Kadıköy'ün Gözdesi Bağdat Caddesi'nin En İyi 15 Mekanı

Her zaman popülerliğini koruyan Bağdat Caddesi'nin en iyi mekanları hangisi diye merak ediyorsanız eğer içeriğimize göz atabilirsiniz.
Kadıköy'ün Gözdesi Bağdat Caddesi'nin En İyi 15 Mekanı

Anadolu Yakası'nda her zaman popüler olan Bağdat Caddesi, birçok farklı lezzette mekan barındırıyor. İstanbul'un en hareketli ve en ünlü caddeleri arasında yer alan Bağdat Caddesi, her bakımdan şehrin ilgi çekici yerleri arasında. Cadde'de uzun bir yürüyüş yaptıktan sonra yemek yemek için veya soluklanmak için mekan arayanlara özel hazırladığımız bu içeriğimiz en iyi mekanlardan oluşuyor.

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1The TownhouseSuadiye10/9.9
2Pigalle SuadiyeSuadiye10/9.9
3Klar Coffee Co.Caddebostan10/9.8
4Ysabel RestaurantSuadiye10/9.9
5Grön CoffeeCaddebostan10/9.9
6StradaSuadiye10/9.8
7Neni BrasserieCaddebostan10/9.9
8Orbis CoffeeCaddebostan10/9.8
9Günaydın SteakhouseSuadiye10/9.8
10Matters SuadiyeSuadiye10/9.9
11Brasserie NoirSuadiye10/9.8
12Emilia CafeSuadiye10/9.9
13The Crepe EscapeCaddebostan10/9.8
14Allen Kitchen & CocktailSuadiye10/9.9
15Nello’sSuadiye10/9.9

Bağdat Caddesi'nin En İyi 15 Mekanı

İşte Bağdat Caddesi'nde gidebileceğiniz en iyi mekanlar...

1. The Townhouse

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Dekorasyon

Konforuyla lezzetleriyle Bağdat Caddesi'nin en sevilen mekanları arasında yer alan The Townhouse, dekorasyonuyla da beğeniliyor. Akdeniz lezzetlerini sunan bu mekan özel günler için de tercih edilebilecek kalite. Sadece yemekleriyle değil şaraplarıyla da beğeni toplayan The Townhouse'un, infüzyon tekniğiyle hazırlanan kokteylleri de denemeye değer.

Telefon(0216) 463 14 15
Saatler12:00-00:00
AdresSuadiye, Plaj Yolu Sk. No13, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakAkdeniz Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Harika bir deneyim sunuyorlar. Kokteylleri gerek lezzet gerekse sunum açısından çok başarılı. Gelen atıştırmalıklar leziz. Yemek konusunda da şans vermelisiniz, fiyatlar bir tık pahalı ama fazlasıyla değer. 

👤 Mekanın tasarım çok ama çok iyi. Yemekler lezzetli, servis hızlı ve temiz. Özellikle kokteylleri harikadır. Burda Espresso Martini içmenizi tavsiye ederim. 

2. Pigalle

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Sıcak Ortamı

Sıcak ortamıyla yoldan geçerken sizi içine çekecek Pigalle, yemekleriyle de beğeni topluyor. Özellikle akşam yemeklerinde yoğun ilgi gören mekan, humus ve dana bonfile lezzetleriyle ön plana çıkıyor Ayrıca sadece yemekleri değil kokteylleri de bir o kadar konuşulan bu mekanın tercih edilmesinde ki en büyük sebeplerden biri de hayvan sever bir yer olması.

Telefon0539 411 28 89
Saatler12:00-01:00
AdresSuadiye, Plaj Yolu Sk. 12A, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakDünya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Bir apartmanın giriş dairesi büyüklüğünde bir mekan. Güzel bir ambians ve iyi müzikler vardı. Ben yediklerimiz arasında en çok karidesi begendim. Garsonlar ilgiliydi fiyatlar benzer restoranların civarındaydı.

👤 Çok beğendim tavsiye edilir. Sunumu ve hizmeti çok iyi kendini iyi hissediyorsun. Ayrıca duvardaki fotoğraflar inanılmaz güzel çok şık bir hava katmış. Sanatçının da emeğine sağlık. Tam ismini unuttum ama patatesli bir aperatifi var bayıldım. 

3. Klar Coffee Co.

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Dekorasyon
Zengin Menü

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı tarafından açılan Klar Coffee Co., Cadde'nin en iyi yeni nesil kahvecileri arasında bulunuyor. Açıldığı ilk günden beri yoğun ilgi gören ve soluklanıp kahve içilen bu mekan, kahvaltıdan öğle yemeğine kadar da atıştırmalık birçok lezzet sunuyor.

Telefon(0216) 999 13 42
Saatler09:00-00:00
AdresCaddebostan Mah. Ömerpaşa Sk. Osnaz Apt, D:No:5/6, 34728 Kadıköy/İstanbul
MutfakKahve/Kafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Cheesecakeler gerçekten inanılmazdı. Kırmızı meyveli olanı şahsen daha çok beğendim, fıstıklı olan san sebastian türevi gibiydi. Kahvesi, mekan, çalışanlar hepsi 10/10 

👤 Taze kavrulup çekilmiş harika kahveleri, müthiş turtaları, keyifli ortamı ile Cadde’nin en sevdiğim mekanı. 

4. Ysabel Restaurant

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Dekorasyon
Zengin Menü

Menünün büyük bir çoğunluğunu oluşturan Akdeniz ve İtalyan lezzetleri Cadde'nin lezzet avcıları tarafından beğeniliyor. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan Ysabel Restaurant, kruvasanlı pankekli lezzetli kahvaltı seçeneği sunarken öğle yemeği içinde pizzalarıyla ilgi görüyor.

Telefon(0216) 514 55 99
Saatler12:00-00:30 Cuma-Cmt: 12:00-02:00 Pazar: 10:00-01:00
AdresSuadiye, Plaj Yolu Sk. No:14A, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakAkdeniz Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Üst düzey mekanın her ayrıntısı keyifli. Dekorasyon, yemekler, sunum, atmosfer süper ötesi. Evet kaliteyi ucuza alamıyorsunuz belki, ama oooo hesap fazlaymış deseniz de muhteşemdi diyerek takılmıyorsunuz ödediğiniz paraya hele ki sonu gelmeyen zamlar sonrası; çok daha pahalı değil diyenler de olabilir.

👤 Ortam çok şık, nezih. Yemek porsiyonları büyük, lezzetli ve garsonlar kibar. Fiyatlar gayet normal uçuk değil. Özel günleriniz için tercih edebilirsiniz çok memnun kaldık.

5. Grön Coffee

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Pati Dostu Olması

Ünlülerin de tercihi olan Grön Coffee, Bağdat Caddesi'nin en sevilen mekanları arasında yer alıyor. Ekmek üstü kahvaltı seçenekleriyle ve öğle atıştırmalıklarıyla beğeni toplayan bu mekanın en sevilen tatlısı ise beyaz çikolatalı brownie. Lezzetli kahveleriyle günün bütün yorgunluğunu alan bu mekan, pati dostu olmasıyla da takdir topluyor.

Saatler09:00-00:00
AdresCaddebostan, Şerafettin Sk. No:2/A, 34728 Kadıköy/İstanbul
MutfakKahve/Kafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Sıcak bir mekan. Kahveleri güzel. Kahve Fabrikası’nın çekirdeklerini servis ediyorlar. Ekip çok cana yakın. Baristaları işinde çok mahir. 

👤 İngiliz kahvaltısı konsepti güzel, kahve özenli, servis temiz ve hızlı. Şirin mi şirin mekan.

6. Strada

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü
Dekorasyon

Mükemmel tasarlanmış dekorasyonuyla her misafirinin beğenisini kazan Strada, zengin menüye sahip. Sabah kahvaltıdan akşam yemeğine kadar birçok lezzet sunan bu mekan sadece yemek için değil kahve ve kokteyl içmek için de uğrayabileceğiniz mekanlar arasında. Ayrıca odun ateşinde pişen pizzasıyla tıpkı İtalya'da yemiş hissi uyandıran bu mekan, Cadde'nin en sevilen yerleri arasında.

Telefon(0216) 464 10 00
Saatler09:30-00:00
AdresSuadiye, Bağdat Cd. No:459, 34740 Kadıköy/İstanbul
Mutfakİtalyan Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Mekanın dekoru organik, yumuşak malzemeler yoğunlukta; aydınlatma çok hoştu. Yediğimiz her şeyi çok beğendik, rezervasyon şart bunu bilmek gerek.

👤 Bağdat Caddesi'ne yeni bir soluk getiren şık mekan. Deneyimli işletmecilerin elinde, iyi bir ekip ve leziz yemekler. Tabak sunumları dört dörtlük. Tereyağlı soslu somon ve sebzeli lokum şahaneydi. Strada, Avrupai bir esinti. Tadını çıkarın.

7. Neni Brasserie

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü
Konfor

Bütün malzemelerini yöresinden özel olarak getirten ve bu sayede her zaman lezzetli yemekler ortaya çıkartan Neni Brasserie, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar zengin bir menüye sahip. Kahvaltısında hem Türk hem de Avrupa tarzı olarak seçenekler sunduğundan dolayı Bağdat Caddesi'nde çok fazla tercih edilen bu mekan, konforlu olmasıyla da beğeniliyor.

Telefon(0216) 407 10 43
Saatler10:00-00:00
AdresCaddebostan, Haldun Taner Sk. No:7 D:1, 34728 Kadıköy/İstanbul
MutfakDünya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Ortam çok güzel, şık ve sade. Kız kıza gittik. Servisten de yediklerimizden de memnun kaldık sadece makarna al dante değil adeta pişmemişti, çok sertti ve porsiyonu bence küçüktü ama sosu çok lezzetliydi. 

👤 Dana yanağı denedik, lezzetliydi. Kokteylerden Royal gin & tonic başarılıydı. Mekanda bahçenin arka kısmı biraz sıkışık ama ön kısım daha ferah. Fiyatlar biraz yüksek ama kalitesi, ortamı ve servisiyle karşılığını alabilirsiniz.

8. Orbis Coffee

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Sakin Ortam

Bağdat Caddesi'nde gezdikten sonra soluklanmak ve günün yorgunluğunu atmak için bir kahve içmek isterseniz eğer mutlaka Orbis'i tercih etmelisiniz. Oldukça sakin olan bu mekan, Cadde'nin yoğunluğundan kaçmak isteyenler için uygun. Lezzetli kahveleriyle beğeni toplayan Orbis Coffee, bilgisayarı alıp dışarda çalışmak isteyenler içinde uygun.

Telefon(0216) 802 58 12
Saatler08:00-23:00
AdresCaddebostan, CKM'nin Sokağı, Caddebostan Plaj Yolu Sk. No:3/33, 34728 Kadıköy/İstanbul
MutfakKahve
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Kahvesi çok güzel ve taze. Kıtır poğaça seviyorsanız eğer peynirli patatesli poğaçası da güzel ama benim şiddetle tavsiye edeceğim şey balkabaklı cheesecake. Aşırı iyi mutlaka yiyin. 

👤 İlgili, bilgili arkadaşlar ve güzel servis. Tatlıları da, kahveleri de gayet leziz. 

9. Günaydın Steakhouse

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet

Bağdat Caddesi'nde lezzetli et yemek isteyenlerin uğrak mekanı olan Günaydın Steakhouse, her şubesinde olduğu gibi bu şubesinde de her müşterisinin beğenisini topluyor. Etin en lezzetli halini bulabileceğiniz bu mekan, istediğiniz tarzda pişirme işlemi yapıyor.

Telefon(0216) 519 99 15
Saatler12:00-22:30
AdresSuadiye, Bağdat Cd. No: 399 D:1B, 34840 Kadıköy/İstanbul
MutfakSteakhouse
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Biftek 🥩 lokantasının olması gerektiği gibi. Dört farklı et türü denedik ve hepsi mükemmeldi. 😋 …

👤 Steakhouse olarak uzun zamandır, böyle lezzetli lokum et yemedim diyebilirim. Arkasından gelen katmerin yoğunluğu ve personelin ilgisi oldukça yerindeydi 👍

10. Matters

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet

Bağdat Cadde'sinde kruvasan yiyebileceğiniz en iyi yer olan Matters, farklı lezzetlerle kahvaltı yapmayı sevenlerin uğrak yerleri arasında. Özellikle matters croissant sausage lezzetiyle beğeni toplayan bu mekan, glutensiz ürünleriyle de dikkat çekiyor.

Telefon0850 226 1431
Saatler09:00-00:00
AdresSuadiye, Pembe Gül Sk. No:1, 34740, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakRestoran Kafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Kahvaltı ve içecek secenekleri çok tatmin edici, çalışanları güler yüzlü servis hızlı, bundan sonra sık sık tercih edeceğim bir mekan 👌🏻

👤 Yemekler lezzetli ve doyurucu. Ortam keyifli ve şık. Çalışanlar güleryüzlü. Daha ne olsun :) Biz çok sevdik. Her şey harikaydı. Teşekkür ederiz.

11. Brasserie Noir

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü
Dekorasyon

Özel günleriniz için tercih edebileceğiniz Brasserie Noir, Anadolu ve Dünya mutfağından lezzet sunuyor. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu mekan, bonfilesiyle ön plana çıkıyor. Ayrıca alkol menüsü de oldukça çeşitli olan bu mekan, akşam yemeği için Cadde'nin en iyileri arasında yer alıyor.

Telefon(0216) 380 00 05
Saatler12:00-00:00
AdresSuadiye, Bağdat Cd. 455 1 D:B, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakAnadolu/Dünya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Rezervasyonumuz olmamasına rağmen rezervasyon saatine kadar bizi misafir ettiler. Garsonlar çok ilgili ve nazikti. Fiyatlar ise iyi bir hizmet verdikleri, ürünlerin lezzet ve tazeliği için olması gereken düzeyde. ikramları ve müşteriyi ağırlamaları çok güzeldi. çıtır karides yemek için yine gideceğim.

👤 İstanbul da ki en özel Restorant diyebilirim. Güler yüzlü çalışanlar, lezzetli ve bol porsiyonlu yemekler, çok taze tatlılar, iyi seçilmiş müzik listesi, ve kalitenin karşılığı normal bir fiyat. Noir lokum deneyimimiz ve şnitzel gerçekten 10/10 puan. Profiterol yeni fırından çıkmıştı. Teşekkürler Noir. 

12. Emilia Cafe

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Dekorasyon

İçeri girdiğiniz andan itibaren kendinizi bir çiçek bahçesinde rüyada hissedeceğiniz Emilia Cafe, fotoğraf çekmek için birçok köşeye sahip. Oldukça hoş dekorasyona sahip olan bu mekan, İstanbul'da tasarım kafelerin ilkleri arasında yer alıyor. Kahvaltıdan öğle yemeğine kadar birçok lezzet sunsa da en çok tercih edilen lezzetler arasında enfes tatlıları başı çekiyor.

Telefon(0216) 302 03 04
Saatler09:00-00:00
AdresSuadiye, Mücahit Sk. no:402/B, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakKafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Bir pazar sabahı kahvaltıyı dışarıda yapalım diye karar verdik eşimle tabi nereye gideceğimiz belli değildi lakin İnternet bakınıp durduk pek çok yere baktık en son buraya karar kıldık ve sonucu muhteşem oldu beklentimiz fazla yoktu ama gidilmesi gereken yermiş ve 2 kişilik serpme kahvaltı ve sınırsız çay ile 😊

👤 Çalışanlar çok kibar ve ilgili. Herşey muhteşem. Sadece fotoğraf çekmek için bile gelinebilir..

13. The Crepe Escape

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü

Krep sevenlerin Bağdat Caddesi'nde gittiği yer olan The Crepe Escape, kahvaltıdan salataya kadar birçok lezzet barındırıyor. Sadece krepleriyle değil pankekleriyle de beğeni toplayan bu mekanda hem tatlı hem de tuzlu seçenekler bulmak mümkün.

