Ergünkent İnşaat Bursa Konak Butik Projesi ve Fiyat Listesi

Konak Butik, Ergünkent İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Ergünkent İnşaat Bursa Konak Butik Projesi ve Fiyat Listesi

Ergünkent İnşaat ”ın Bursa’da inşa ettiği “ Konak Butik ” son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

4200 metrekare gibi büyük bir alan üzerine yükselen Konak Butik projesinde 86 daire bulunuyor. Konak Butik projesi konut sakinlerine peyzay alanları içerisinde havuz keyfi yaşama fırsatı sunuyor. Bu havuzlardan yaralanmak isteyenler tek blokta ikamet edecek. Bu durumda 1 blok havuzsuz 1 blok havuzlu olarak tasarlandı.

Lokasyon olarak bölgede dikkat çeken projenin yanı başında yükselecek olan hastane projesi ile konutlarını kiraya vermek isteyenlerin yüksek fiyatlar ile konutlarını kiraya verebileceği öngörülüyor. Mart-Nisan 2019'da teslim edilmesi planlanan projenin tamamlanmasının ardından alıcısına prim kazandırması bekleniyor.

Konak Butik projesinde 3+1 ve 5+1 dubleks şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Konak Butik Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Konak Butik projesinde " 3+1 ve 5+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

3+1 Daireler; " 165 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 690.000 TL " olarak belirlenmiş.

5+1 Daireler; " 320 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 740.000 TL " olarak belirlenmiş.


Konak Butik Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Konak Butik projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.


Konak Butik Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Konak Mah. Nilüfer/Bursa Nilüfer Metro Durağı Yanı (Beşevler Yönü)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.