Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek En İyi 15 Restoran

Bağdat Caddesi'nde birbirinden lezzetli yemek yiyebileceğiniz en iyi mekanları sizler için derledik.
Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek En İyi 15 Restoran

İstanbul'un en hareketli caddeleri arasında yer alan Bağdat Caddesi, her dönem yoğun ilgi gören yerler arasında bulunuyor. Gastronomi yönünden de oldukça zengin olan Bağdat Caddesi, Türk mutfağından Dünya mutfağına kadar birçok farklı lezzet barındırıyor. Anadolu Yakası'nın en lüks restoranlarını da bünyesinde barındıran Bağdat Caddesi, her damak zevkinden mekanlarıyla lezzet tutkunları açısından cazibe merkezi arasında. Bu sebeple içeriğimiz Bağdat Caddesi'nde gezindikten sonra ''Nerede yemek yenir'' diye merak edenler için en iyi restoranlarından oluşuyor.

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Brasserie NoirSuadiye10/9.9
2Neni BrasserieCaddebostan10/9.9
3StradaSuadiye10/9.9
4PigalleSuadiye10/9.8
5The TownhouseSuadiye10/9.9
6Ysabel RestaurantSuadiye10/9.8
7MajaSuadiye10/9.9
8KonohaBostancı10/9.8
9Mirror RestaurantBostancı10/9.9
10Köşebaşı CaddeGöztepe10/10
11Il Padrino RistoranteCaddebostan10/9.9
12SahanSuadiye10/9.9
13Günaydın SteakhouseSuadiye10/9.9
14Nello’sSuadiye10/9.8
15VitavienCaddebostan10/9.9

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek En iyi 15 Mekan

İşte Bağdat Caddesi'nde yemek yiyebileceğiniz en iyi mekanlar...

1. Brasserie Noir

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Dekorasyon
Zengin Menü

Bağdat Caddesi'nde keyifli ve özel bir akşam yemeği yemek istiyorsanız kesinlikle gitmeniz gereken mekanlar arasında yer alan Brasserie Noir, geleneksel lezzetlerin Dünya mutfağıyla buluştuğu bir nokta. Dekorasyonuyla da beğenilen bu mekanın özellikle yaz akşamlarında oldukça keyif veren açık alanıyla harika bir yemek deneyimi yaşamanız mümkün. Özel günleriniz de de gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu mekanın en sevilen lezzeti ise bonfile.

Telefon(0216) 380 00 05
Saatler12:00-02:00 Cmt-Paz: 10:00-00:00
AdresSuadiye, Bağdat Cd. 455 1 D:B, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakDünya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Rezervasyonumuz olmamasına rağmen rezervasyon saatine kadar bizi misafir ettiler. Garsonlar çok ilgili ve nazikti. Fiyatlar ise iyi bir hizmet verdikleri, ürünlerin lezzet ve tazeliği için olması gereken düzeyde. ikramları ve müşteriyi ağırlamaları çok güzeldi. çıtır karides yemek için yine gideceğim. 

? Servis, iletişim, hizmet, lezzet, kalite… her açıdan gönlümü çaldı.

2. Neni Brasserie

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü
Çalışan İlgisi

Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar oldukça zengin bir menüye sahip olan Neni Brasserie, günlük çıkardığı lezzetleriyle de merak uyandırıyor. Özellikle kahvaltısıyla yoğun ilgi gören bu mekan, Türk ve Avrupa kahvaltısının her çeşidini barındırıyor. Akşam yemeğinde ise şarap eşliğinde tatlı veya yemek yiyebileceğiniz bu mekan hoş ortamıyla da gelenleri memnun ediyor.

Telefon(0216) 407 10 43
Saatler10:00-00:00
AdresCaddebostan, Haldun Taner Sk. No:7 D:1, 34728 Kadıköy/İstanbul
MutfakDünya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Çalışanlar çok iyiydi. Şarapları güzel. Tek eleştirim çalışanlar biraz daha fazla şaraplara hakim olmalı. Özellikle soğan çorbası çok hoşuma gitti 

? Cadde’nin en şık mekanlarından biri. Şimdiye kadar yediğim her şey oldukça lezzetliydi. Kokteyl menüsü ayrıca tatmin edici. Akşam yemeği için gidecekseniz rezervasyon yaptırmanızı öneririm.

3. Strada

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Dekorasyon

Muhteşem dekorasyonuyla müşterilerinin dikkatini çeken Strada, odun ateşinde pişen pizzalarıyla da damakta iz bırakıyor. Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar biçrok lezzet sunan bu mekan, kokteyl menüsüyle de yoğun ilgi görüyor. Londra'da birçok şubeye sahip olan Strada, açıldığı ilk günden itibaren Cadde'nin en sevilen mekanları arasında yer almayı başardı.

Telefon(0216) 464 10 00
Saatler09:30-00:00
AdresSuadiye, Bağdat Cd. No:459, 34740 Kadıköy/İstanbul
Mutfakİtalyan Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Çok popüler ve şık bir mekan. Kokteyl içtik ve hepsi birbirinden harikaydı. Garsonlar çok nazik. Diğer tüm personeller de güler yüzlü. Bu arada kokteyller fiyat anlamında çok makul. İstanbul'da artık kokteyller 200₺ civarındayken strada da 160₺. Tekrar mutlaka geleceğim. Sevgilinizi alın getirin ve harika vakit geçirin…

? Mekanın dekoru organik, yumuşak malzemeler yoğunlukta; aydınlatma çok hoştu. Yediğimiz her şeyi çok beğendik, rezervasyon şart bunu bilmek gerek. 

4. Pigalle Suadiye

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Hayvan Dostu Olması

Öğle ve akşam yemeklerinin Cadde'de vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Pigalle, konforlu ve şık ortamıyla günün yorgunluğunu unutturuyor. Humus ve dana bonfilesinin hemen hemen herkes tarafından beğenilen bu mekanın kokteyl menüsü ise oldukça zengin. Ayrıca bu mekanın yoğun ilgi görmesinin sebepleri arasında hayvan dostu bir mekan olması da geliyor.

Telefon0539 411 28 89
Saatler12:00-01:00
AdresSuadiye, Plaj Yolu Sk. 12A, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakDünya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Çok beğendim tavsiye edilir. Sunumu ve hizmeti çok iyi kendini iyi hissediyorsun. Ayrıca duvardaki fotoğraflar inanılmaz güzel çok şık bir hava katmış. Sanatçının da emeğine sağlık. Tam ismini unuttum ama patatesli bir aperatifi var bayıldım.

? Civardaki benzer konseptli mekanlar arasında menüsü ve yemeklerinin lezzeti ile ayrışan ve öne geçen bir restoran. Ördek sarma, etli pizetta ve mantarlı risotta çok lezzetliydi, porsiyonlar oldukça büyük ve doyurucu. Kokteylleri de çok başarılı. 

5. The Townhouse

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Konfor

Her yönüyle Bağdat Caddesi'nin en iyi mekanları arasına girmeyi başaran The Townhouse, konforun ve lüksün buluştuğu bir adres. Ahşap ve mermerin yoğun olduğu dekorasyonuyla dikkatleri üzerine çeken bu mekan, zengin menüsüyle beğeni topluyor. Ev yapımı makarnalarıyla sanki İtalya'da gibi hissettiren bu mekanın en sevilen lezzetleri arasında dana yatak, tavada kaya levreği gibi yemekler yer alıyor. Ayrıca sadece yemek için değil bir şeyler içmek içinde gidebileceğiniz bu mekanda özel günlerinizi de rahatlıklar kutlayabilirsiniz.

Telefon(0216) 463 14 15
Saatler12:00-00:00
AdresSuadiye, Plaj Yolu Sk. No13, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakDünya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Harika bir deneyim sunuyorlar. Kokteylleri gerek lezzet gerekse sunum açısından çok başarılı. Gelen atıştırmalıklar leziz. Yemek konusunda da şans vermelisiniz, fiyatlar bir tık pahalı ama fazlasıyla değer.

? Suadiye bölgesinin en şık bistro cafelerinden. Konumu sakin bir sokak içerisinde. Saatlerce vakit geçirebileceğiniz bir yer. Menüsü dünya mutfağından aradığınız şeyleri bulabilirsiniz. 

6. Ysabel Restaurant

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Dekorasyon

Akdeniz özellikle de İtalyan lezzetlerinin hakim olduğu menüsüyle lezzet şöleni yaşatan Ysabel Restaurant, Bağdat Caddesi'nin en dikkat çekici mekanları arasında yer alıyor. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar zengin bir menüye sahip olan bu mekan, kahvaltıda sunduğu enfes kruvasanlarıyla hafızalarda yer ediniyor. Makarna ve pizzalarıyla da dikkatları üzerine çeken mekan, zengin alkol menüsüyle de misafirlerinin memnun ayrılmasını sağlıyor.

Telefon(0216) 514 55 99
Saatler12:00-00:30 Cuma-Cmt: 12:00-02:00 Pazar: 12:00-01:00
AdresSuadiye, Plaj Yolu Sk. No:14A, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakAkdeniz Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Üst düzey mekanın her ayrıntısı keyifli. Dekorasyon, yemekler, sunum, atmosfer süper ötesi. Evet kaliteyi ucuza alamıyorsunuz belki, ama oooo hesap fazlaymış deseniz de muhteşemdi diyerek takılmıyorsunuz ödediğiniz paraya hele ki sonu gelmeyen zamlar sonrası; çok daha pahalı değil diyenler de olabilir.

? Ortam çok şık, nezih. Yemek porsiyonları büyük, lezzetli ve garsonlar kibar. Fiyatlar gayet normal uçuk değil. Özel günleriniz için tercih edebilirsiniz çok memnun kaldık. 

7. Maja

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Ferah Ortam

Yeşillikle dekore edilmiş Maja, içeri girer girmez ferahlığı hissettiğiniz mekanlardan. Pizzası ve makarnalarıyla lezzet şöleni sunan bu mekan, kahvaltısıyla da yoğun ilgi görüyor. Günün her saati lezzete doyacağınız bu mekanın en sevilen lezzeti ise Fransız büş peynirli ve çilek reçelli pizzası oluyor.

Telefon(0216) 360 62 52
Saatler09:00-01:00 Cuma-Cmt: 09:00-02:00
AdresSuadiye, Bağdat Cd. No:367/B, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakDünya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Lezzetler, sunum, ilgi alaka... her şey 5 yıldızlı otellerin a la cart restoranları kıvamında. Ancak caddedeki pek çok mekanla kıyaslandığında son derecede makul fiyatlara sahip. Henüz denemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz! 

? Eğlenceli nezih bir mekan. Personelin ilgi alakası çok güzel. Tavsiye ederim.

8. Konoha

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet

Eğer Bağdat Caddesi'nde Uzak Doğu yemekleri yemek istiyorsanız tercih etmeniz gereken mekanlar arasında Konoha yer alıyor. İlk defa Uzak Doğu lezzetlerinin tadacak olanlarında zorlanmayacağı bir menüye sahip olan bu mekan, bütün lezzetlerini Türk damak tadına uyarladığından çok fazla beğeniliyor. Suşi, karidesli çorba ve dana etli eriştesiyle yoğun ilgi gören bu mekan, minimalist dekorasyonuyla da dikkat çekiyor.

Telefon(0216) 213 07 07
Saatler11:00-23:30
AdresBostancı, Bağdat Cd. no 474/A, 34426 Kadıköy/İstanbul
MutfakJapon Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Servis ,fiyat gayet makuldü çay ikramı ayrıca mutlu etti. Bizim için keyifli bir gündü teşekkürler...

? Mekan çok güzel. Sipariş ettiğimiz her şey özenle hazırlanmıştı, sunum başarılı, yemekler lezzetli ? 

9. Mirror Restaurant

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet

Özellikle gün batımında enfes manzara sunan Mirror Restaurant, Adalar manzarası eşliğinde lezzetli yemek yemenizi sağlıyor. Hem manzara hem de lezzet arayanlar için ideal olan bu mekan, özel günler içinde tercih edilebilecek kalitede. Ev yapımı makarnalardan pizzalara, deniz mahsullerinden salataya kadar geniş menüsüyle sahip olan bu mekan, zengin kokteyl ve içki menüsüyle de memnun ediyor.

