Blu Yeni Amiral Gemisini Tanıttı

Amerikalı teknoloji devi Blu yeni akıllı telefonu Pure XL’ı tanıttı.
Blu Yeni Amiral Gemisini Tanıttı

Akıllı telefon pazarında işler kızışmaya başladı. Apple ve Samsung’un cihazlarını tanıtmasının sonucu olarak diğer devler de atağa kalktı. Piyasada telefon çeşidinin fazla olması da fiyatları etkiledi ve bu da en çok kullanıcıların işine yaradı.

Avrupa’da çok fazla isim yapamasa da Amerika’da akıllı telefon pazarının öncü isimlerinden olan Blu kullanıcıları sevindirecek son derece performanslı akıllı telefonunu tanıttı. Pure XL adındaki telefon tanıtım etkinliğine katılanların ilgisini son derece topladı.

Blu Pure XL

Cihaz tasarımı kadar performansıyla da göz doldurdu. En çok dikkat çeken özelliği ise kamerası oldu. Telefon Quad HD çözünürlüklü 6 inçlik dev ekran taşıyor ve neredeyse çerçevesiz oluşu çok şık duruyor. Super AMOLED olan ekranı ile kullanıcılarını memnun edeceğe benziyor.

Cihaz gücünü MediaTek’in X10 adlı 8 çekirdekli işlemciden alıyor. 64 bit desteği sunan işlemcinin her çekirdeği 2 GHz hız üretebiliyor. Bu güçlü işlemciyi ise 3 GB kapasitesindeki RAM destekliyor ve böylece telefon işlem sırasında herhangi bir sorun çıkartmıyor.

Blu Pure XL

Telefonun en dikkat çeken özelliği kamerası oldu. Tam 24 megapiksel arka kamerası bulunan cihaz çift LED flaşla da destekleniyor. Yüksek çözünürlüklü kamerası sayesinde 4K video kaydı da yapabiliyor. Ön kısımda ise 8 megapiksellik kamera bulunuyor. Son derece kaliteli sensöre sahip ön kamerası ile yüksek çözünürlüklü selfie çekimleri yapılabiliyor.

Hafıza kısmına bakıldığında ise yine yüksek performans görülüyor. Üzerinde 64 GB dahili hafıza bulunduran cihaz microSD kart desteği de sunuyor. Böylece depolama olarak herhangi bir sıkıntı yaşatmıyor. Ayrıca Pure XL 3.500 mAh kapasitesinde bataryayı da üzerinde taşıyor. Bu sayede pil ömrü rahatlıkla bir buçuk günü çıkartıyor. Güvenliğini de parmak izi teknolojisiyle sağlayan cihaz kullanıcısında şüphe uyandırmıyor.

Blu Pure XL

Geçtiğimiz gün tanıtılan Blu Pure XL 29 Eylül’de Amerika pazarında satışa sunulacak. Fiyat performans odaklı olarak üretilen telefon sadece 349 dolar fiyat etiketiyle kullanıcısıyla buluşacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.