike
Amigorena
Esteban
Perez

6. Dünyayla Benim Aramda

Disney+ Dizileri
Ünlü bir oyuncu olan sevgilisiyle arasındaki büyük aşkı zamanla yitmeye başlamış olan İlkin, ilişkisinde yabancılaşmaya başlar. Günün birinde, sosyal medyadan açtığı sahte bir hesap ile sevgilisine ulaştığında ise erkeklerin aklını çelebilecek olan bir kadını yaratmaya başlar.

TürDram
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularDemet
Özdemir
Buğra
Gülsoy
Zerrin
Tekindor

7. Big Mouth

Disney+ Dizileri
Chang-ho, yaklaşık olaran yüzde onluk bir kazanma oranına sahip olan avukattır. Konuşkan bir insan olmasından dolayı insanlar ona türlü lakaplar takar. Bir cinayet davası ile karşı karşıya kaldığında dahi dolandırıcı olarak bilinen Koca Fare parmaklıklar arkasına atılır. Chang-ho kendi hayatını tehlike içerisinde bulduğunda ise işler değişmeye başlar.

TürAksiyonSuçDram
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularLee
Jong-suk
Im
Yoon-ah
Kim
Joo-hun

8. American Horror Story

Disney+ Dizileri
Fiziksel ve psikolojik dehşet, çürümeye yüz tutmuş bir aileyi, bir akıl hastanesinin çalışanları ve sakinleri de dahil olmak üzere bir cadılar meclisini, bir sirk ucube kadrosunu ve daha nicesini etkilemeye başlar. Sadakatsizlik, akıl sağlığı sorunları, baskılar, ayrımcılıklar, bağımlılık ve daha nice temalara uygun olan temalara ait bölümler de sizlerle.  

TürDramKorkuBilim Kurgu
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenBrad
Falchuk
Ryan
Murphy
OyuncularLady
Gaga
Kathy
Bates
Angela
Bassett

9. The Walking Dead

Disney+ Dizileri
Şerif yardımcısı Rick, bir olaya müdahale etmeye kalktığında vurulur ve aylarca sürecek olan komaya girer. Uyandığı anda kendisini bir zombi kıyametinin içinde bulur. Ne yapacağını bilmeden ailesinin yaşayıp yaşamadığını bulmak için yıla koyulduğunda bir grup ile karşılaşır ve bu grubun lideri haline gelir. Görevleri birer birer üstlenirken grubun hayatta kalması için elinden geleni yapmaya hazırdır.

TürDramKorkuGerilim
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenFrank
Darabont
OyuncularAndrew
Lincoln
Norman
Reedus
Melissa
McBride

10. Daradevil

Disney+ Dizileri
Matt henüz daha küçük bir çocukken, korkunç bir kazada kimyasal madde sızıntısı nedeniyle kör olur. Kör olması onu sınırlamak yerine, dünyada eşi benzeri görülmemiş olan insanüstü duyular elde etmeye başlar. Güçleri ile adaleti sağlamak için harekete geçtiğinde ise kendisini bir hukuk firmasında avukat olarak değil aynı zamanda geceleri kanun koyucu olarak Daradevil’a dönüşür.

TürAksiyonSuçDram
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenDrew
Goddard
OyuncularCharlie
Cox
Vincent
D’Onofrio
Deborah
Ann Woll

11. The Gifted

Disney+ Dizileri
Banliyöde yaşamakta olan bir ailenin, çocuklarının mutant güçlerinin olduğunu öğrendiklerinde hayatları tamamen değişir. Mutantlara karşı var olan güvensizlik ve korkuyla dolup taşan bir çağda insanlar ile mutantlar arasında bir yaşam mücadelesi verilmektedir. Düşmanca davranan bir hükümetten kaçmaya çalışan aile, mutantların oluşturduğu bir yer altı ağına katıldığında, hayatta kalmak üzere büyük bir savaş başlar.

TürAksiyonDramFantastik
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenMatt
Nix
OyuncularStephen
Moyer
Amy
Acker
Sean
Teale

12. Masumiyet

Disney+ Dizileri
Evli ve iki çocuk annesi olan Bahar’ın hayatı 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla birlikte tamamen değişir. Kızı Ela’nın ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değildir ve babasının başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızının bu yanlış ilişkisini ortadan kaldırmak isteyen Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez.

TürDramGerilim
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2021
Yönetmen-
OyuncularDeniz
Çakır
Mehmet
Aslantuğ
Hülya
Avşar

13. Lie To Me

Disney+ Dizileri
Cal Lightman beden dili dersi veren ve bunu kullanarak dürüst bir servet kazanan bir adamdır. Çeşitli kamu makamları tarafından çeşitli soruşturmalara giden Cal, polis ve benzeri kişilere yardım ederek kazancının daha fazlasını elde eder. Bu sayede, müşterileri ve diğerleri gibi akıl oyunlarına katlanmadan kendi başına bir ekip kurmaya başlar.

TürSuçDramGizem
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenSamuel
Baum
OyuncularTim
Roth
Kelli
Williams
Brendan
Hines

14. The Strain

Disney+ Dizileri
New York City’deki Hastalık Kontrol Merkezi Kanarya Ekibi başkanı olan Dr. Ephraim’in hikayesi sizlerle. O ve ekibi, eski ve kötü olan bir vampirizm türünün ayırt edici özelliklerini taşına gizemli bir salgını araştırmak üzere çağrılırlar. Gerginlik yayılırken, Eph ve ekibi her geçen gün New York’luların oluşturduğu mecliste insanlığın kaderi için savaşırlar.

TürDramFantastikKorku
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenGuillermo
del Toro
Chuck
Hogan
OyuncularCorey
Stoll
David
Bradley
Kevin
Durand

15. Terra Nova

Disney+ Dizileri
2149’da dünya neredeyse kirlilikten dolayı yok olacaktı. Polis dedektifi Jim, fazladan bir çocuk olan Zeo’yi yasadığı bir şekilde büyütmeye çalışırken bu fark edilir ve hapse atılır. Eşsiz bir zaman-uzay-süreklilik yarığından geçip giderken dinozorların çağındaki bir ormanda ailesine katılmak için hapisten çıktığında ise işler tamamen değişmeye başlar.

TürMaceraDramGizem
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenKelly
Marcel
Craig
Silverstein
OyuncularJason
O’Mara
Shelly
Conn
Christine
Adams

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.