Yu'dan 78 Dolarlık Telefon

Hindistanlı teknoloji devi Yu yeni akıllı telefonu olan Yunique cihazını görücüye çıkarttı.
Yu'dan 78 Dolarlık Telefon

Teknolojinin gelişmesiyle firmalar artık satış politikalarını performans ve fiyat bazında düzenliyorlar. Performansların yüksek ve fiyatların düşük olduğu bu satış politikaları en çok da kullanıcıların işine yarıyor.

Hindistanlı teknoloji devi Yu fiyat ve performans odaklı yeni telefonunu tanıttı. Yunique adını alan cihaz tasarım ve performansından çok fiyatıyla gündemde. Sadece 78 dolar olan telefon fiyat performans odaklı olarak üretilen cihazlarda rekabeti artıracağa benziyor.

Yu Yunique

Yunique’nin yeni telefonu sadece 78 dolar değerinde olmasına rağmen son derece performanslı. Üzerinde 4.7 inç ekran bulunan cihaz 720p kalitesini destekliyor ve böylece kullanıcısına son derece kaliteli görseller sunuyor.

Cihaz gücünü Snapdragon 410 SoC işlemciden alıyor. Bu işlemciyi de 1 GB kapasitesindeki RAM’a emanet eden firma bu sayede telefonun işlem yaparken herhangi bir sorun çıkartmamasını hedefliyor.

Kamera özellikleri olarak fiyatına göre güzel günümüze göre düşük olan cihazın yine de parasının hakkını veriyor. 8 megapiksel arka kamerası olan cihaz 2 megapiksel de ön kameraya sahip. Böylece kullanıcılarına kaliteli fotoğraf sunabiliyor. Telefon üzerinde 8 GB dahili depolama alanı sunuyor ancak kullanıcı isterse bu hafızayı cihazın microSD kart desteği sayesinde artırabiliyor.

Yu Yunique

Cihazda 2000 mAh gücünde batarya bulunuyor ve bu özelliklerinin hepsini kullanıp rahatlıkla 1 günü çıkartabiliyor. Aynı zamanda üzerinde çift SIM kart özelliği bulunan telefon ile iyi ayrı numara da kullanılabiliyor.

Bütün bu özellikleri ile etiket fiyatı 78 dolar olacak olan Yu Yunique’in satışına 15 Eylül’de başlayacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.