Başak Burcu Kadını Aşk Hayatı

Titizliği ile bilinen başak burcu kadını aşk hayatı, başak burcu kadını aşk, başak burcu kadını özellikleri gibi sorunların cevaplarını araştırdık.
Başak Burcu Kadını Aşk Hayatı

Başak burcu kadının öncelikleri ve olmazsa olmazları nelerdir, nasıl bir ilişki onları mutlu eder ve aşk hayatında nasıl davranır? başak burcu kadını aşk hayatı, başak burcu kadını aşk, başak burcu kadını özellikleri, başak burcu kadını nasıl etkilenir?, başak burcu kadını nelerden hoşlanır?, başak burcu kadını aldatır mı? Bu gibi sorunların cevaplarını sizlerle paylaşacağız.


Başak Burcu Kadını

Başak burcu kadını, kendine uyum sağlayabilen, hoşgörülü ve bir ilişkiyi ayakta tutabilecek güce sahip birini ister. Sabırlıysanız ve hoşgörü sahibiyseniz ona ancak bu şekilde eş olabilirsiniz. Biliyoruz ki oldukça titiz, ince eleyip sık dokuyan başak kadınları karar vermekte oldukça zorluk çeker.

Saygılı, mantıklı, güçlü karakterli eleştiriye açık birine asla hayır demez. İlginizi açık bir şekilde göstermeli ve bunun için elinizden ne geliyorsa yapmalısınız. Ancak böylelikle onun hayatına girebilirsiniz, yoksa buna müsaade etmez.


Başak Burcu Kadını Özellikleri

  • Başak burcu kadını sorumluluklarını bilen ve hırslı olan kadındır. Pes etmek onun için en son gidilecek yoldur. Detaycı bir kişiliğe sahiptir.
  • Her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceler ve araştırır. Kişilik olarak ise nazik ve son derece kırılgan bir yapıya sahiptir.
  • Başak burcu kadını temizliğe oldukça önem verir ve odasını her zaman temiz tutar. Titizlikleri hastalık düzeyindedir. 
  • En ufak kirli yer bile onlara huzursuzluk verir. Ayrıca başak burcu kadını çok fazla sosyal değildir. Ev hayatını daha çok sever.
  • Ailesiyle vakit geçirmek dışarıda dostlarıyla vakit geçirmekten daha güzel gelir. Aileye ve saygıya çok önem verir.
  • Başak burcu kadını, evi sevse bile arkadaş çevresi oldukça geniştir. Dostları tarafından çok sevilen kişilerdir. Mizah anlayışı üst seviyededir.
  • Başak burcu kadını çalışmayı ve para kazanmayı çok sever. Çalıştıktan sonra emeğinin karşılığını alacağını bildiği için asla çalışmaktan şikayet etmez.
  • Çok azimli ve kararlı oldukları için onları takdir etmek gerekir. Başarıya ve elde etmek istediklerine ulaşmak için durmadan çalışırlar.
  • Başak burcu kadını aynı zamanda pratik zekadır.Karşısına çıkan sorunlara kısa süre içerisinde çözüm üretebilir.
  • Başak buru kadını, alıngan ve kırılgan bir yapıya sahiptir. Kendisine söylenen kötü sözü  unutmaz ve birine darıldığı zaman kolay kolay onu affetmez.
  • Bir insan kolay bir şekilde başak burcu kadının güvenini kazanamaz. Başak burcu kadını, her zaman mesafeli davranmayı tercih eder.
  • Ona sert davranan ve kalbini kıran insanlar asla güvenini kazanamaz. Yalanı hiç sevmez ve söyleyenden direkt uzaklaşır. Gerçekten dostu olacak biri asla yalan söylememelidir.

Başak Burcu Kadını Nasıl Etkilenir?

Başak burcu kadınını etkilemek için, öncelikle titiz ve temiz olmanız önemlidir. Titizliğe ve temizliğe gereğinden fazla önem göstermeli ve her zaman bakımlı görünmelisiniz. Çocukça davranmak başak burcu kadınını sizden soğutur.

Bu yüzden olgun davranmaya özen gösterin. Kavgacı ve asabi olmayın, daha çok sakin olmaya çalışın. Başak burcu kadınına nazik ve saygılı davranın. Bütün bu söylediklerimizi yapınca başak burcu kadınını elde edeceğinizden emin olabilirsiniz.

basak-burcu-kadini-nasil-etkilenir.jpg


Başak Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır?

