Bartın' ın En İyi Otelleri

Bartın küçük ama içerisin de bir çok güzelliği barındıran bir şehrimiz. Bu güzel şehri gezdikten sonra, ailece kalacak bir yerler aramaya koyulmadan önce haberimizi inceleyiniz. Biz sizler için Bartın' ın en iyi otellerini araştırdık;
Bartın' ın En İyi Otelleri

Bartın' ın insanı kendisine hayran bırakatıracak derecede güzel bir doğası ve doğal güzellikleri mevcut. Tertemiz plajlarıyla, yazın tatil noktası seçeneklerinden birisi haline gelen Bartın' da turizm gittikçe gelişmektedir. Haliyle otel alternatifleri de çoğalmaktadır. Bartın' ın en iyi otellerini sıraladık;
 

Kaf Konak

Bartın merkezde bulunan bir konakdır. Otel konseptinden sıkılanlar, farklı tarihi bir mekanda konaklamak isterseniz Bartın Kaf Konak sizin için doğru bir tercih olacaktır. Dışı ahşab, içi de bir o kadar modernize edilmiş odalarıyla ve kaliteli hizmetiyle Bartın' ın en iyi otelleri arasındadır. Klimalı odaları, her gün lezzetli kahvaltı hizmeti ve otel restoranında yöresel lezzetleri ile misafirlerini son derece memnun ediyor.
 

kaf-konak.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 276 TL.

Adres: Demirciler Mah. Çeşme Yanı Sk. No:3 Bartın, 74100

Tel: 0090 378 227 99 22
 

Fatma Hanım Konağı

Bartın da bulunan konak, 24 saat resepsiyon hizmeti, lezzetli yemekleri bulabileceğiniz restoranıyla, Bartın' ın en iyi konaklama mekanlarından bir tanesidir. Değişik mimarisiyle, farklı konsepti ile misafirlerini çok iyi ağırlayan oteli Bartın' da kalabilecek, otel listenizin en başına koyabilirsiniz.
 

fatma-hanim-konagi.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 255 TL.

Adres: Orta Mah. Karakaş Cad. No: 35, 74100 Bartın, Türkiye

Tel: ( 0378 ) 228 81 00
 

Sindoma Hotel

Bartın merkezde bulunan otel konforlu odaları, odalarda bulunan kliması, bazı odalarda yer alan oturma ve dinlenme köşeleri ile misafirleri için herşeyi düşünmüş. Bartın da büyük otel konsepti arayanlar için Sindoma hotel seçenekler arasında olabilir.
 

sindoma-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 241 TL.

Adres: Kemerköprü Mah. Bülent Ecevit Bulvarı 67 Bartın, Türkiye

Tel: ( 0378 ) 210 00 33
 

Aba Hotel

Aba Hotel Bartın merkezde bulunup her bütçeye hitap edebiliyor. Ailenizle rahatça konaklayabileceğiniz otel tüm imkanlarıyla misafirlerini bekliyor. 24 saat açık olan resepsiyonundan yararlanabilirsiniz. Odanızda Bartın' ın muhteşem manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.
 

aba-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 138 TL.

Adres: Kırtepe mah. Yukarı Çarşı Cad. No:1, 74100 Bartın, Türkiye

Tel: ( 0378 ) 228 39 59
 

Makar Pansion

Bartın' da merkezde bulunan pansiyon her bütçeye uygun, bahçe ve şehir manzarasına sahip misafirlerini bekliyor. Tesiste ortak bir restoran bulunup, tüm misafirler için hizmet vermektedir.   
 

makar-pansion.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 79 TL.

Adres: Cumhuriyet Mah. Ardıç Sk. 76 Opet Arkası Bartın, 74100 Bartın, Türkiye

Tel: ( 0378 ) 228 01 97
 

Alihan Hotel

Bartın' ın inkumu tatil bölgesinde bulunan otel özellikle yazın çok tercih edilen otellerden bir tanesidir. Bartın' da inkumu tatil bölgesinin en iyi otellerinden birisidir. Turistlerin çok rağbet gösterdiği otel muhteşem deniz manzarasına ve kaliteli hizmete sahiptir.
 

alihan-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 125 TL.

Adres: 10. Sokak 74000 Bartın

Tel: 0532 325 47 53

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.