Telefon(0216) 464 27 11
Saatler10:00-01:00 Cuma-Cmt: 10:00-02:00 Pazar: 10:00-00:00
AdresBostancı, Plaj Yolu Sk. No:18, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakDünya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Rezervasyon yaptırıp gittiğimiz için beklemek gibi bir durumla karşılaşmadık. Porsiyonları büyük ve doyurucuydu. Pizza ve makarnayı denedik lezzetli ve keyifliydi. Fiyatlar bölge ve lezzetine göre uygun sayılabilir. Tekrar gideceğim ve tavsiye edeceğim bir mekan.

? Kendimi mutsuz hissettiğimde gittiğim ve manzarası, pizza ve makarnaları ile tedavi edici mekan. Arkadaşlarla veya yalnizkende gidilip barda denize karşı güzelce vakit geçirebileceğiniz yer. 

10. Köşebaşı Cadde

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Ödüllü Olması
Dekorasyon

Dünyaca ünlü Conde Nast Traveler dergisinin hazırladığı listeye göre dünyanın en iyi 50 restoranı arasında yer alan Köşebaşı, Bağdat Caddesi'nde yer alan şubesiyle de beğeniliyor. Türkiye dışında Umman, Azerbaycan ve Özbekistan'da şubesi olan bu restoran, kebap deyince akla ilk gelen mekanlar arasında. Oldukça lüks bir ortamda Adana ve Tarsus lezzetlerini sunan bu mekan, özellikle akşamları yoğun ilgi görüyor.

Telefon(0216) 467 53 53
Saatler12:00-23:00
AdresGöztepe, Bağdat Cd. No:235, 34730 Kadıköy/İstanbul
MutfakAdana/Tarsus Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Yediğim her lokma çok lezzetlidir. Yılların Köşebaşısı hep bir numara olmaya devam ediyor... 

? Çalışanlar ilgili , runnerlar hızlı , yemekler tartışmasız leziz ve herkes güler yüzlü.

11. Il Padrino Ristorante

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Sıcak Ortam

Bağdat Caddesi'nde gidebileceğiniz bir başka İtalyan restoranı ise Il Padrino Ristorante. Cadde'nin ilk İtalyan restoranı olma özelliğine sahip olan bu mekan, dekorasyonuyla da İtalya'da gibi hissettiriyor. Taze yapılan pizza ve makarnalarıyla herkesin beğenisini kazanan bu mekan, alkol menüsüyle de mutlu ediyor.

Telefon(0216) 385 93 19
Saatler12:00-23:00
AdresCaddebostan, Caddebostan İskele Sk. No:8 D:C, 34728 Kadıköy/İstanbul
Mutfakİtalyan Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? İstanbul'da yediğim en lezzetli pizza diyebilirim. Ekmeği ince. Biz carpaccio pizza, burrata, kekikli bonfile tatlı olarak da creme brulee yedik hepsini de beğendik. Garsonlar toy üç günlük garson değil. Fiyat/ performans açısından iyi. İtalyan mutfağını sevenler denemeli. 

? Zengin menüsü, sıcak atmosferi ve mükemmel personeli ile 5 yıldızı sonuna kadar hakeden bir restoran. Türkiye’de, İtalyan lezzetlerini tatmak isteyenlere… 

12. Sahan

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü

Her şubesinde olduğu gibi Bağdat Caddesi'nde yer alan şubesiyle de beğenileri toplayan Sahan, 135 kişilik ferah bir ortama sahip. Kebap yemek istediğinizce Cadde'de tercih edebileceğiniz yerler arasında bulunan bu mekan, mezeleriyle de lezzet şöleni sunuyor.

Telefon(0216) 362 19 19
Saatler11:00-22:30
AdresSuadiye, Bağdat Cd. 497/A, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Gerçekten çok kaliteli bir restorant, yemekleri muhteşem. Ayrıca kapıda karşılama görevlisi olan kızda çok nazik ve kibardı. Rezarvasyon için aradığımızda ilgi ve alakayı hiç üzerimizden kesmeden bize çok güzel yardımcı oldu, çok memnun kaldık. Şüphesiz en sevdiğim restorant ve şubesi oldu. 5 Yıldız!❤️

? Bir Antepli olarak tavsiye edeceğim gönül rahatlığıyla gelip, inanılmaz lezzetler yiyebileceğiniz mekandır Sahan. Çalışanlar güleryüzlü ve hızlı. Zeynep Hanım'a ayrıca ilgisi için teşekkür ederiz. 

