Yengeç Burcu Kadınının Aşk Hayatı

22 Haziran ve 22 Temmuz arası doğmuş olan insanlar yengeç burcudur. Yengeç burcu kadını aşklarını nasıl yaşar, sevdiği insana karşı nasıl davranır?
Yengeç Burcu Kadınının Aşk Hayatı

Yengeç Burcu Kadını

Yaz ayının burcu olduğundan dolayı mı bilinmez, yengeç burcu kadını oldukça sıcakkanlı ve sevecendir. Eğer yengeç kadınını seviyorsanız sizlere verdiğimiz tüyolarla hareket ederseniz onu kazanabilirsiniz. Sizler için yengeç burcu kadını, yengeç burcu kadını cinsellik ilişkisi, yengeç burcu kadınının özellikleri?, yengeç burcu kadını aşk hayatı nasıldır?, yengeç burcu kadını nelerden hoşlanmaktadır?, yengeç burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır? gibi soruların cevaplarını araştırdık ve derledik.


Yengeç Burcu Kadınının Başlıca Özellikleri

  • Yengeç burcu kadını sanki anne olarak dünyaya gelmiş, anaç bir ruh haline sahip oldukça merhametli ve duygusaldır.
  • Ani çıkışları olan bu burcun bir anda sevinip diğer yandan duygusala bağladığını görürseniz şaşırmayın.
  • Bu kadını eleştirmeyin, eleştirilmekten hiç hoşlanmaz ama başkalarını eleştirmekten oldukça haz alır.
  • Aşkını yüreğiyle hisseder ve sevdiği kişiye bağlanır, kolay kolay bırakmaz.
  • Sevdiği kişi eğer ona değer verirse daha da bir bağlanır ve ona sadık bir eş olur.
  • Erkeğini sahiplenen, yuva kurma hasreti olan bir burçtur.
  • Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan yengeç burcu kadını, karşısındaki kişinin de onun için bir şeyler yapmasını bekleyecektir. Erkeğin bu kadına verdiği değer, yengeç burcu kadınının erkeğinin kendini sevdiğine inandırır.

Yengeç Burcu Kadının Aşk Hayatı

  • Yengeç burcu kadını, aşık oluğundan emin olursa, yengeç burcu kadının sadık olacağından emin olabilirsiniz.
  • Sevdiği erkekten başkasına bakmaz ve sadece sevdiğini düşünür.
  • Oldukça ince ayrıntıları düşünür, sayılara, tarihlere de oldukça önem verir.
  • Mesela karşısındaki erkeğin onun doğum gününü hatırlamaması, yengeç kadınında sevilmediği ve değer görmediği hissi yaratabilir. Bu büyük bir soruna dönüşebilir.
  • Yengeç kadının kalbini kırmayın yoksa bu çok güzel giden ilişkinizi bile bitirebilir.
  • Bu kadını ne kadar severseniz size o kadar çok bağlanır ve sizi kıskanır. Ona verdiğiniz değer karşılığında değer alırsınız.
  • Yani diyeceğim o ki yengeç kadını, sevdiğini sahiplenir, sadık, sizi mutlu edebilecek, çocuklarınıza annelik yapabilecek bir kadındır. Bu kadını bulduğunuz zaman kaçırmayın.

Yengeç Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır?

Yengeç burcu kadınları, arkadaşları ile vakit geçirmeyi çok severler. Yardıma muhtaç insanlara elinden geldiğince yardım eden yengeç burcu kadınlar, espri yapmaktan ve yapanlardan da hoşlanırlar. Yengeç burcu kadınlar, mantığıyla hareket etmeyi sevmezler.

Yemek pişirmeyi ve yemeyi oldukça severler. Yengeç burcu kadınlar, küçük çocuklarla ilgilenmeyi çok severler. Ayrıca yengeç burcu kadınlar para biriktirmeyi ve evde hayvan beslemeye bayılırlar.


Yengeç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Yengeç burcu kadınlar, kendisini her zaman özel hissettirecek, değer verecek erkeklerden çok fazla hoşlanırlar.

Gözü dışarıda, sürekli değişik mekanlarda takılan erkeklerden hoşlanmaz, sırlarını güvenerek anlatabileceği, yanında mutlu olduğu erkeklerden hoşlanırlar.

Bir erkek yengeç burcu bir kızı elde etmek istiyorsa, ona özel ve hayatının merkezinde olduğunu hissettirmesi yeterli olacaktır. Yengeç burcu kadını, kıskanç olduğu için yanındayken veya konuşurken başka bir yere bakan erkeklerden asla hoşlanmazlar.


Yengeç Burcu Kadını Etkilemenin Yolları Nelerdir?

Yengeç burcu bir kadını seviyor ve onu etkilemek istiyorsanız, yengeç burcu kadınlar hassas ve kolay kırılan bir yapıya sahip olduğu için onu elinizden geldiğince üzmemeye çalışın.

Yengeç burcu kadınlar, arkadaşları tarafından sevilen ve saygı duyulan erkeklerden etkilenir ve hoşlanmaya başlarlar. Ayrıca, kendisine güvenen, bakımına dikkat eden, modayı oldukça yakından takip eden erkeklerden de hoşlanırlar.

Bütün bu verdiğimiz maddeleri uyguladığınız sürece yengeç burcu kadınların sizden etkilenmesi daha da kolaylaşacak ve sevdiğiniz kadını elde edebileceksiniz.


Yengeç Burcu Kadınlarda Cinsellik İlişkisi

Yengeç burcu kadınlar, cinsel hayat konusunda utangaç bir yapıya sahiptirler. Cinsel hayatlarında, ilişkiyi geri planda tutarlar ve ilk adımı karşısındaki kişiden beklerler. İsteklerini ve arzularını kendine saklar, partnerinin attığı adımdan sonra bütün arzularını açığa çıkarabilirler.

Yengeç burcu kadınlar, duygusal oldukları için, duyguları sevdiği adama ne kadar yoğunsa cinsel hayatı da o kadar yoğun olur. Yengeç burcu kadınların, ilişkilerinde bir çok fantezisi olabilir fakat bu fantezilerini partnerine söylemekten çekinir. Gülünç duruma düşmek istemez, bu yüzden de gizli tutar. 

Yengeç burcu kadınlar, sevdiği kişiden ayrılsa bile kolay kolay bir daha kimseyle birlikte olmaz. Sevdiğine sadık olmaları onları en çekici yapan özelliklerinden birisidir. Tek gecelik bir ilişkiyi asla istemezler.

Hafızası oldukça kuvvetli olan yengeç burcu kadınlar, kolay kolay hiçbir şeyi unutmazlar. Cinsel ilişkide kendi istek ve arzularından önce partnerinin isteklerini düşünürler.

yengec-burcu-kadinlarda-cinsellik-iliskisi.jpg


Yengeç Burcu Olan 15 Ünlü Kadın

  1. Yıldız Tilbe
  2. Özlem Conker
  3. Sezen Aksu
  4. Fanny Valette
  5. Tuba Büyüküstün
  6. Gizem Karaca
  7. Melisa Sözen
  8. Serenay Sarıkaya
  9. Türkan Şoray
  10. Selena Gomez
  11. İsabelle Adjani
  12. Pamela Anderson 
  13. Ariana Grande
  14. Aylin Kontente
  15. Ashley Tisdale

 yengec-burcu-olan-15-unlu-kadin.Jpeg


Önerilen İçerik; En Güzel Yengeç Burcu Sözleri

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum