Aşkaroğlu İnşaat Bursa Bulvar Aşkaroğlu Prestij Projesi ve Fiyat Listesi

Bulvar Aşkaroğlu Prestij, Aşkaroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Aşkaroğlu İnşaat Bursa Bulvar Aşkaroğlu Prestij Projesi ve Fiyat Listesi

" Aşkaroğlu İnşaat "ın Bursa’da inşa ettiği " Bulvar Aşkaroğlu Prestij " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir alan üzerine yükselen Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde 48 daire bulunuyor. Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesi dikkat çeken özelliklere sahip. Bu özelliklerden en çok ilgi çeken ise gri su projesi. Gri su projesi sayesinde banyo, duş ve lavabo suları depolanıp filtre ve dezenfekte edilerek, WC rezervuarlarında geri dönüşüm olarak kullanılıyor. Ayrıca bu sistem içerisinde biriktirilen yağmur suları depolanarak bahçe sulamalarında kullanılıyor.

Güneş paneli özelliği bulunan Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde elektrik üretilerek ortak kullanım alanlarında yer alan aydınlatmaların enerji ihtiyacı da karşılanabiliyor.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde 2+1, 3+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Bulvar Aşkaroğlu Prestij Projesi projesinde " 2+1, 3+1 ve 5+1 " daire seçenekleri bulunuyor. Proje henüz çok yeni olduğu için daire büyüklükleri belirtilmedi. Şu an için sadece 2+1 dairelerin fiyatları açıklandı.

2+1 dairelerin " en düşük satış fiyatı 299.000 TL " olarak belirlenmiş.


Bulvar Aşkaroğlu Prestij Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulabiliyor.


Bulvar Aşkaroğlu Prestij Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Kızılcıklı Mahallesi Nilüfer/Bursa


Bulvar Aşkaroğlu Prestij Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Bulvar Aşkaroğlu Prestij Bulvar Aşkaroğlu Prestij Bulvar Aşkaroğlu Prestij

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.