Başak burcu kadını temizliğe ve titizliğe önem verir. Bu yüzden de temizlikle ilgilenmekten çok hoşlanır. İnsanları eleştirmekten aşırı hoşlanır fakat kendisinin eleştirilmesini hiç sevmez. Arkadaşları ve ailesiyle vakit geçirmeyi çok sever. Her şeyin en iyisine sahip olmak ister ve eğlenmeyi sever. 
basak-burcu-kadini-nelerden-hoslanir-001.jpg


Başak Burcu Kadınının İlişkide Sevdiği ve Sevmediği Yönler

Duyguları, tepkileri ani gelişir ve çoğu kez ne yapacağını bilemez, karar vermekte zorlanır. Kimseden akıl almak istemez ancak görüşlerinizi belli etmeniz ise onun hoşuna gidecektir. Romantik sözcüklerden etkilenmez tabiri yerindeyse odun yüreklidir.

Yani diyeceğim o ki sakın sevgi sözcükleriyle kalbini almaya çalışmayın, bu onun için pek bir şey ifade etmez. Sözcükler yerine fedakarlıklar yapın ve onun için bedel ödeyin o zaman gönlünü kazanmanız daha kolay olacaktır.

Tatil yapmayı, sohbet etmeyi çok sever. Sohbeti hoş biri olmalısınız. Giyime oldukça meraklıdır, bir hediye almak istiyorsanız kıyafet alabilirsiniz. Bu onu mutlu edecektir. Onu övmeniz, değer vermeniz, onun size bağlanmasını ve ilişkinizin daha yumuşak olmasını sağlayacaktır. Başak burçları için “hissiz” derler ya, işte o doğrudur.

basak-burcu-kadininin-iliskide-sevdigi-ve-sevmedigi-yonler.jpg


Başak Burcu Kadını Aşk Hayatı

Konuşmalarıyla sizleri etkisi altına alır ve esprileriyle sizleri kendisine bağlayabilirler. İlişkilerinde öncelik mantıktır. Bu nedenle bir çok erkeği kendine hayran bırakma özelliği de vardır. Çok ayrıntılı düşünür, kolay kolay kimseyi beğenmezler. Oldukça düzgün bir şekilde hareket eder, sorumluluk sahibi ve partnerini hüsrana uğratmazlar.

Oldukça duyarlı, zor zaman dostu, yardım severdir.  İlişkilerinde ciddi davranır ve karşısındaki insanında kendisine saygı duyması ilk kriterleri içinde yer alır. Başak kadını kolay kolay sevmez bir sevdi mi kolay kolay bırakmaz.

basak-burcu-kadini-ask hayati-001.jpg


Başak Burcu Kadını Cinsellik

Başak burcu kadının cinselliği çok sevdiği doğrultusunda bazı ortaya atılmış şeyler vardır. Fakat bu durum çok doğru değildir. Başak burcu kadını, diğer burçlara oranla daha az cinsel ilişkiyi tercih eder. Soğuk ve mesafeli davranır. Cinsel ilişkisinin kusursuz ve mükemmel olmasını ister ve bu yüzden kolay kolay cinsel ilişkiye yaklaşmaz.

Aradığı erkeği bulduğunda önceden planlar ve kafasında bazı şeyleri oluşturur. Başak burcu kadını cinsel ilişkide de detaycıdır. Cinsel ilişkide bir anlam ifade etmeyen ufak dokunuşlar veya sözler onu etkiler. Başak burcu kadınının cinsel ilişki sırasında daha istekli olmasını istiyorsanız dediklerimizi uygulayabilirsiniz.

basak-burcu-kadini-cinsellik.jpg


Başak Burcu Olan 20 Ünlü Kadın

  1. Amanda Schull
  2. Angel Coulby
  3. Algı Eke
  4. Begüm Birgören
  5. Bergüzar Korel
  6. Blake Lively
  7. Ceyda Ateş
  8. Claudia Schiffer
  9. Duygu Yetiş
  10. Ece Uslu
  11. Eda Taşpınar
  12. Evrim Solmaz
  13. Gamze Özçelik
  14. Gülben Ergen
  15. Cameron Diaz
  16. Katerina Graham
  17. Marlee Mattin
  18. Merve Boluğur
  19. Pınar Altuğ
  20. Beyonce

basak-burcu-olan-unlu-kadinlar.jpg

Önerilen İçerik; Başak Burcu Özellikleri

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum