AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Açıköğretim Sınavları (AÖF), 29- 30 Nisan tarihlerinde yapılmıştı. AÖF soru ve cevapları ise geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Öğrenciler şimdi de merakla sınav sonuçlarını beklemeye koyuldu. Peki, AÖF sınav sonuçları ne açıklanacak?
AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Açıköğretim sınavları geçtiğimiz günlerde soru ve cevapları paylaşılmıştı. Şuan da sınava katılan öğrenciler sınav sonuçlarını merakla bekliyor. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF sınav sonuçlarına dair detaylar haberimizde.

 

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF Bahar Dönemi vize sınavları, 29-30 Nisan tarihinde tamamlanmış ve binlerce AÖF öğrencisi sınava girmişti. Geçtiğimiz günlerde eKampus adresinde açıklanan soru ve cevaplardan sonra öğrenciler şimdi de AÖF sınav sonuçları merak konusu oldu. Öğrenciler, 15 gün içerisinde AÖF resmi internet sitesi üzerinden sınav sonuçlarına ulaşabilecek. İki hafta içinde açıklanan vize sınavlarından sonra 3-4 Haziran tarihleri arasında final sınavı gerçekleşecek. Sakın vize notunuz düşük diye umutsuzluğa kapılmayın finaller notunuzu yüzde 70 etkiliyor

2017 AÖF final sınavları tarihi: 3-4 Haziran 2017

2017 AÖF üç ders sınav tarihi: 22 Temmuz 2017

 

ÜÇ DERS SINAVINA KİMLER KATILABİLİYOR?

Başarısız olduğu derslerden 3 ders sınavına girebilmeniz için öğrencilerin güz ya da yaz döneminde bu derslere kaydının olması şartı var. Anadolu Üniversitesi’nin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre ders notları DZ veya YZ olan öğrencilerin bu sınava giriş haklarının bulunmayacağı duyuruldu.

Sınava giren öğrencilerin alacağı sonuçlar ise ‘Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları göz önüne alınarak değerlendirilecek.

NeOldu. Com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.