Hüzne Boğulacağınız En İyi 16 Disney Plus Dizisi | 2024

Kimi diziler vardır ve bazı sahneleri ile kalbinize küçük bir yara bırakır. Sizler için Disney+'da kalbinizi yaralayacak en iyi dram dizilerini derledik.
Hüzne Boğulacağınız En İyi 16 Disney Plus Dizisi | 2024

Kimi diziler vardır ve bazı sahneleri ile kalbinize küçük bir yara bırakır. Sizler için Disney+'da kalbinizi yaralayacak en iyi dram dizilerini derledik. Listemizdeki dizileri izlerken küçük gözyaşları akıtacaksınız. 

İşte en iyi 16 Disney+ Dram Dizisi...

1. The Dropout

Disney+ Dram Dizileri
Henüz 19 yaşındayken, öğrenim gördüğü Stanford Üniversitesi’ni bırakıp kendi şirketini kuran Elizabeth’in hayatı sizlerle. Yeni Steve Jobs olarak anılan ve kendi malvarlığıyla milyarder olan kadınlar listesinde yer alan Elizaberh, büyük bir yükseliş sağlar. Lakin her yükselişin bir düşüşü de bulunmaktadır.

TürDramBiyografi
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenElizabeth
Meriwether
OyuncularAmanda
Seyfried
Naveen
Andrews
Michel
Gill

2. Santa Evita

Disney+ Dram Dizileri
Evita’nın mumyalanmış bedeni, 22 yıl süren ve 33 yıllık yaşamına kadar olaylı geçen bir yolculuğa hazırdır. Evita 1952 yılında ölür lakin cesedi hiçbir zaman inşa edilmeyen bir anıtın üstünde üç yıl boyunca bekletilir. Başkan Peron’un hükümeti askeri bir darbe ile devrildiğinde ise Evita’nın cesedi 19 yıl boyunca saklanır.

TürDramBiyografi
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRodrigo
Garcia
OyuncularNatalia
Oreiro
Diego
Veazquez
Francesc
Orella

3. It Was Always Me

Disney+ Dram Dizileri
Lupe 22 yaşındayken Kolombiyali söz yazarı babasının öldüğünü öğrenir ve hayatı tamamen değişir. Kolombiya’ya vardığı anda Lupe, babasının asistanı ve Noah ile tanışır. Lupe, Meksika’ya dönmek yerine babasının ölümün bir kaza olmadığına şüphelenerek Kolombiya’da kalmaya devam eder. Noah ve Lupe beraber gizemle dolu bir maceraya atılırlar.

TürDramGizemMüzikal
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJuan Felipe
Cano
OyuncularKarol
Sevilla
Adriana
Romero
Pipo
Bueno

4. Cahil Periler

Disney+ Dram Dizileri
Antonia, kocası Massimo’yu bir kaza sonucunda kaybettiğinde Michele isminde bir adam ile yaşadığı yasak aşkı öğrenir. Bu haber ile yıkılan Antonia, kendisini kocasının gizli hayatını araştırmaya başlamışken bulur. Lakin ölmüş kocasının ikinci ailesi olarak gördüğü Michele ve onun arkadaşlık grubu ile beklenmedik bir dostluk kurar.

TürDramRomantik
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenFerzan
Özpetek
OyuncularEdoardo
Purgatori
Cristiana
Capotondi
Luca
Argentero

5. Revenge of Others

Disney+ Dram Dizileri
Busan’da bir yetimhanede büyüyen Chanmi, Seul’e evlat edinilen ikiz kardeşi Wonseok’un intihar ettiğini duyar. Chanmi, kardeşinin öldürüldüğüne inanmaktadır ve suçlunun hala okulda olduğundan şüphelidir. Lakin ne polis ne de Wonseok’u evlat edinen ailesi Chanmi ye inanmaz ve kendi başına halletmek üzerine harekete geçer.

TürDramGizemGerilim
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKim
Yoo-Jin
OyuncularShin
Ye-eun
Park
Solomon
Seo
Ji-hoon

6. A Teacher

Disney+ Dram Dizileri
Güzel ve oldukça esrarengiz olan Claire, Westerbrook Lisesi'nin en yeni öğretmenidir. Üniversiteki sevgilisiyle olan evliliğinden memnun olmayan Claire’in hayatı, İngilizce son sınıf öğrencisi Eric’in SAT sınavına hazırlanması ile değişir. Dışarıdan mükemmel görünen Eric’in hayatı okulun baskılarını dengelemeye çalışmak ile alt üst olmaktadır. Claire ve Eric birlikte daha fazla zaman geçirmeye başladığında ise sınırlar aşılır ve manipülasyon oyunları meydana gelmeye başlar.

TürDram
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenHannah
Fidell
OyuncularKate
Mara
Nick
Robinson
Ashley
Zukerman

7. Atlanta

Disney+ Dram Dizileri
Earn Atlanta’ya vardığı anda, kuzeni Alfred’in şehrin en yeni rap sanatçısı olduğunu farkeder. Earn son derece akıllı, gözlemci ve kayıp bir durumdadır. Hayal kırıklıklarına uğramış bir çağda olan Earn’ün amacı ise markasını bulmak ve bu konuda mücadele etmektir. Earn kendini bulabilmek için Alfred’in menajeri olduğunda ise işler değişmeye başlar.

TürKomediDramMüzikal
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenDonald
Glover
OyuncularDonald
Glover
Brian Tyree
Henry
Lakeith
Stanfield

8. Better Things

Disney+ Dram Dizileri
Üç kızını Los Angeles’ta yetiştirmek için mücadele veren Sam’in hayatı sizlerle. Sam kızlarının hem babası hem annesi hem hakemi hem de polisidir. Sam ayrıca eski bir İngiliz vatandaşı olan ve caddenin tam karşısında yaşayan annesi Phil ile de ilgilenmektedir. Kendisini suçlu hissettiği anlarda herkese fazlaca sevgi göstermeye özen verir. Sam geçimini sağlamaya, kızlarının hayatını kusursuz yapmaya ve bir iki arkadaşıyla eğlenebilmeye kendisini adamaya başlar.

