Uray İnşaat Bursa Pırlanta Park Mudanya Projesi ve Fiyat Listesi

Pırlanta Park Mudanya, Uray İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Uray İnşaat Bursa Pırlanta Park Mudanya Projesi ve Fiyat Listesi

Uray İnşaat ”ın Bursa’da inşa ettiği “ Pırlanta Park Mudanya ” son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

7 bin 500 metrekare gibi büyük bir alan üzerine yükselen Pırlanta Park Mudanya projesinde 48 daire bulunuyor. Proje sosyal donatı olarak oldukça zengin durumda. Projede fitness, bilado salonu, çocuk ve yetişkin yüzme havuzu, barbekü alanları, yürüyüş parkuru, masa tenisi, çocuk oyun alanları gibi donatılar mevcut.

Pırlanta Park Mudanya projesinde daireler deniz manzarasına hakim konumda. Projede daire sahiplerinin kullanımına sunulacak açık ve kapalı otopark alanlarıyla beraber 7/24 kameralı güvenlik sistemide bulunuyor.

Hemen teslim durumunda olan projenin yıllar içerisinde alıcısına yüzde 25 oranında prim sağlaması öngörülüyor. Pırlanta Park Mudanya projesinde kira getirilerinin 1.500 bin TL ile 2.500 TL arasında değişiklik göstermesi bekleniyor.

Pırlanta Park Mudanya projesinde 3+1 ve 5+2 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Pırlanta Park Mudanya Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Pırlanta Park Mudanya Projesi projesinde " 3+1 ve 5+2 " daire seçenekleri bulunuyor.

3+1 Daireler; " 210 ve 220 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 350.000 TL " olarak belirlenmiş.

5+2 Daireler; " 394 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 600.000 TL " olarak belirlenmiş.


Pırlanta Park Mudanya Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Pırlanta Park Mudanya projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca kişiye özel ödeme koşulları da sunulabiliyor.


Pırlanta Park Mudanya Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Halit Paşa Mah. Değirmendere Mevkii Yumurta Tepe Cad. 34. Sok. No:15 Mudanya/Bursa

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum