Bostancı'da Her Damak Tadına Uygun En İyi 7 Restoran

Gününüzü keyifli bir akşam yemeği ile süslemek istiyorsanız, Bostancı'daki en güzel yemek yenilebilecek mekanlar listemize bir göz atın.
Bostancı'da Her Damak Tadına Uygun En İyi 7 Restoran

Kadıköy'ün en sakin semtlerinden biri olan Bostancı, özellikle sahili ve lunaparkıyla ön plana çıkıyor. Sahilde güzel bir yürüyüş ardından veya lunaparkta doyasıya eğlendikten sonra karnınız acıktığında nerede yemek yiyeceğinizi merak ediyorsanız eğer hazırladığımız bu içeriğimiz tam size göre. Bostancı'da yer alan en iyi mekanlardan oluşturduğumuz listemiz, her damak tadına uygun birçok lezzet noktası içeriyor.

Bostancı'da Yemek Yenilecek Mekanlar Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Tavacı Recep UstaAltıntepe10/9.9
2KonohaÇatalçeşme10/9.9
3Cunda RestoranÇatalçeşme10/9.8
4Ankara Sereserpe KöftecisiAltıntepe Mah.10/9.8
5Çınarlatı MangalbaşıÇatalçeşme10/9.9
6Çatana Balık RestaurantÇatalçeşme10/9.8
7Paçacı Hikmet UstaAltıntepe Mah10/9.9

Bostancı'da Yemek Yenilecek En iyi 7 Mekan

Bostancı'da lezzetli yemek yiyeceğiniz en iyi mekanlar...

1. Tavacı Recep Usta

Bostancı'da Yemek Yenilecek En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Lezzet
Zengin Menü

Bostancı'da yemek yenilecek en iyi mekanlar arasında yer alan Tavacı Recep Usta, şık dekorasyonuyla da dikkat çekiyor. Kebabın ve etin her çeşidini bulabileceğiniz bu mekan, ünlüler tarafından da çok fazla tercih ediliyor. 41 yıldan fazladır hizmet veren bu mekan, İstanbul dışında Ankara ve İzmir'de de şubeleriyle misafirlerini memnun ediyor.

Telefon(0216) 367 19 78
Saatler11:00-23:00
AdresAltıntepe, Bağdat Cd. No:6, 34840 Maltepe/İstanbul
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Mekan büyük güzel ferah, öğlen gittik yoğun değildi. Menü kalabalık ama biz mekana ismini vermiş tavasını denedik, muhteşemdi. Açık ayranının hem sunumu hem lezzeti olağan üstü. Servis, müşteriyle iletişimleri de olağanüstü. Tatlıları da başarılı. Ne söylerseniz memnun ayrılacağınız bir restoran izlemini bıraktı.. Tebrikler.

👤 Işıl Işıl, gösterişli, tertemiz bir yer. Özel günlerde tercih edebileceğiniz bir mekan. Fiyatlar biraz yüksek ama göze batmıyor lezzetli yemekleri sayesinde.. 

2. Konoha

Bostancı'da Yemek Yenilecek En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Lezzet

Japon lezzetlerini sevenlerin Bostancı'da tercih ettiği Konoha, minimalist tasarımıyla da oldukça hoş bir mekan. Japon lezzetlerini Türk damak tadına göre uyarladığından dolayı herkes tarafından rahatlıkla tercih edilen bu mekan, özellikle suşileriyle ön plana çıkıyor.

Telefon(0216) 213 07 07
Saatler11:00-23:30
AdresBostancı, Bağdat Cd. no 474/A, 34426 Kadıköy/İstanbul
MutfakJapon Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Konoha Acıbadem den sonra Suadiye şubesine gittim ve çok daha iyiydi. Lezzet her ikisinde de süperdi ama Suadiye şubesinde ki ilgi daha bir başkaydı. Zencefilli tavuk süperdi. Kızarmış dondurma harikaydı. Garsonların ilgi ve alakası çok iyiydi.

👤 Mekan çok güzel. Sipariş ettiğimiz her şey özenle hazırlanmıştı, sunum başarılı, yemekler lezzetli 😋

3. Cunda Restoran

Bostancı'da Yemek Yenilecek En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet

Bostancı'da balık yemek istediğiniz de tercih edebileceğiniz en iyi mekanlar arasında yer alan Cunda Restoran, mezeleriyle de çok beğeniliyor. Rakı balık yapmak isteyenelr için oldukça ideal olan bu mekan, çalışanların güler yüzlü olmasıyla da misafirlerinden tam not alıyor.

Telefon(0216) 380 59 89
Saatler12:00-01:00
AdresBostancı, Koy Yolu Sk. No:6, 34744 Kadıköy/İstanbul
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Ulaşımı kolay ,yemekleri çok lezzetli, mezeler çok iyi ,3 defa gittim hiç birinde pişman olmadım. Fiyat yüksek değil .son gittiğimde barbun yedim çok güzeldi ..garsonları çok ilgili samimi .özelikle Cihan beyin ilgi ve alakasından memnun kaldım ..

👤 Semtin en iyisi diyebilirim. Mezeleri ve menüsündeki tüm ürünleri çok lezzetli. İşletme sahibi ve çalışanları son derece ilgili ve güler yüzlü. Fiyat konusunda da mennun kalacağınıza eminim. 