TürDramKomedi
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenPamela
Adlon
Louis
CK
OyuncularPamela
Adlon
Mikey
Madison
Hannah
Riley

9. Bir Aile Hikayesi

Disney+ Dram Dizileri
Aynı gün doğmuş olan dört kişi. Dördü de hayatlarının en önemli gününü yaşamak üzeredirler. Cem, eşi Reyhan ile doğum gününü kutlamak üzere hazırlıklar yaparken Reyhan’ın doğum sancıları başlar. Riskli bir doğum olacak olsa da son ana kadar her şeyin yolunda gideceğine ve bebeklerini kucaklarına alacak olmanın inancı ile birbirlerine sarılırlar.

TürDram
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenMerve Girgin
Aytekin
Murat
Şenöy
OyuncularSongül
Öden
Birkan
Sokullu
Ceşil
Nalçakan

10. Castle

Disney+ Dram Dizileri
Ünlü suç romanı yazarı Richard; boşanmış, genç kızına tek başına bakan, eski Broadway yıldızı annesinin etkilerinden bir türlü kurtulamayan bir adamdır. İlham bulmaktan zorluk çektiği sıralarda New York Polis Departmanı onu kitaplarından anlattıklarıyla örtüşen bir dizi cinayetten dolayı sorguya çektiğinde ise işler değişir. Başlarda gerilim kıvılcımları havada uçuşurken Richard kitabından da yardım alarak katilin peşine düşmeye başlar.

TürDramKomediSuç
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenAndrew W.
Marlowe
OyuncularNathan
Fillion
Stana
Katic
Susan
Sullivan

11. The Chi

Disney+ Dram Dizileri
Chicago’nun güney yakasında aileler işlerine giderken çocuklar okul için hazırlanır. Genç yetişkin olan her bir birey geçimini sağlamak için çalışmak zorundadır ve yaşlılar da verandalarında mahallelerine göz kulak olurlar. Lakin zorlu mahallede, gerçek tehlikeler hayalleri ezmek için her gün tehditler savurmaya başlar. İnsanlar için her şey ölüm kalım olayına döndüğünde ise işler kötü sonuçlar doğurur.

TürDram
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenLena
Waithe
OyuncularJason
Mitchell
Yakup
Latimore
Ntare Guma
Mbaho Mwine

12. Damages

Disney+ Dram Dizileri
Ülkenin en saygın ve nefret edilen avukatı Patty, onun parlak ve hırslı yardımcısı Ellen’ın ülkenin en zengin CEO’larından birisi olan Arthur’u hedef alan toplu bir davası ile uğraşmaları sizlerle. Patty, Arthur ve avukatıyla mücadele ederken, Ellen ne pahasına olursa olsun kazanmak için elinden gelenin yapmaya hazırdır.

TürDramSuçGizem
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenGlenn
Kessler
Todd A.
Kessler
OyuncularGlen
Close
Rose
Byrne
Tate
Donovan

13. Elkızı

Disney+ Dram Dizileri
Ezo’nun bu hayata dair iki farklı dayanağı bulunmaktadır. Birincisi anıları ikincisi ise annesinden kalan umutlarıdır. Lakin elindekileri zulüm gördüğü ailesi tarafından alınır. Ezo ya pes edecektir ya da savaşacaktır ve savaşmayı seçer.

TürDram
IMDb4,1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenFeride
Kaytan
OyuncularSevda
Erginci
Perihan
Savaş
İsmail Ege
Şaşmaz

14. Good Trouble

Disney+ Dram Dizileri
Callie & Mariana mezun olurlar ve Las Angeles şehir merkezine taşınırlar. Kız kardeşler, 20’li yaşlarında yeni bir şehirde yaşamaya hazırdırlar. Yeni şehir ise onlara aşk, seks ve karmaşık ilişkiler sunmaktan hiç çekinmez.

TürDramKomediRomantik
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenBradley
Bredeweg
Joanna
Johnson
OyuncularCierra
Ramierz
Zuri
Adele
Sherry
Cola

15. Rosewood

Disney+ Dram Dizileri
Dr. Beaumont, şehrin en iyi ve en özel patoloğudur. Zeki, havalı ve karizmatik Beaumont, çetin ceviz dedektif Annalize ile iş birliği yaparak kimsenin görmemiş olduğu ipuçlarını ortaya çıkartmaya başlarlar. Miami Polis Departmanında yer alan zorlu vakaları çözmek üzere harekete geçerler.

TürDramPolisiye
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenTodd
Harthan
OyuncularMorris
Chestnut
Jaina
Lee Ortiz
Gabriell
Dennis

16. War of the Worlds

Disney+ Dram Dizileri
Gökbilimciler başka bir galaksiden bir iletim tespit ettiğinde, dünya dışı akıllı yaşamın kanıtı ortaya çıkar. Dünya nüfusu, gelecekteki temaslar içinde nefes nefese beklemektedir. Birkaç gün içinde insanlık tamamen yok olur ve dünyada bir grup insan dışında hiçbir şey kalmaz. Gökyüzünde uzay gemileri görünürken hayatta kalanların kafasında tek bir soru vardır. Dünyaya saldıran kimdi ve neden tüm canlıları yok etmeyi hedef alıyordu?

TürDramGizemBilim Kurgu
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenHoward
Overman
OyuncularLea
Drucker
Gabriel
Byrne
Bayo
Gbadamosi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.