13. Günaydın Steakhouse & Kasap

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü

İstanbul'da et denildiği zaman akla gelen mekanlar arasında yer alan Günaydın Steakhouse, Bağdat Caddesi'nde yer alan şubesinde de ete doyuruyor. Et sevenlerin ilk tercih ettiği bu mekan, kasaptan seçilen etleri istenildiği gibi pişirdiğinden dolayı herkesin beğenisini kazanıyor. İstanbul'un en iyi steakhouse restoranlarından biri olan bu Günaydın Steakhouse, alkol menüsüyle de birçok seçenek sunuyor.

Telefon(0216) 519 99 15
Saatler12:00-22:30
AdresSuadiye, Bağdat Cd. No: 399 D:1B, 34840 Kadıköy/İstanbul
MutfakSteakhouse
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Etler muhteşem, emsallerinden çok öte. Tavsiye ederim. 

? Karşılamadan ikramlara kadar kusursuz ağırlandık. Soğan&Hardal Burgeri ve kasap köfteyi kesinlikle tavsiye ederim. Ambiyansı da oldukça güzel. Servis personelleri çok güler yüzlü ve her talebinizi yerine getirmeye çalışıyorlar. Biz çok memnun kaldık. Teşekkürler 

14. Nello’s

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet

Butik bir İtalyan restoranı arıyorsanız tercih edebileceğiniz Nello’s, şarap yanında yenilebilecek enfes makarna ve pizzalar sunuyor. Öğle ve akşam yemeğinde tercih edebileceğiniz bu mekan, her zaman taze sunduğu lezzetleriyle tıpkı İtalya'da küçük bir restorandaymış gibi hissettiriyor.

Telefon(0216) 356 23 53
Saatler12:00-00:00
AdresSuadiye, Halay Sk. No:10, 34728 Kadıköy/İstanbul
Mutfakİtalyan Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Güzel hoş bir mekan, çok büyük değil gitmeden rezervasyon yaptırmak iyi olacaktır. Pizza ve lazanya denedik. Pizzaları çok lezzetliydi, lazanya da güzeldi. Ben lazanya biraz daha ağır soslu severim ama hafif olması iyi oldu, sonrasında tüm akşam insan uyuklayabilirdi :) fiyatlar makul. 

? Pizza ve Makarna denedik, beğendik. Tavsiye ederiz. Sanırım restorana gitmeden önce rezervasyon yaptırmalısınız. Akşam saatleri için özellikle, Butik tarzında bi işletme. Fiyatları makul seviyede gibi. Deneyebilirsiniz. 

15. Vitavien

Bağdat Caddesi'nde Yemek Yenilecek Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Çalışan İlgisi

Listemizin son sırasında yer alan Vitavien, yemek sonrası tatlı yiyebileceğiniz Bağdat Caddesi'nin en iyi mekanları arasında. Profiterol, tiramusu, sufle ve san sebasitan gibi tatlıların yer aldığı bu mekan, sadece tatlılarıyla değil dondurmalarıyla da Cadde de yoğun ilgi görüyor.

Telefon(0216) 350 38 50
Saatler09:00-00:00
AdresCaddebostan, Bağdat Cd. No:347/C, 34728 Kadıköy/İstanbul
MutfakTatlı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Kaliteli elit bir mekan, waffle ve limonata denedim çok iyi, ama dondurma için özel gitmek gerek. Harika mekan kesinlikle gidin. 

? Mekan ve ortam çok güzel, sunum harika. Tatlılar lezzetli, dondurmalar taze. Fiyatlar normalin çok ufak üstünde fakat kesinlikle değiyor.?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bağdat Caddesi'nin En İyi MekanlarıBağdat Caddesi Lezzetli Kahvaltı Mekanları

Bağdat Caddesi'nde yemek nerede yenir?

Bağdat Caddesi'nde yemek yenilecek mekanlar arasında; Brasserie Noir, Neni Brasserie, Strada, Pigalle, The Townhouse, Ysabel Restaurant, Maja, Konoha, Mirror Restaurant, Köşebaşı Cadde, Il Padrino Ristorante, Sahan Bağdat Caddesi, Günaydın Steakhouse & Kasap Suadiye, Vitavien ve Nello’s Bağdat Caddesi'nin en iyi mekanları.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.