Telefon(0216) 408 23 05
Saatler09:00-23:00
AdresCaddebostan, Desen Apt, Beyaz Akasya Sk. D:4/B, 34728 Kadıköy/İstanbul
MutfakKrep
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Hashbrown denedim lezzetliydi :) ilk başta biraz küçük geldi boyutu ama bitirdiğimde tadında, karnımı çok şişirmediği için mutlu bi deneyim yaşatmış oldu 😅 

👤 İşletmede sipariş edebileceğiniz her şeyden büyük bir keyif alabileceğinize eminim çünkü her şey gerçekten kaliteli. Beğendiğim nadir işletmelerden, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)

14. Allen Kitchen & Cocktail

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü

40'tan fazla kokteyl seçenekleriyle keyif veren mekanlar arasında yer alan Allen Kitchen & Cocktail, dekorasyonuyla da beğeniliyor. Bütün lezzetlerini taze olarak hazırlayan bu mekan hem keyifli bişeyler içip hem de yemek yemek isteyenler için oldukça uygun.

Telefon(0216) 483 36 83
Saatler12:00-01:00
AdresSuadiye, Bağdat Cd. No: 477/B, 34728 Kadıköy/İstanbul
MutfakKokteyl Bar
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Kokteyl ve yemek menüsü zengin. Çalışanlar yardımsever ve her servisten sonra herşey yolunda mı diye soruyorlar. İçki yanında zeytin ve badem ikram ediliyor. Zeytine bayıldım. Yemek olarak karidesli linguine ve fish&chips denedik. Her ikiside lezzetliydi. Fiyatlandırma yüksek olmasına rağmen bu kalite ve hizmete göre normal. 

👤 Kokteylleri tek kelimeyle harika!! Passion zaten favorim ama Romero da gerçekten çok lezzetliydi. Kokteyl fiyatları 130 TL. Paylaşımlık tabakları da hem göz doyurucu hem de güzeldi, özellikle peynirlerine ve patateslerine bayıldım. Mekanı da çok güzel tasarlamışlar. Tekrar tekrar gidilmesi gereken bir yer bence.. 

15. Nello’s

Bağdat Caddesi'nin En İyi Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet

İtalyan lezzetleri denemek isteyenlerin tercih edebileceği Nello’s, pizza ve makarnalarıyla harikalar yaratıyor. Şaraplarıyla da beğeni toplayan bu mekan, deniz mahsullü ürünleriyle de İtalya'yı ayağınıza getiriyor.

Telefon(0216) 356 23 53
Saatler12:00-00:00
AdresSuadiye, Halay Sk. No:10, 34728 Kadıköy/İstanbul
Mutfakİtalyan Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Güzel hoş bir mekan, çok büyük değil gitmeden rezervasyon yaptırmak iyi olacaktır. Pizza ve lazanya denedik. Pizzaları çok lezzetliydi, lazanya da güzeldi. Ben lazanya biraz daha ağır soslu severim ama hafif olması iyi oldu, sonrasında tüm akşam insan uyuklayabilirdi :) fiyatlar makul. 

👤 Pizza ve Makarna denedik, beğendik. Tavsiye ederiz. Sanırım restorana gitmeden önce rezervasyon yaptırmalısınız. Akşam saatleri için özellikle, Butik tarzında bi işletme. Fiyatları makul seviyede gibi. Deneyebilirsiniz. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Moda'nın En İyi MekanlarıBağdat Caddesi Kahvaltı Mekanları

Bağdat Caddesi'nin en iyi mekanları hangisi?

Bağdat Caddesi'nin en iyi mekanları arasında; The Townhouse, Pigalle Suadiye, Klar Coffee Co., Ysabel Restaurant, Grön Coffee, Strada, Neni Brasserie, Orbis Coffee, Günaydın Steakhouse, Matters Suadiye, Brasserie Noir, Emilia Cafe, The Crepe Escape, Allen Kitchen & Cocktail ve Nello’s Bağdat Caddesi'nin en popüler mekanlarıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.