4. Ankara Sereserpe Köftecisi

Bostancı'da Yemek Yenilecek En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Konsept
Lezzet

Konsept olarak oldukça farklı olan bu mekanda çatal kaşık kullanımı olmadan her şeyi bir kağıt üzerinden ellerinizle yiyorsunuz. Bu sebeple oldukça fazla dikkat çeken bu mekan lezzetiyle de Anadolu Yakası'nın en lezzetli köftecileri arasında yer alıyor. Köftenin yanına sunulan bol yeşilliklerle de misafirlerini memnun eden bu mekan, salaş olmasından dolayı da herkesin beğenisini kazanıyor.

Telefon(0216) 658 77 00
Saatler12:00-12:00
AdresBostancı Mahallesi, Prof. Dr. Ali Nihat Tarlan Cd No:81, 34744 Kadıköy/İstanbul
MutfakKöfte
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Salata ortaya getiriliyor. Köfte ve salatalar elle yeniliyor. Hizmet ve sunum güzel. Köfteler lezzetli. Ellerinize sağlık 

👤 Tadı güzel, değişik bir deneyim. Mutlaka tekrar gideceğim. 

5. Çınarlatı Mangalbaşı

Bostancı'da Yemek Yenilecek En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Her Masada Mangal Olması

Tam olarak gerçek bir ocakbaşı olan Çınarlatı Mangalbaşı, her masada yer alan mangallarla müşterilerin keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Hazırladığı lezzetli kebapları ve şişleriyle beğenilen bu mekan yanında sunduğu mezelerle de damak çatlatıyor. Alkol menüsüyle de çok fazla çeşit sunan bu mekan, 24 saat açık olmasıyla da gece acıkmalarında da kurtarıcı oluyor.

Telefon0535 334 44 44
Saatler24 Saat Açık
AdresKüçükyalı, Altıntepe Mah. Kasaplar Çarşısı No:2 F-G, 34840 İstanbul
MutfakOcakbaşı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Geniş ve kaliteli bir mekan. Mezeler lezzetli etler çok iyiydi. Garsonlar çok güler yüzlü ve hızlı servis sunmaktadır. 

👤 Ocakbaşı konseptinin en eskilerinden. Severek gittiğimiz bir yer. Geniş şarap çeşitleri olması çok güzel.

6. Çatana Balık Restaurant

Bostancı'da Yemek Yenilecek En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet

Bostancı'da deniz manzarası eşliğinde balık keyfi yapabileceğiniz Çatana Balık Restaurant, sunduğu birçok balık çeşidiyle beğeniliyor. Her zaman taze ürünler sunan bu mekan, zengin meze çeşidiyle de lezzete doyuruyor.

Telefon(0216) 416 96 33
Saatler11:00-00:00
AdresBostancı, Levent Sk. 2/1, 34744 Kadıköy/İstanbul
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Yıllarca geldik gittik , her geldiğimizde memnun kaldık . Havadar ve ferah ortamı, kibar ve tecrübeli personeli , lezzetli yemekleri, balığın yanına koyduğu domatese kadar en iyi malzemeyi seçip kullanmaları, her şeyiyle çok memnun kalabileceğiniz bir restoran .

👤 Deniz gören masalara oturmak istiyorsanız rezervasyon yaptırmalısınız. Mezeleri, balığı, servisi dahil her şey gayet iyi gayet lezzetli. Tavsiyedir.

7. Paçacı Hikmet Usta

Bostancı'da Yemek Yenilecek En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Vedat Milor Önerisi
Lezzet

Vedat Milor tarafından da lezzet olarak beğenilen Paçacı Hikmet Usta, İstanbul'un en güzel paçasını yapıyor. Sadece paça değil Diyarbakır'a dair birçok lezzetiyle herkesin beğenisini kazanıyor. Yıllardan beri değişmeyen lezzetiyle Bostancı'nın en sevilen mekanları arasında yer alan Paçacı Hikmet Usta, 24 saat açık olmasından dolayı gece çorba içmek isteyenlerin tercihi oluyor.

Telefon(0216) 489 81 25
Saatler24 Saat Açık
AdresBostancı, Eminalipaşa Cad. Altıntepe Mah, No:6h. No: 6/C-3, 34840 Maltepe/İstanbul
MutfakDiyarbakır Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Yıllardır temizliği ve lezzetiyle bizi kendine bağlayan güzel muhabbetli çalışanlarıyla tavsiye ederim.. Gece bile olsa sadece çorba değil sulu yemek çeşiti de mevcut. 

👤 Yemekler çok güzel. Fakat paça çorbasına ayrı bir parantez açmalı...Enfes👌

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bostancı Kahvaltı MekanıBostancı Sahil Mekanları
Maltepe'nin En İyi RestoranlarıTuzla'nın En İyi Mekanları

Bostancı'da yemek yenilecek yerler neresi?

Bostancı'da yemek yiyebileceğiniz mekanlar arasında; Tavacı Recep Usta, Konoha Suadiye, Cunda Restoran Bostancı, Ankara Sereserpe Köftecisi, Çınarlatı Mangalbaşı Bostancı, Çatana Balık Restaurant ve Paçacı Hikmet Usta Bostancı'nın en iyi mekanlarıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.